22 Mayıs 2020, Cuma 09:39:00

Havalimanlarında Covid-19 sertifikası verilecek

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, 'Havalimanlarını Covid-19'a karşı sertifikalandıracağız. Havalimanlarında Covid-19'a karşı tüm tedbirler alınacak. Salgına karşı bütüncül tedbirleri alan ilk ülke Türkiye olacak. ' dedi.
  • Bu sertifikasyonuda her zaman olduğu gibi sadece TSE yapabilir. Nasıl bir zihniyet nasıl bir cahillik ise havalimanları ve handling kuruluşlarında bazı sertifikalarda uluslararası kuruluşların sertifikası kabul görmüyor. Sadece TSE olacak. İşin tuhafı TSE yurtdışında tanınmıyor bile. Ne acı Türkiyem ne hale gelmiş
  • İga hergün tv de reklam yapıyor adama demezlermi kardeşim virüsten önce terminal pislikten geçilmiyordu,personele sorunca niye temizlemiyorsunuz patronumuza söyleyin patron kim ceonun arkadaşı,sizin önlem almanız almamanızdan daha hayırlıdır.
  • Salgının sertifikası olmaz aşısı ilacı olur. Bunun dışında alacağınız bütün tedbirler salgını bitiremez. Şu an yapılan şeyler yanlış. Gizli taşıyıcı sayısı hızla artıyor. Önümüzdeki sonbahar ve kış çok zor geçecek.
  • Reisimize Covid 19 konusunda destek veriyoruz, havalimanı sertifikası bir beka meselesidir
  • Ne yaparsan yap en erken yaz sonuna kadar havaalanları boş kalacak.

Covid-19 pandemisi nedeniyle havalimanlarında alınacak tedbirler merakla beklenirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Havalimanlarını Covid-19’a karşı sertifikalandıracağız" dedi.

"Salgına karşı bütüncül tedbirleri alan ilk ülke Türkiye olacak" diyen Karaismailoğlu, "Havalimanlarında Covid-19’a karşı tüm tedbirler alınacak" ifadelerini kullandı.

Havalimanlarında Covid-19 sertifikası verilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Tse ~ 4 yıl önce
Bu sertifikasyonuda her zaman olduğu gibi sadece TSE yapabilir. Nasıl bir zihniyet nasıl bir cahillik ise havalimanları ve handling kuruluşlarında bazı sertifikalarda uluslararası kuruluşların sertifikası kabul görmüyor. Sadece TSE olacak. İşin tuhafı TSE yurtdışında tanınmıyor bile. Ne acı Türkiyem ne hale gelmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayrettin ~ 4 yıl önce
Avanta Enstitüsü
Önlemler reklamla olmaz ~ 4 yıl önce
İga hergün tv de reklam yapıyor adama demezlermi kardeşim virüsten önce terminal pislikten geçilmiyordu,personele sorunca niye temizlemiyorsunuz patronumuza söyleyin patron kim ceonun arkadaşı,sizin önlem almanız almamanızdan daha hayırlıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 4 yıl önce
Salgının sertifikası olmaz aşısı ilacı olur. Bunun dışında alacağınız bütün tedbirler salgını bitiremez. Şu an yapılan şeyler yanlış. Gizli taşıyıcı sayısı hızla artıyor. Önümüzdeki sonbahar ve kış çok zor geçecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zilletçi Hakaret Partisi ~ 4 yıl önce
Reisimize Covid 19 konusunda destek veriyoruz, havalimanı sertifikası bir beka meselesidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dalganı geç sen ~ 4 yıl önce
inadına reis inadına 2023 , 2071
pardon ~ 4 yıl önce
iç turizm mi. kime yada kim için. ben turizmci olarak şunu söyleyim . türkiye de iç turizm diye bir şey neredeyse yok.. burası surviver türkiye. millet yicek ekmek bulamıyor çocuğuna mama süt alamıyor. siz neden bahsediyorsunuz. bu iç turizm sözleri sadece belli küçük bir kesim için .
XY ~ 4 yıl önce
Saçma sapan salakca şeyler!!! İnsanlari rahat bırakın!!! Hepsi satın alınmış!!!
biz ~ 4 yıl önce
ZHP güldürüyon bizi
Bakan ~ 4 yıl önce
Ne yaparsan yap en erken yaz sonuna kadar havaalanları boş kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000