12 Nisan 2018, Perşembe 11:02:37

Havalimanları yolcu artışında rekor kırdı

Devlet Hava Medyanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, resmi twitter hesabından havalimanlarında mart ayı yolcu artışı bilgilerini paylaştı.
  • Yazamazsınız yürek yok !
  • Ariff.
  • Tebrikler DHMİ. Yine kadrolar dağıtıldı. Yalakalar ve taklacı güvercinler hak ettiklerini aldılar. Kıdık niye bunları haber yapmıyorsun. Hani sen dürüst ahlaklı ve objektifsin ya.!.. ben senin kanındaki bırak kan rengini kan değerlerini bilirim. Özellikle kötü kolesterolün fazla. yağcılıktan dolayı çok yüksek. Senin yatacak yerin yok.
  • Funda Hanım her zaman olduğu gibi yine sayılarla övünüyor ancak bu trafik yoğunluğunun üstesinden başarıyla gelen ve hava trafiğinin emniyetli bir biçimde akışını sağlayan hava trafik kontrolörlerine kurum içerisinde zerre değer verilmiyor. Bu başarıda oldukça büyük bir payları var ancak hala daha sektörde hak ettikleri değeri ve maaşları alamıyorlar. DHMİ Eurocontrol üyesi bir ANSP buna rağmen çalışanına verdiği önem ve maaş diğer Eurocontrol üyelerinin bir hayli gerisinde. Eurocontrol tarafından DHMİ ye ödenen rakamın başta hava trafik kontrolörleri olmak üzere tüm hava seyrüsefer personeline dağıtılarak bu personelin motive edilmesi sağlanmalı.
  • uçağa bir saat önceden geliyorsunuz? Bırakında kaptanın çayının limonlu limonsuzmu olucağını sorucağınıza?adam gibi gerekli kontrolleri yapıp,tespit ettiğiniz arızaları zamanında teknik ekibe bildirin. Dinleme ofislerinde çay kahve paralımı? Uçuş boyunca yeterli zaman var bırakın bu yalamalıkları. İşinize odaklanın.

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak twitter hesabından konuya ilişkin şu bilgileri verdi:

“Havalimanlarımızın mart ayı yolcu trafiği istatistikleri; İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes ve Antalya Havalimanlarımızda gerçekleşen rekor sayıların yanında, diğer havalimanlarımızın yolcu sayılarında da büyük bir artış yaşandığını gösteriyor.

Bu ay yüzde ellinin üzerinde yolcu artışı gerçekleşen havalimanlarımızı öğrenmek ister misiniz?

‪Yolcu trafiğinde 2017 yılı mart ayına göre yüzde 50’nin üzerinde artış gösteren havalimanlarımızın yolcu sayıları şu şekilde: Çanakkale Havalimanı yüzde 73 artışla 27.829, Isparta Süleyman Demirel Havalimanı yüzde 68 artışla 24.569.

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı yüzde 68 artışla 26.692, Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı yüzde 60 artışla 26.069, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı yüzde 57 artışla 38.158, Batman Havalimanı yüzde 51 artışla 59.050, Samsun Çarşamba Havalimanı yüzde 51 artışla 142.785.

Tüm havalimanlarımızın içinde mart ayının şampiyonu yüzde 86 artışla 15.121 yolcu sayısına ulaşan Hakkâri Yüksekova Selahattin Eyyubi Havalimanı oldu.

Bu harika sonuçları öncelikle eşsiz vizyonları ile her zaman önümüzü açan, sürekli destekleriyle bizi yüreklendiren Cumhurbaşkanımız Muhterem Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım'a ve UDH Bakanımız Sn. Ahmet Arslan'a borçluyuz.

Ayrıca üstün gayret ve mesaileriyle ülkemizi küresel havacılığın merkezi haline getiren büyük DHMİ ailesine ve tüm ilgili kuruluş çalışanlarına içten teşekkürlerimi tekrarlıyorum.”

Havalimanları yolcu artışında rekor kırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Tgsli ~ 6 yıl önce
Yazamazsınız yürek yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlatmaya gerek yo ~ 6 yıl önce
Ariff.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 6 yıl önce
Tebrikler DHMİ. Yine kadrolar dağıtıldı. Yalakalar ve taklacı güvercinler hak ettiklerini aldılar. Kıdık niye bunları haber yapmıyorsun. Hani sen dürüst ahlaklı ve objektifsin ya.!.. ben senin kanındaki bırak kan rengini kan değerlerini bilirim. Özellikle kötü kolesterolün fazla. yağcılıktan dolayı çok yüksek. Senin yatacak yerin yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimm ~ 6 yıl önce
Kim atanmış ki duyan yok.bildiğin varsa açık açık yaz.z
KULE ~ 6 yıl önce
Funda Hanım her zaman olduğu gibi yine sayılarla övünüyor ancak bu trafik yoğunluğunun üstesinden başarıyla gelen ve hava trafiğinin emniyetli bir biçimde akışını sağlayan hava trafik kontrolörlerine kurum içerisinde zerre değer verilmiyor. Bu başarıda oldukça büyük bir payları var ancak hala daha sektörde hak ettikleri değeri ve maaşları alamıyorlar. DHMİ Eurocontrol üyesi bir ANSP buna rağmen çalışanına verdiği önem ve maaş diğer Eurocontrol üyelerinin bir hayli gerisinde. Eurocontrol tarafından DHMİ ye ödenen rakamın başta hava trafik kontrolörleri olmak üzere tüm hava seyrüsefer personeline dağıtılarak bu personelin motive edilmesi sağlanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın kabin memurları ~ 6 yıl önce
uçağa bir saat önceden geliyorsunuz? Bırakında kaptanın çayının limonlu limonsuzmu olucağını sorucağınıza?adam gibi gerekli kontrolleri yapıp,tespit ettiğiniz arızaları zamanında teknik ekibe bildirin. Dinleme ofislerinde çay kahve paralımı? Uçuş boyunca yeterli zaman var bırakın bu yalamalıkları. İşinize odaklanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 6 yıl önce
Hold a alacağınıza arızayı giderin veya ben ife değilim demeyin hepiniz teknik değilmisiniz bütün işleri yapmalısınız boş boş hangar da oturup çay kahve yapıyorsunuz bilmiyoruz sanmayın ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000