04 Nisan 2016, Pazartesi 10:30:03

Havalimanları Mülki İdare Amirleri toplandı

Türkiye'deki bütün havalimanlarının mülki idare amirleri İstanbul'da toplandı.
  • Toplanıp dağılmayla,üst düzey denilen insanların konuşmasıyla bu işler olmaz.Güvenlik önlemleri gerçekten önemseniyor ve isteniyorsa örneğin havalimanı çalışanlarından gizli görüş ve öneri alsınlar
  • Hiç bu kadar kötü bir dönem olmamıştı.Yoksa thy niye toplasın. Hepsine yakını makamlarına torpille gelmiş.Bu günlerde geçer inşallah.
  • Özelliklede AHL ye dikkat edilmeli. inanılmaz güvenlik açıkları var
  • Sonuç sivas otel
  • ee sonuç?

Türkiye'deki bütün havalimanlarının mülki idare amirleri İstanbul'da toplandı.  Havalimanlarına yönelik terör eylem olasılığı bütün dünyada havalimanlarında teyakkuza neden olurken, Türkiye'deki havalimanları için de güvenlik eğitim semineri verilmesi kararı alındı.

İstanbul WOW Otel'de toplanan Türkiye'deki bütün havalimanlarının mülki idare amirleri, THY'nin organize ettiği Mülki İdare Amirleri Eğitim Semineri'nde bir araya geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in de katıldığı seminerde, mülki idare amirleri havalimanlarında alınacak güvenlik tedbirleri konusunda bilgilendirilecek. İki gün sürecek seminer basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.





Havalimanları Mülki İdare Amirleri toplandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Göstermelik ~ 8 yıl önce
Toplanıp dağılmayla,üst düzey denilen insanların konuşmasıyla bu işler olmaz.Güvenlik önlemleri gerçekten önemseniyor ve isteniyorsa örneğin havalimanı çalışanlarından gizli görüş ve öneri alsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müsteşar ~ 8 yıl önce
Hiç bu kadar kötü bir dönem olmamıştı.Yoksa thy niye toplasın. Hepsine yakını makamlarına torpille gelmiş.Bu günlerde geçer inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Khamis ~ 8 yıl önce
Özelliklede AHL ye dikkat edilmeli. inanılmaz güvenlik açıkları var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgsdhşmbe ~ 8 yıl önce
Sonuç sivas otel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
ee sonuç?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000