27 Şubat 2018, Salı 09:41:34

'Havalimanını kışın da kullanmalıyız'

Çeşme’de yapılacak havaalanının, İzmir turizmine büyük katkı sağlayacağını belirten TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Can Yavaş, “Kışın da kullanabilirsek daha iyi olur” dedi
  • Çeşmeye meydan yapılırsa, dünya tarihinde fuzuli yapılan meydanların başına oturacak. Üç beş özel jet gelecek diye meydan mı yapılır ? Artık orada da ayranı 40 TL ye satarsınız. Eh 60 TL ye hamburger olan bir kasabada ayran da 40 TL olur.
  • Izmirlilerin cebinde akrep var... umarım o meydan yaşar... ama kışın zor dostum zor....
  • Adnan Menderes Havalimanı sanki doldu taştı da...Çeşme İzmir'in burnunun dibi.Önce elinizdeki havalimanının yolcu sayısını artırın da Çeşme eksik kalsın.
  • Evet,Dünyada bu tür özel destinasyonlara ait küçük h.limanlari var. Bunlar tarifeli seferler degil agirikli sosyetenin özel ucaklarına hizme veriyor ve cok az da charter seferleri. Boyle bakıldıgında Cesmenın henuz termal vizyonu hayata gecmemısken ve Adnan Menderes hala full kapasiteye ulasmamısken bu tur yatırımın hangı halk grubuna faydası var bır dusunelım derım?
  • Ya illa çok turist gelsin diye bu kadar kasmaya gerek yok bence havalimanı için. Nerede çokluk orada .... Bi dolu görgüsüz var Çeşme’de zaten her yaz gelen daha çok gelmelerine gerek yok. Az ama kaliteli turisti hedeflemek daha iyidir bence. Çeşme’yi Çeşme yapan özellikleri kayboluyor her geçen gün.
  • Kuşadası için Selçuk Efes Havaalanı da değerlendirilmeli,turizme katkısı olur.
  • Siz alanya Gazipaşa havalimanini kiskandiniz ama alanya turizmde sizi ayaklar altina aliyor aldi

Çeşme’de yapılacak havaalanının, İzmir turizmine büyük katkı sağlayacağını belirten TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Can Yavaş, “Kışın da kullanabilirsek daha iyi olur” dedi

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi, üye ziyaretleri kapsamında Serhat Yasin Uçan’ın yatırım yöneticisi olduğu emlak ve gayrimenkul danışmanlık firması BU Investment’inmerkezine ziyarette bulundu.

TÜGİAD Ege Şubesi üyesi Serhat Yasin Uçan’ın, özellikle Çeşme ve İzmir çevresindeki gayrimenkul ve emlak yatırımlarına dair yaptığı sunumundan sonra bir değerlendirme yapan TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Can Yavaş, Çeşme Havaalanı’nın, İzmir turizmine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Yavaş, “Üyemiz Serhat Yasin Uçan’ın yaptığı sunumda gördük ki, başta Çeşme ve Urla olmak üzere, İzmir çevresi büyük yatırım firmalarının ilgisini toplamış vaziyette” dedi.

‘Çok yönlü olsun’

İhalesi yapılacak olan Çeşme Havaalanı’na değinen Başkan Yavaş, şöyle devam etti:

“Havaalanı, başta Çeşme olmak üzere İzmir’in turizmine büyük katkı sağlayacaktır. Umuyoruz ki; sadece yazları işleyen bir havaalanı değil, kışın da kullanılan, havacılık eğitimleri ve faaliyetlerinin de yapıldığı çok yönlü bir havaalanına sahip oluruz.”

Serhat Yasin Uçan ise, “2017’de, İzmir’de 65 bin tapu, başta İstanbul olmak üzere, şehir dışındaki alıcılar tarafından satın alındı. Bu da İzmir’e 250 bin göç anlamına geliyor” diye konuştu.

'Havalimanını kışın da kullanmalıyız'

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Çeşme ~ 6 yıl önce
Çeşmeye meydan yapılırsa, dünya tarihinde fuzuli yapılan meydanların başına oturacak. Üç beş özel jet gelecek diye meydan mı yapılır ? Artık orada da ayranı 40 TL ye satarsınız. Eh 60 TL ye hamburger olan bir kasabada ayran da 40 TL olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olsun ~ 6 yıl önce
bırak da olsun monaco montecarlo ibiza ve avrupanın önde gelen tatil mekanları sanki çok ucuz özel jet de insin vergisini de versin indiğinde.
Zor dostum zor ~ 6 yıl önce
Izmirlilerin cebinde akrep var... umarım o meydan yaşar... ama kışın zor dostum zor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma ~ 6 yıl önce
Adnan Menderes Havalimanı sanki doldu taştı da...Çeşme İzmir'in burnunun dibi.Önce elinizdeki havalimanının yolcu sayısını artırın da Çeşme eksik kalsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çeşmeli ~ 6 yıl önce
Evet,Dünyada bu tür özel destinasyonlara ait küçük h.limanlari var. Bunlar tarifeli seferler degil agirikli sosyetenin özel ucaklarına hizme veriyor ve cok az da charter seferleri. Boyle bakıldıgında Cesmenın henuz termal vizyonu hayata gecmemısken ve Adnan Menderes hala full kapasiteye ulasmamısken bu tur yatırımın hangı halk grubuna faydası var bır dusunelım derım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Ya illa çok turist gelsin diye bu kadar kasmaya gerek yok bence havalimanı için. Nerede çokluk orada .... Bi dolu görgüsüz var Çeşme’de zaten her yaz gelen daha çok gelmelerine gerek yok. Az ama kaliteli turisti hedeflemek daha iyidir bence. Çeşme’yi Çeşme yapan özellikleri kayboluyor her geçen gün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaz Kış ~ 6 yıl önce
Kuşadası için Selçuk Efes Havaalanı da değerlendirilmeli,turizme katkısı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duvar ahmet ~ 6 yıl önce
Siz alanya Gazipaşa havalimanini kiskandiniz ama alanya turizmde sizi ayaklar altina aliyor aldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görende izmiri yunanistan alanyayı Türkiye ye ait sanar ikiside bizim ~ 6 yıl önce
⬆️⬆️

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000