28 Ocak 2009, Çarşamba 08:12:18

"Havalimanını kapatmaya kimsenin gücü yetmez!"

Demokrat Parti Adana İl Başkanı Yavuz Tekeli, ''Adana Havalimanı'nın kapatılmasına kimsenin gücünün yetmeyeceğini'' ileri sürdü.
  • ERZURUM HAVALİMANI ERZURUMA YETİYOR 2011 KIŞ OLİMPİYATLARI İÇİN ERZİNCAN HAVAALANINI LİMAN EDECEKMİŞSİN DIŞ HATLARI ERZİNCANA GÖTÜRECEKMİŞSİN SAKIN HA AKLININ UCUNDAN BİLE GEÇİRME ERZURUMA VURDUĞUNUZ DARBELER YETER AKILLI OLUN AKLINIZI ALIR BU DADAŞLAR
  • Tamam Adana Havalimanı yenice ye taşınsın ancak yenice Adana ya bağlansın
  • Bugüne kadar Adana havalimanına ne kadarlık bir yatırım yapılmış veya konumu lokasyonu etrafındaki inşaaya nasıl izinler verilmiş bunlar bir düşünülmeli.Hayatımda 3 kere Adana'ya uçtum ve böyle bir havalimanı görmedim.Hayalimde Amerikan üssünü barındıran bir şehrin havalimanının biraz daha derli toplu olması gerekiyordur diye düşünürken hayal kırıklığına uğradım,resmen orta Amerika'daki basit kasaba havalimanları gibi minnacık uçaktan çıktığın gibi minibüs duraklarındasın.Biraz güzel de tabii ,ama bir şekilde Adana düşünmeli,bu bize yakışıyor mu? diye.
  • Bu masal yıllardır söyeniyor. Burayı neden kapatacaklar... Biz halimimizden memmunuz. Mersine yapılacak hava alanı milli serveti heba etmektir, günahtır, yazıktır. Oraya yapılacak hava alanının 10'da birine burayı süper yaparsınız.. Bu işi çıkaranlara hodri meydan... Hem adana hava alanı açık kalsın siz de gidip mersine hava alanı yapın... Acaba yolcu bulabilecekler mi?
  • Türkiye'de daha önce kapatılıp 50-60 km. yakınına yeniden yapılan bir hava alanı var mı? Bu nereden çıktı şimdi...Adana'yı çekemeyen Mersinlilerin yeni bir oyunundan başka bir şey değil... Çukurova Radyosunu aldılar... Devlet Senfoni Konservatuarını almaya güçleri yetmedi.. Hava alanını almayada güçleri yetmez... Adanalı sabırlıdır, ama bir noktaya kadar su bardaktan taşmaya başlamasınn.. Çukurova diyorlar oyunun üstünü örtmek için .. Mersinin çukurovada ne kadar arazisi var? Kimi aldatıyorlar... Mersinin yerli turisten başka neyi var... Adanalılar yazlıklarını satsalar Mersin acından ölür be .. Ayıp.......
  • Bilindiği üzere Adanja Hava Limanı Dünyanın cazibe , Avrupa'nın enerji merkezi olacak Yumurtalık körfezine çok yakın bir konumda. Adana 'dan uçanların sadece ve sadece en fazla % 15'i Mersinde'den geliyor. 2,5 milyon yolcunun uçtuğu Hava Limanı Hava Limanı Mersni'e gidince daha çok mu sefer olacak, yolcu gelecek? Yoksa Adana gözden mi çıkarıldı? Limanın yarattığı Katma Değer Lojistikden başka sektörü olmayan lobici Mersin'e kaydırılacak... Acaba Yumurtalık bölgesinde olduğu gibi buralarda da arsa rantı mı var? Son 6 yılda hava alanı yapılması düşünülen bölgede ne kadar arazi el değiştirdi? Mevcut hava alanının suyumu çıktı? Çevredeki diğer iller de mi dışlanıyor? O zaman hala bir dolu inşaat neden yapılyor? Harcanalar günah değilmi
  • Adana hava limanı sadece Adanaya hitap etmiyor.Maraş,Gaziantepe,İskenderun ,Ceyhan,Hatay, Osmaniye yapması gereken sadece yolcu salonunun büyütülmesi.Arazi müsait neden Adana havalimanı büyümüyor..?Çukurovaya açılırsa tüm bölgeyi kaybetmiş olacağız.Adana için yazık olur.Çok fazla masraf edilmeden Adana havalimanı büyütülebilr.
  • ADANA HAVA LİMANI BUGÜN ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN YOLCU TOPLUYOR.BÖLGENİN TEK HAVALİMANI.UÇAKLAR HAVADA SORUN YAŞADIKLARINDA EN GÜVENİLİR HAVA LİMANI ADANA HAVALİMANI.365 GÜN HAVA AÇIK OLAN BİR MEYDAN.ÇOK YAZIK OLUR KAPANIRSA.
  • Hiç merak etmesin sayın Tekeli, istenildiği zaman bal gibi kapatırlar. Umarım öyle burum olmaz fakat şunu unutmamalı..deveden büyük fil vardır.

Tekeli, yazılı açıklamasında, Adana'daki havalimanının sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan kentin bir parçası haline geldiğini belirterek, buranın kapatılarak Mersin'e Çukurova Havaalanı'nın açılmasının planlandığını dile getirdi.

Bu girişimin AKP Adana milletvekilleri tarafından da desteklendiğini savunan Tekeli, şunları kaydetti:

''Adana Havalimanı'nı kapatmaya kimsenin gücü yetmez. Bu girişim siyasi şov amaçlıdır ve biz buna tepkimizi göstereceğiz.''

"Havalimanını kapatmaya kimsenin gücü yetmez!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

erzincanıda liman yapacaklarmış ~ 15 yıl önce
ERZURUM HAVALİMANI ERZURUMA YETİYOR 2011 KIŞ OLİMPİYATLARI İÇİN ERZİNCAN HAVAALANINI LİMAN EDECEKMİŞSİN DIŞ HATLARI ERZİNCANA GÖTÜRECEKMİŞSİN SAKIN HA AKLININ UCUNDAN BİLE GEÇİRME ERZURUMA VURDUĞUNUZ DARBELER YETER AKILLI OLUN AKLINIZI ALIR BU DADAŞLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adanalı ~ 15 yıl önce
Tamam Adana Havalimanı yenice ye taşınsın ancak yenice Adana ya bağlansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan alp sarıcalıoğlu ~ 15 yıl önce
Bugüne kadar Adana havalimanına ne kadarlık bir yatırım yapılmış veya konumu lokasyonu etrafındaki inşaaya nasıl izinler verilmiş bunlar bir düşünülmeli.Hayatımda 3 kere Adana'ya uçtum ve böyle bir havalimanı görmedim.Hayalimde Amerikan üssünü barındıran bir şehrin havalimanının biraz daha derli toplu olması gerekiyordur diye düşünürken hayal kırıklığına uğradım,resmen orta Amerika'daki basit kasaba havalimanları gibi minnacık uçaktan çıktığın gibi minibüs duraklarındasın.Biraz güzel de tabii ,ama bir şekilde Adana düşünmeli,bu bize yakışıyor mu? diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hodri Meydan ~ 15 yıl önce
Bu masal yıllardır söyeniyor. Burayı neden kapatacaklar... Biz halimimizden memmunuz. Mersine yapılacak hava alanı milli serveti heba etmektir, günahtır, yazıktır. Oraya yapılacak hava alanının 10'da birine burayı süper yaparsınız.. Bu işi çıkaranlara hodri meydan... Hem adana hava alanı açık kalsın siz de gidip mersine hava alanı yapın... Acaba yolcu bulabilecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tur beyler ~ 15 yıl önce
Türkiye'de daha önce kapatılıp 50-60 km. yakınına yeniden yapılan bir hava alanı var mı? Bu nereden çıktı şimdi...Adana'yı çekemeyen Mersinlilerin yeni bir oyunundan başka bir şey değil... Çukurova Radyosunu aldılar... Devlet Senfoni Konservatuarını almaya güçleri yetmedi.. Hava alanını almayada güçleri yetmez... Adanalı sabırlıdır, ama bir noktaya kadar su bardaktan taşmaya başlamasınn.. Çukurova diyorlar oyunun üstünü örtmek için .. Mersinin çukurovada ne kadar arazisi var? Kimi aldatıyorlar... Mersinin yerli turisten başka neyi var... Adanalılar yazlıklarını satsalar Mersin acından ölür be .. Ayıp.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALİ ~ 15 yıl önce
Bilindiği üzere Adanja Hava Limanı Dünyanın cazibe , Avrupa'nın enerji merkezi olacak Yumurtalık körfezine çok yakın bir konumda. Adana 'dan uçanların sadece ve sadece en fazla % 15'i Mersinde'den geliyor. 2,5 milyon yolcunun uçtuğu Hava Limanı Hava Limanı Mersni'e gidince daha çok mu sefer olacak, yolcu gelecek? Yoksa Adana gözden mi çıkarıldı? Limanın yarattığı Katma Değer Lojistikden başka sektörü olmayan lobici Mersin'e kaydırılacak... Acaba Yumurtalık bölgesinde olduğu gibi buralarda da arsa rantı mı var? Son 6 yılda hava alanı yapılması düşünülen bölgede ne kadar arazi el değiştirdi? Mevcut hava alanının suyumu çıktı? Çevredeki diğer iller de mi dışlanıyor? O zaman hala bir dolu inşaat neden yapılyor? Harcanalar günah değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MERİÇ ~ 15 yıl önce
Adana hava limanı sadece Adanaya hitap etmiyor.Maraş,Gaziantepe,İskenderun ,Ceyhan,Hatay, Osmaniye yapması gereken sadece yolcu salonunun büyütülmesi.Arazi müsait neden Adana havalimanı büyümüyor..?Çukurovaya açılırsa tüm bölgeyi kaybetmiş olacağız.Adana için yazık olur.Çok fazla masraf edilmeden Adana havalimanı büyütülebilr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇOOK YAZIK OLUR ADANA İÇİN..! ~ 15 yıl önce
ADANA HAVA LİMANI BUGÜN ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN YOLCU TOPLUYOR.BÖLGENİN TEK HAVALİMANI.UÇAKLAR HAVADA SORUN YAŞADIKLARINDA EN GÜVENİLİR HAVA LİMANI ADANA HAVALİMANI.365 GÜN HAVA AÇIK OLAN BİR MEYDAN.ÇOK YAZIK OLUR KAPANIRSA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 15 yıl önce
Hiç merak etmesin sayın Tekeli, istenildiği zaman bal gibi kapatırlar. Umarım öyle burum olmaz fakat şunu unutmamalı..deveden büyük fil vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000