02 Ağustos 2020, Pazar 12:27:37

Havalimanındaki törende muhalefeti görmezden geldiler!

Erzurum’daki törende Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, belediye başkanları, AKP’li vekiller ve AKP ile MHP’nin il başkanları vardı. Açılışa çağrılmayan İYİ Parti Erzurum vekili Cinisli, “Muhalefeti dışlayıp iş yapıyorlar” dedi…
  • Bir tane delikanlı DHMİ personelli yok mu bu hülle atamaları bakana sorsa
  • Cumhur ittifakı , ülkeyi kendilerinin yönetemediğini anlamadı daha.
  • Adamlar ILS Cat 3 yapıyor yine yaranamıyorlar baksanıza yorumlara ne gerek var diyen var , cat 1 bile fazla itiraz edenlere
  • Cat3A anten acilisimi bu saka , bunun icin kurdelami Kestiler yemek kokteyl flanda oldumu o alabda toplananlara sorsak Ne actiklarindan bihaberler acilis var dediler geldik ya su iktidari savunan gencler Balikesire 60.000.000 tl ye yapilab ve hic ucak inmeyen havalimani icin ne diyecekler , birde dunyada boyle bir acilisim ornegi varmi yaa saka gibi ,
  • Cat 2 gayet yeterliydi aslında Hiç gerek yoktu pisti 1.5 sene boyunca dar pistine mahkum etmeyi. Neyse sağlık olsun, darısı Milas'ın başına.
  • Eskiden ils mi vardı be!!! Akp geldikten sonra İls geldi bu ülkeye
  • Bu ne komik bir resim ve açılış .Açacak birşey bulunamayınca sıkıntıdan iniş anteni açılışı yapmışlar.Bu kareye girmektense gelmemek daha iyi..
  • Bu bir iktidar partisi yatirimi. Siz iktidari dusurme amacindasiniz. Yapilan hizmet acilisina siz niye davet bekliyorsunuz? Yapilan isin uretilen projenin bir parcasi degilsinizki.
  • Taş üstüne taş mı koydunuzda,sizi çağırsınlar? Nemalanma çabası işte, anlayan anlıyor...
  • Devlet mi kaldı ki ciddiyeti olsun? Herşey iyice rezilleşti,ayağa düştü,bayağılaştı hamdolsun...

Erzurum’daki törende Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, belediye başkanları, AKP’li vekiller ve AKP ile MHP’nin il başkanları vardı. Açılışa çağrılmayan İYİ Parti Erzurum vekili Cinisli, “Muhalefeti dışlayıp iş yapıyorlar” dedi…

Sis nedeniyle yaşanan uçuş iptallerinin önlenmesi amacıyla Erzurum Havalimanı'nda kurulan “CAT 3A” sistemi törenle açıldı. İl protokolünün kırmızı kurdele kesip CAT 3A sistemi kurulan pistin açılışını yaptığı tören için İYİ Parti'ye davet gitmemesi ise tepki çekti.

4 AKP, 1'er de MHP ve İYİ Parti milletvekilinin seçildiği Erzurum'daki törende Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun yanı sıra Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Sekmen, AKP milletvekilleri Recep Akdağ ve Selami Altıok, AKP İl Başkanı Mehmet Emin Öz, MHP İl Başkanı Naim Karataş, kurum müdürleri ve ilçe belediye başkanları katıldı. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ise davet edilmedi.

‘BU İLK DEĞİL'

Cinisli, “Bu başımıza ilk kez gelmiyor. Bu tip resmi törenlerde muhalefet milletvekillerini dışlayarak iş yapıyorlar” dedi. Daha önce de Ankara'da kamuya ait TEDAŞ misafirhanesinde kalan Cinisli'den odasını boşaltması istenmişti.

‘DEVLET CİDDİYETİYLE ASLA BAĞDAŞMIYOR'

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum Havalimanı'ndaki tören için kendisine davet gelmemesiyle ilgili “Tatsızlık yapmak istemem ama yine olmadı. Vali, eski ve yeni bakanlar, Erzurum milletvekilleri, il başkanı vs. güya ‘protokol'. Çok çok geciken bu pist açılışına davet edilmedim” dedi ve şöyle devam etti: “Erzurumlu hemşehrilerim soruyor, ‘Siz neden yoksunuz' diye, başımıza bu durum ilk kez gelmiyor. Ancak yapılan da devlet ciddiyetiyle bağdaşmıyor. Ben şehrim için güzel işler yapıldığında destek olan bir insanım. AK Parti ise siyasi vaatlerle değil; simgelerle, algı yöneterek ortaya çıkmaya çalışıyor.”

Havalimanındaki törende muhalefeti görmezden geldiler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

hülle ~ 4 yıl önce
Bir tane delikanlı DHMİ personelli yok mu bu hülle atamaları bakana sorsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 4 yıl önce
Cumhur ittifakı , ülkeyi kendilerinin yönetemediğini anlamadı daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
738 ~ 4 yıl önce
Adamlar ILS Cat 3 yapıyor yine yaranamıyorlar baksanıza yorumlara ne gerek var diyen var , cat 1 bile fazla itiraz edenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 4 yıl önce
Cat3A anten acilisimi bu saka , bunun icin kurdelami Kestiler yemek kokteyl flanda oldumu o alabda toplananlara sorsak Ne actiklarindan bihaberler acilis var dediler geldik ya su iktidari savunan gencler Balikesire 60.000.000 tl ye yapilab ve hic ucak inmeyen havalimani icin ne diyecekler , birde dunyada boyle bir acilisim ornegi varmi yaa saka gibi ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cat2 ~ 4 yıl önce
Cat 2 gayet yeterliydi aslında Hiç gerek yoktu pisti 1.5 sene boyunca dar pistine mahkum etmeyi. Neyse sağlık olsun, darısı Milas'ın başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
Eskiden ils mi vardı be!!! Akp geldikten sonra İls geldi bu ülkeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akepe arabistana ~ 4 yıl önce
Yallah gidin artik yahu
ILS ~ 4 yıl önce
He evet ILS’de a ka pe icad etti zaten.Ne içiyorsan söyle bizde ondan içelim.
Le kaptan ~ 4 yıl önce
Bu ne komik bir resim ve açılış .Açacak birşey bulunamayınca sıkıntıdan iniş anteni açılışı yapmışlar.Bu kareye girmektense gelmemek daha iyi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teyyareci ~ 4 yıl önce
tabi alistiniz milyar dolarlik atilimlara bu cerez gibi geliyor adama
Gokhan ~ 4 yıl önce
Bu bir iktidar partisi yatirimi. Siz iktidari dusurme amacindasiniz. Yapilan hizmet acilisina siz niye davet bekliyorsunuz? Yapilan isin uretilen projenin bir parcasi degilsinizki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ulu k ~ 4 yıl önce
o parti bu milleyin partisi degilmi sadece.belli kişilere mi yapiliyo yapilanlar sen veriyon tum vergileri hergl
Vergiler? ~ 4 yıl önce
Sadece AKP’ye oy verenlerin vergisiyle mi yapılmış?
Yalaza ~ 4 yıl önce
Şu gösteriş budalası ve göz boyamayı akepe gitse de ülke rahat etse.
Eee ~ 4 yıl önce
Taş üstüne taş mı koydunuzda,sizi çağırsınlar? Nemalanma çabası işte, anlayan anlıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İktidar sayesinde ~ 4 yıl önce
Devlet mi kaldı ki ciddiyeti olsun? Herşey iyice rezilleşti,ayağa düştü,bayağılaştı hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000