02 Ağustos 2018, Perşembe 09:11:11

Havalimanında tekmeler ve yumruklar havada uçuştu!

Fransa’nın en ünlü rap şarkıcılarından Booba ve Kaaris, Orly Havalimanı'nda birbirine girdi. Yumrukların ve tekmelerin havada uçuştuğu kavga kameralara yansıdı.
  • Bu da repin başka bir modülü. Heyecan verir :-)
  • Çekim iğrenç görüntülerde hiçbirşey yok...
  • Bizim Turk insaninda niye boyle kendini kucuk gorme, kendi insanini ve ulkesini asagilama hissi var hala anlamis degilim. Afrikalilar, latinler Turklerin tirnagini bile olamazlar. Senede 27,000 kisinin olduruldugu Meksikami geri kalmis Turkiyemi?
  • beyinsiz afrikalılar, herhangi bir siyahi de uzlaşma pek göremezsiniz. ne de olsa kabile üyeleri. Fransa içten içe gülüyor bunları ilelebet sömürürüz diyor. Bırakın doğal seleksiyon, Birisi birisini yok edene dek kavga etsinler.
  • Afrikalılar,Latinler,Zenciler,bizler yani geri kalmış toplumlar ancak kavgayla sorunları çözebileceklerini sanırlar.

Fransa’nın en ünlü rap şarkıcılarından Booba ve Kaaris, Orly Havalimanında birbirine girdi. Yumrukların ve tekmelerin havada uçuştuğu kavga kameralara yansıdı.

Olay, Orly Havalimanında yaşandı. Birbirinden nefret eden iki rap şarkıcısı Booba ve Kaaris, havalimanında karşılaşınca kavga etmeye başladı. Arkadaşlarının da kavgaya karışmasıyla birlikte ortalık savaş alanına döndü. Arbede yüzünden birçok uçuş ertelenirken 11 kişi gözaltına alındı.

Her iki şarkıcının da Barcelona’da konser vermek için Paris’ten Barselona’ya gitmek üzere oldukları ve aynı uçağa denk geldikleri öğrenildi. Öte yandan Kaaris’in, Booba sayesinde “Kalash” isimli şarkısını çıkartarak ünlü olduğu ancak şiddetli bir rap atışması sebebiyle birbirlerine düşman oldukları ifade edildi. 

Havalimanında tekmeler ve yumruklar havada uçuştu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Repci ~ 6 yıl önce
Bu da repin başka bir modülü. Heyecan verir :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cekim ~ 6 yıl önce
Çekim iğrenç görüntülerde hiçbirşey yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkan ~ 6 yıl önce
Bizim Turk insaninda niye boyle kendini kucuk gorme, kendi insanini ve ulkesini asagilama hissi var hala anlamis degilim. Afrikalilar, latinler Turklerin tirnagini bile olamazlar. Senede 27,000 kisinin olduruldugu Meksikami geri kalmis Turkiyemi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erkan'a ~ 6 yıl önce
afrikalılar,latinler tırnağımız olamazlar güzel de bizim ülkemizde de binbir çeşit suç rekorları kırılmıyor mu ? mesela kadın,çocuk taciz ve tecavüzünde dünya 1.yiz maalesef. dolandırıcılık da dünyaya haber oluyoruz. trafik kazaları sonucu ölümlerde de 1.yiz ne yazık ki. tv seyretmiyor, gazete okumuyorsan ayrı. meksika'da ölenlerin çoğu uyuşturucu savaşları sonucu ölüyor ayrıca.
NecmiGM ~ 6 yıl önce
Tr ile meksika karsilastiran pek yoktur güzel kardesim, hani hedef 2023 falan klasik masallar var ya, insanı gaza getirme olayları, ekonomimiz büyük falan +ahaber izlediginde, el salvadorla kiyaslamiyor avrupaya bakiyosun, e haliyle de komik duruma dusuyorsun. Eğitimli Saygılı bir toplum olmak lazım, para pul muhabbeti yapmadan önce, ama sen de dahil bu tip şeylere uzak %65-70lik bir nüfus var bu topraklarda. acı gerçek.
AfricanRebel ~ 6 yıl önce
beyinsiz afrikalılar, herhangi bir siyahi de uzlaşma pek göremezsiniz. ne de olsa kabile üyeleri. Fransa içten içe gülüyor bunları ilelebet sömürürüz diyor. Bırakın doğal seleksiyon, Birisi birisini yok edene dek kavga etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef ki ~ 6 yıl önce
Afrikalılar,Latinler,Zenciler,bizler yani geri kalmış toplumlar ancak kavgayla sorunları çözebileceklerini sanırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geeeeeççç ~ 6 yıl önce
...kardeşim dünyanın çivisi çıktı...her yer pizlik oldu...
Biz de ~ 6 yıl önce
Biz de variz onlarin arasinda bizi de unutmayalim. Hatta cahillikte onlari da geceriz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000