18 Şubat 2020, Salı 11:00:32

Havalimanında tavan çöktü: 2 kişi yaralandı!

Havalimanında bulunan bir restoranın tavanı çöktü. Olay sırasında iki kişi yaralandı. Yaralananlardan biri hastaneye kaldırılırken, diğerinin tedavisi olay yerinde yapıldı.
  • Bizde olsaydı boğ boğazlar konuşmaya başlamıştı şimdiye
  • Ula bakıyorum bakıyorum yorum yok, sinekler üşüşmemiş. Aaaa bide ne göreyim Atlanta imiş. Ayıp ediyorsunuz iki satırda buraya yazın ABD liler sizden Ders alsın öprenin garibanlar.
  • Allah korumuş. Kaza geçirenlere geçmiş olsun. Amerika'nın en büyük havalimanında böylesi bir ihmalden doğan kaza düşündürücü...
  • Bende haberi okumadan hemen yapistirayim yorumu dedim Atlantayi gorunce hevesim kursagimda kaldi.. Atlanta ya gitmeyen varsa ucaklara koruk komurlu vagon tipi otubus ile goturuyorlar ilk gorunce bu ne lan demistim. Ama amerika olunca bir hosuma gittiki sormayin :))
  • Bu olay İstanbul havalimanında olaydı... nee siyaset konuşulurdu be... Atlanta'daki yaralılara acil şifalar dileğiyle...

Atlanta Havalimanı'nda bulunan bir restoranın tavanı çöktü. Olay sırasında iki kişi yaralandı. Yaralananlardan biri hastaneye kaldırılırken, diğerinin tedavisi olay yerinde yapıldı.

Havalimanın iç hat terminalinde sabah saatlerinde gerçekleşen olay sonrası bölge güvenlik çemberine alındı.

Havalimanı yetkilisi yaptığı açıklamada, tavan montajının yanlış yapıldığını ve diğer bölümlerde ki bütün montaj hatlarını ve tasarım planlarını yeniden gözden geçireceklerini belirtti. Düşen tavan ağırlığının 318 kg ile 363 kg arasında olduğu tahmin ediliyor.

Yetkililer, Hartsfield-Jackson Atlanta Uluslararası Havalimanı'ndaki gerçekleşen olayın operasyonlar üzerinde hiçbir etkisi olmadığını söyledi.  Havalimanı, günde ortalama 275.000 yolcuya hizmet veriyor.

©AirportHaber.com



Havalimanında tavan çöktü: 2 kişi yaralandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Boş beleş ~ 4 yıl önce
Bizde olsaydı boğ boğazlar konuşmaya başlamıştı şimdiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iga ~ 4 yıl önce
Ula bakıyorum bakıyorum yorum yok, sinekler üşüşmemiş. Aaaa bide ne göreyim Atlanta imiş. Ayıp ediyorsunuz iki satırda buraya yazın ABD liler sizden Ders alsın öprenin garibanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edgarallanpoe ~ 4 yıl önce
Allah korumuş. Kaza geçirenlere geçmiş olsun. Amerika'nın en büyük havalimanında böylesi bir ihmalden doğan kaza düşündürücü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlanta ~ 4 yıl önce
Bende haberi okumadan hemen yapistirayim yorumu dedim Atlantayi gorunce hevesim kursagimda kaldi.. Atlanta ya gitmeyen varsa ucaklara koruk komurlu vagon tipi otubus ile goturuyorlar ilk gorunce bu ne lan demistim. Ama amerika olunca bir hosuma gittiki sormayin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoldan geçen ~ 4 yıl önce
Bu olay İstanbul havalimanında olaydı... nee siyaset konuşulurdu be... Atlanta'daki yaralılara acil şifalar dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000