26 Mayıs 2020, Salı 14:15:46

Havalimanında sosyal mesafe var uçakta yok!

Korona virüs pandemisi sebebiyle birçok havayolu şirketi uçuşlarına ara vermiş ve uçaklarını park pozisyonuna çekmişti. Son günlerde ise normalleşme adımları atan hükümetler, uçuş yasaklarını da kaldırmaya başladı.
  • Analizden, şirketin mali yönetiminden uzak kokpitçiler sanıyorlar ki sosyal mesafe için boş koltuk bırakınca daha fazla sayıda uçak kalkacak ve kendilerine daha çok ihtiyaç olacak. O iş öyle olmuyor. Boş koltuk bırakınca mecburen bilet fiyatlarını artıracaksın. Bilet fiyatları artınca gelen yolcu sayısı iyice düşecek. Sonra bakacaksın ki maliyetin artıyor gelirin düşüyor. Uçuşu tamamen iptal edeceksin.
  • Havada bulaşmayan virüs yerde bulaşıyo ne hikmetse otobüsler yarı kapasite uçaklar tam kapasite...
  • Boş kalan koltuklar yüzünden biletlere iki katı para ödemek istemiyorum. Bildiğim kadarıyla isteyen fazladan koltuk satın alabiliyor. Sosyal mesafe isteyen yanındaki koltuğu da alsın boş bıraksın.
  • Kapitalist düzen bu virüsü tüm dünyaya yaydı. Yaymaya da devam edecek anlaşılan.

Korona virüs pandemisi sebebiyle bir çok havayolu şirketi uçuşlarına ara vermiş ve uçaklarını park pozisyonuna çekmişti. Son günlerde ise normalleşme adımları atan hükümetler, uçuş yasaklarını da kaldırmaya başladı.

Salgın riskinin devam ettiği şu günlerde, uçuşların tekrar açılması yeni tartışma konularını da gündeme taşıdı. Havayolu ve havalimanı şirketleri bir çok önlem aldıklarını açıklasa da bunların ne kadar yerinde bir karar olup olmadığı önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

Havalimanlarında alınan tedbirlerin başında sosyal mesafe kuralı yer alıyor. Buna göre yolcular birbirlerinden 1,5 metre uzakta duracak. Ancak uçak içinde aynı yolcuların arasında ki mesafe 5 cm’i geçmeyecek. Ve sosyal mesafe kuralı çiğnenmiş olacak.

©️AirportHaber



Havalimanında sosyal mesafe var uçakta yok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Mühendis ~ 4 yıl önce
Analizden, şirketin mali yönetiminden uzak kokpitçiler sanıyorlar ki sosyal mesafe için boş koltuk bırakınca daha fazla sayıda uçak kalkacak ve kendilerine daha çok ihtiyaç olacak. O iş öyle olmuyor. Boş koltuk bırakınca mecburen bilet fiyatlarını artıracaksın. Bilet fiyatları artınca gelen yolcu sayısı iyice düşecek. Sonra bakacaksın ki maliyetin artıyor gelirin düşüyor. Uçuşu tamamen iptal edeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kmyncu ~ 4 yıl önce
Havada bulaşmayan virüs yerde bulaşıyo ne hikmetse otobüsler yarı kapasite uçaklar tam kapasite...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu 2 ~ 4 yıl önce
Boş kalan koltuklar yüzünden biletlere iki katı para ödemek istemiyorum. Bildiğim kadarıyla isteyen fazladan koltuk satın alabiliyor. Sosyal mesafe isteyen yanındaki koltuğu da alsın boş bıraksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Kapitalist düzen bu virüsü tüm dünyaya yaydı. Yaymaya da devam edecek anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Palavra hepsi ~ 4 yıl önce
Ulke batiyor oturtacak herkesi yanyana. Zaten ne bilim dinliyor nede baska bisey. Yatiyor kalkiyor yasa koyuyor. Yetti yetti.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000