03 Temmuz 2010, Cumartesi 08:45:51

Havalimanında iş vaad etti, dolandırdı!

Gazipaşa Havaalanı'nda iş bulmak vaadiyle dört kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 2 zanlı, polisin takibi sonucu yakalandı.
  • "Enayilerin parasını yanlarına bırakmak ahlaka aykırıdır..." -Volvo--
Alınan bilgiye göre, Gürhün Genç (23), Selçuk Kunt (24), Yakup Yüksel (35) ve Abdulkerim Eriş (24) adlı kişiler, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak Recep E. (31) ve Mahmut E'nin (20) kendilerinden 360'ar TL para aldıklarını ve Gazipaşa Havaalanı'nda iş vaat ettiklerini, ancak söz konusu kişilerin kendilerini dolandırarak vaatlerini yerine getirmediklerini ileri sürdüler.

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler Recep E. ve Mahmut E'yi Saray Mahallesi'nde bir otelde yakalayarak gözaltına aldı. Otel odasında yapılan aramada 15 adet banka dekontu ile 20 adet personel onay formu ve içime hazır 3 gram esrar maddesi ele geçirildi. Zanlıların hesap hareketlerini inceleyen polis, toplam 6 kişiden 2 bin 160 TL alındığı ve 1 ay içinde 40 kez para yatırılıp çekildiği bilgisine ulaştı. Polis merkezindeki sorguları tamamlanan zanlılardan Mahmut E. savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, Recep E. ise adliyeye sevk edildi.
Havalimanında iş vaad etti, dolandırdı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
"Enayilerin parasını yanlarına bırakmak ahlaka aykırıdır..." -Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000