13 Mart 2013, Çarşamba 12:01:55

HAVALİMANINDA İLGİNÇ EVLENME TEKLİFİ!

ABD'nin Oklahoma eyaletinde Brittany Jones isimli kadının, 2 yıldır kilise görevi gezisinde olan sevgilisi Austin Spitler'e Will Rogers Havalimanı'nda yaptığı evlenme teklifi görenleri şaşırttı.
  • ABD'nin İran'la Çin'le falan uğraşmasına gerek yok, vatandaşlarının iyiliği ve mutluluğu için tıksırana kadar yememelerini öğretmeli. Ayrıca bir kızın bir erkeğe böyle bir şekilde evlilik teklif etmesi ülkemiz için bir tez konusudur...

3 hafta öncesinden en yakın arkadaşları ile birlikte dans gösterisi hazırlamak için çalışan ve pankart hazırlayan Brittany Jones, sevgilisinin havalimanına gelmesiyle birlikte dizleri üstüne çökerek evlenme teklifinde bulundu. Jones'un bu sürprizi karşısında sevgilisi ise teklifi kabul etti. Teklif sonrası oldukça şaşırdığını belirten Austin Spitler, "Aman tanrım. Bu hayatımın en güzel günü" dedi.

2 yıl boyunca yalnızca mektup ve e-mail yoluyla görüştüklerini belirten Jones ise, "Ben yalnızca ebediyen kocam olacak insanı bekledim" diye konuştu.

Çiftin arkadaşları da bu güzel güne şahit oldukları için oldukça mutlu olduklarını belirtirken, Jones'un havalimanında çalışan annesi yapılan hazırlıkların hepsinde kızına yardımcı oldu. Çiftin Nisan ayında San Diego'da evlenmesi bekleniyor.

HAVALİMANINDA İLGİNÇ EVLENME TEKLİFİ!

Yorumlar

Obezite ~ 11 yıl önce
ABD'nin İran'la Çin'le falan uğraşmasına gerek yok, vatandaşlarının iyiliği ve mutluluğu için tıksırana kadar yememelerini öğretmeli. Ayrıca bir kızın bir erkeğe böyle bir şekilde evlilik teklif etmesi ülkemiz için bir tez konusudur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000