11 Nisan 2021, Pazar 13:42:20

Havalimanında facianın eşiğinden dönüldü!

Hong Kong Uluslararası Havalimanı'nda uçağa yüklenmek üzere olan kargo paleti alev aldı, havalimanında büyük bir tehlike atlatıldı.
  • Tk da ozellikle kargoda herkes sigara iciyor, bu ise bir dur denmeli
  • Bizi beyenmiyenler bu haberi çok iyi okusun gerekirse gözlük taksın tekrar tekrar okusun çünkü bu haberi bizi beyenmiyenlerin gözüne sokmak lazım alın görün işte ne ne kadar önemli bir görev yapıyoz her kez her şeyin bitti dedi anda biz olaya hakim olup o sıkıntıyı çözeriz ve yangın ne zaman çıkacak belli olmaz en olmadık andada çıkar hiç beklemedin andada o yüzden biz her dayim tetikteyiz o yüzden bu haber bizi önemli görmiyenlere kapak olsun...NOKTA!!!

Hong Kong Uluslararası Havalimanı'nda uçağa yüklenmek üzere olan kargo paleti alev aldı, havalimanında büyük bir tehlike atlatıldı.

Yerel medyaya yansıyan haberlere göre; Hong Kong Air Cargo uçağına yüklenecek olan cep telefonu paleti aniden alev alarak yanmaya başladı. Yangının şiddetiyle alevler 2 palete daha sıçrayınca olay büyük bir yangına dönüştü.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürülürken, kimsenin yaralanmadığı açıklandı. Yangının uçağa sıçramaması ise büyük bir felaketin önüne geçti.

Vivo Y20 marka telefonları Tayland'a götürmek üzere hazırlanan Hong Kong Air Cargo uçağının seferi de iptal edildi.

Cep telefonlarının neden yandığı henüz bilinmezken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü açıklandı.

Yangın anı ve sonrası ise böyle görüntülendi:

 



 





Havalimanında facianın eşiğinden dönüldü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

A330 ~ 3 yıl önce
Tk da ozellikle kargoda herkes sigara iciyor, bu ise bir dur denmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 3 yıl önce
apronda yanan malzeme ile ne alakası var bunun..
ARFF ~ 3 yıl önce
Bizi beyenmiyenler bu haberi çok iyi okusun gerekirse gözlük taksın tekrar tekrar okusun çünkü bu haberi bizi beyenmiyenlerin gözüne sokmak lazım alın görün işte ne ne kadar önemli bir görev yapıyoz her kez her şeyin bitti dedi anda biz olaya hakim olup o sıkıntıyı çözeriz ve yangın ne zaman çıkacak belli olmaz en olmadık andada çıkar hiç beklemedin andada o yüzden biz her dayim tetikteyiz o yüzden bu haber bizi önemli görmiyenlere kapak olsun...NOKTA!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 3 yıl önce
Sadece yasal zorunluluksunuz. Kendinizi çokta önemli görmeyin bence
Arf ~ 3 yıl önce
Her dayim her kez sizi beyenio saten. Diyer türlisini nasıl düşün dün? .. o değil de özellikle uğraştım yazanın seviyesine inmeye; yine de bazen telefon izin vermedi.
Yiyin ~ 3 yıl önce
Yiyin efendiler yiyin.
Hayırdır ~ 3 yıl önce
ARFF hayırdır, nedir bu ezilmişlik duygusu. Sizi daha doğusu ARFF' küçük veya önemsiz gören mi var ki ikide bir ARFF olmasa şöyle olur böyle olur diyorsun. ARFF'de havacılığın olmazsa olmazı ve senin çoğu yoruma bu tarz yazı yazman o bölümündeki insanlara zarar veriyor.
Fahri ~ 3 yıl önce
Böyle bir yorumun sebebi neydi ki ?
Beyenmiyenler ~ 3 yıl önce
Görmiyenler çadlasın padlasın
Noluyor ~ 3 yıl önce
Hacı neden yükseldin ki?
ARFF! ~ 3 yıl önce
Her fırsatta kendinizi bir büyük gösterme, bir övme çabanız var... Anlamsız... Bu kompleksten çıkın..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000