13 Ağustos 2019, Salı 22:12:44

Havalimanında çatışma çıktı!

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde suçluların Çin'e iadesi tasarısına karşı yürütülen protestolar, Hong Kong Uluslararası Havalimanı'nda beşinci gününe girerken protestocular ile polis arasında çatışma çıktı.
  • En azından parazit gibi yaşamaktansa yönetimin yanlışlarına tepki gösteriyorlar. Bizde ülkeye 6 milyon suriyeli 500bin afgan girdi çıt yok.

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde suçluların Çin'e iadesi tasarısına karşı Hong Kong Uluslararası Havalimanı'nda gösterilerine devam eden protestocular ile polis arasında çatışma çıktı.

"South China Morning Post" gazetesinin haberine göre, yerel saatle 16.30'dan itibaren uçuşların iptal edilmesine neden olan ve havalimanını boşaltmayı reddeden göstericilere karşı polis güçleri göz yaşartıcı gaz ve copla müdahalede bulundu.

Protestocular, barikatlarla polisin havalimanına girmesini önlemeye çalışırken çatışmalarda her iki taraftan da yaralananlar olduğu bildirildi.

 

Havalimanında çatışma çıktı!

Yorumlar

Adamlara helal olsun ~ 5 yıl önce
En azından parazit gibi yaşamaktansa yönetimin yanlışlarına tepki gösteriyorlar. Bizde ülkeye 6 milyon suriyeli 500bin afgan girdi çıt yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000