09 Ocak 2018, Salı 09:16:45

Havalimanı talebi Cumhurbaşkanı'na iletilecek

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Çorum İl Kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a havaalanı ile ilgili talebin iletileceğini açıkladı.
  • Ordu Giresundan faydalı olacağı muhakkak
  • Çorum havalimanı istiyor güzel geçenlerde Manisa da aynı talepde bulunmuştu. Ben Giresun Tirebolu köyündenim evimden Orgi havalimanı 1 saat Trabzon havalimanı 1.5 saat mesafede biri 72 km diğeri 110 km ve Merzifon Ćorum a 55 dakika Manisa ya İzmir 35 dakika mesafede ve havalimanı talep ediliyor . Ve Türkiye de devletin bitiripte elinde patlayan bir sürü havalimanı var hafada 1 yada iki uçak ya iniyor ya inmiyor. Sinop Kastamonu Tokat Sivas Afyon Siirt Bingöl Bitlis Zonguldak gibi örnekler . Havalimanı bölgesel nüfus yoğunluğuna göre yapılır . Eğer zarar ediyorsa bu zarar hepimizin cebinden çıkıyor iyi analiz yapılmalı . Merzifon askeri bir alan sivil uçaklara açıldı civar iller faydalanıyor Amasya Ćorum gibi
  • Ohh SAF tesise gündoğdu desene yeni yüzlerce taşeron demek bu gelsin komisyonlar yattıgı yerden insanların sırtından para kazanmak ne güzel yapın tabii ,taşeron ihalesini kime ayarladınız?
  • Çorum Merzifon arası 45 dakika. Hava alanı yapılmış olsa 20 dakikada ulaşılır. Merzifon'dan İstanbul'a her gün iki sefer var. Yazıktır çöpe giden paralara. Tokat gibi olursa şaşırmam. Merzifon'dan günde 10 uçak kalksa yine anlarım. Ama bunu anlamak çok zor.
  • Valla arkadaşlar zaten gayet güzel yazmiş, Merzifondan Çorum çok yakin. Gidin gelin işte, boşa para harcatmayin devlete.
  • Gözünüz doysun cidden. Her şeyiniz tam bir havalimanınız eksik.
  • Sayın Cumhuru REİS imiz her ile havalimanı yapıyor.Avrupa kıskanıyor.Aş üstüne aş,taş üstüne taş koyuyor hukumet.Çorum gibi bir büyük ile de yakışır havaliamanı.Doğrudan Avrupa istiyoruz reisim.Seçimlerde karşılığını veriyor Çorum zaten.
  • Daha çok beklersiniz, çünkü çantada kekliksiniz, size diyecekler, yolu kısaltıyoruz, 50 km ye düşürüyoruz, daha ne istiyorsunuz diye serzenişte bulunacaklar, hakları da var, yarım saatde Merzifondasınız, günde iki uçak ancak doluyor, bölgede nüfus artmıyor zaten, biraz gerçekci olun sanayi yatırımları isteyin gerisi gelir.
  • Hayatında uçağa binmemiş adamlar havalimanı istiyor. Merzifonu Çorumdan kullanan kaç kişi var? Başbakan Merzifon Havalimanının %70'i Çorumdan diyor. Madem öyle Çorum-Merzifon havalimanı servisleri neden 10-15 kişiyle gidip geliyor? Günde 35-40 yolcu için havalimanı yapılmasını istemek ne kadar doğru?
  • Deredeyse her ilceye de bir Havaalani isteyecekler. Heryere Köprü, Ototyol ve Tünel istedikleri gibi. sonuc heryil cepten 6 milyar Merak ediyorum, özellikle Kücük sehirlerdeki Havalimanlarinin yapisini. Yillik Kar/zarar durumlari nedir.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Çorum İl Kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a havaalanı ile ilgili talebin iletileceğini açıkladı.

Çorum Belediye Meclisi AK Parti Grup Toplantısı parti binasında yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları Genel Merkez Ekonomi İşleri yöneticileriyle birlikte üniversite bünyesinde bir çalışma yaptıklarını açıkladı.

Bu çalışmanın rapor haline getirildiğini açıklayan Karadağ, “Bu raporda 'Çorumlu gelecek 10 yılda ne bekliyor' diye bir soru vardı. Bununla ilgili çalışmamızda bitti. Sıralamalar yapıldı. Bunun içerisinde havaalanı da var. Taleplerimizi de bu şekilde ileteceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin destan yazdığını dile getiren Karadağ, “AK Parti’den öncesi AK Parti’den sonrası diye bir değerlendirme yapsak çok doğru olacak. Kent merkezlerimiz artık köy görünümünden çıktı, şehir görünümüne girmiştir. Özel İdare yatırımlarıyla da köylerimiz artık şehirleşmiştir. Bu memlekette artık Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi destan yazmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Toplantıda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

Havalimanı talebi Cumhurbaşkanı'na iletilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Ordu ~ 6 yıl önce
Ordu Giresundan faydalı olacağı muhakkak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 6 yıl önce
Çorum havalimanı istiyor güzel geçenlerde Manisa da aynı talepde bulunmuştu. Ben Giresun Tirebolu köyündenim evimden Orgi havalimanı 1 saat Trabzon havalimanı 1.5 saat mesafede biri 72 km diğeri 110 km ve Merzifon Ćorum a 55 dakika Manisa ya İzmir 35 dakika mesafede ve havalimanı talep ediliyor . Ve Türkiye de devletin bitiripte elinde patlayan bir sürü havalimanı var hafada 1 yada iki uçak ya iniyor ya inmiyor. Sinop Kastamonu Tokat Sivas Afyon Siirt Bingöl Bitlis Zonguldak gibi örnekler . Havalimanı bölgesel nüfus yoğunluğuna göre yapılır . Eğer zarar ediyorsa bu zarar hepimizin cebinden çıkıyor iyi analiz yapılmalı . Merzifon askeri bir alan sivil uçaklara açıldı civar iller faydalanıyor Amasya Ćorum gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz topel ornegi ~ 6 yıl önce
Kocaeli cengiz topel elde patlayan havalimanlarina guzel bir ornek. Yapilacaksa edirneye,
SAF TESİS ~ 6 yıl önce
Ohh SAF tesise gündoğdu desene yeni yüzlerce taşeron demek bu gelsin komisyonlar yattıgı yerden insanların sırtından para kazanmak ne güzel yapın tabii ,taşeron ihalesini kime ayarladınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorumlu ~ 6 yıl önce
Çorum Merzifon arası 45 dakika. Hava alanı yapılmış olsa 20 dakikada ulaşılır. Merzifon'dan İstanbul'a her gün iki sefer var. Yazıktır çöpe giden paralara. Tokat gibi olursa şaşırmam. Merzifon'dan günde 10 uçak kalksa yine anlarım. Ama bunu anlamak çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kubilay ~ 6 yıl önce
Valla arkadaşlar zaten gayet güzel yazmiş, Merzifondan Çorum çok yakin. Gidin gelin işte, boşa para harcatmayin devlete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Gözünüz doysun cidden. Her şeyiniz tam bir havalimanınız eksik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAH RAZI OLSUN ~ 6 yıl önce
Sayın Cumhuru REİS imiz her ile havalimanı yapıyor.Avrupa kıskanıyor.Aş üstüne aş,taş üstüne taş koyuyor hukumet.Çorum gibi bir büyük ile de yakışır havaliamanı.Doğrudan Avrupa istiyoruz reisim.Seçimlerde karşılığını veriyor Çorum zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAZI ~ 6 yıl önce
Keşke yıkama yağlama yapmadan önce Türkçe öğrenseydin. Türkçe yok ama yalakalık hat safhada.
MZH ~ 6 yıl önce
Daha çok beklersiniz, çünkü çantada kekliksiniz, size diyecekler, yolu kısaltıyoruz, 50 km ye düşürüyoruz, daha ne istiyorsunuz diye serzenişte bulunacaklar, hakları da var, yarım saatde Merzifondasınız, günde iki uçak ancak doluyor, bölgede nüfus artmıyor zaten, biraz gerçekci olun sanayi yatırımları isteyin gerisi gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorumlu ~ 6 yıl önce
Hayatında uçağa binmemiş adamlar havalimanı istiyor. Merzifonu Çorumdan kullanan kaç kişi var? Başbakan Merzifon Havalimanının %70'i Çorumdan diyor. Madem öyle Çorum-Merzifon havalimanı servisleri neden 10-15 kişiyle gidip geliyor? Günde 35-40 yolcu için havalimanı yapılmasını istemek ne kadar doğru?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canko ~ 6 yıl önce
Deredeyse her ilceye de bir Havaalani isteyecekler. Heryere Köprü, Ototyol ve Tünel istedikleri gibi. sonuc heryil cepten 6 milyar Merak ediyorum, özellikle Kücük sehirlerdeki Havalimanlarinin yapisini. Yillik Kar/zarar durumlari nedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000