09 Ocak 2020, Perşembe 12:51:40

Havalimanı taksicileri yerli otomobil ile hizmet vermek istiyor

Türkiye'nin otomobiline talep yağmuru devam ediyor. İstanbul Havalimanı'nda görevli 750 taksici, Türkiye'nin otomobiline destek verdi. Taksiciler, hizmetlerini yerli otomobil ile vermek istiyor.
  • Neden ötv indirimiyle 40bin tl ye alınan Linea dan vazgeçip 500bin tl lik araba alacaksın. Acaba birileri plaka değerini 2 milyondan 3 milyona mı çıkacak.
  • Bana da 50 tane ayırın. Sallamak bedava.
  • Herkes sıraya girdi ancak 2 yıla kadar ortaya çıkması imkansız resmi gazetede 13 yıl yazıyor ilgili bakanlık süreyi %50 ye kadar artırabilir diyor araştırın! Ayrıca yıllık 175 bin üretimle ülkemizdeki otomobil dönüşümü 75 sene sürüyor! Yine de iyi olumlu adım!
  • Siz adamnolun yeter. Milleti taksiden soguttunuz
  • Bu kadar kaliteli hizmet vermeye meraklısınız madem neden D segmenti araç zorunluluğu geldiğinde zarar ediyoruz deyip ağlayıp direk lobi faaliyeti ile bu kararı iptal ettirdiniz. Fiat Linea o havalimanina yakışıyor mu sizce. İşiniz gücünüz şov. Bu yerli araç çıkarsa hepimiz biliyoruz ki üç tane araç alıp yine o ölü Fiat Linea ile hizmet vermeye devam edeceksiniz. Dost acı söyler. Ama bu ülkede tek esnaf siz kaldınız. Bu mantıkla çalışmaya devam ederseniz milyar dolarlık pazar. Pusuda bekleyen çok kişi var. Fırsatını bulduklarında bitirirler sizi.
  • Yerli otomobille hizmet edeceklerine insan olmayı ogrensinler....
  • Önce hizmet vermeyi öğrensinler, yerli arabayı sonra isterler :))
  • Önce normal arabayla hizmet vermeyi bi öğrenin bikaç yüz yıl sonra elektrikliyede geçersiniz tabi
  • Baş tacınız Arap turistler Alman, Amerikan ve Japon dışında otomobil tanımazlar. Bir daha düşünün.
  • yerli araba ama tahsilat euroyla olur ;) bırakın bu yalakalığı

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, İstanbul Havalimanı'nda görevli basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yerli otomobilin hayırlı olmasını diledi.

Kooperatif bünyesinde İstanbul Havalimanı'nda hizmet veren araçları yerli otomobille değiştirmek istediklerini ifade eden Can, şöyle konuştu:

"Allah nasip ederse, bu otomobilleri ilk alan ve ilk kullanan biz olacağız. Türkiye'mizin dünyaya açılan ilk kapısı burası. Turistlerimizi yerli arabalarla, büyük bir onur ve gururla biz taşıyacağız. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Heyecanla ilk arabanın çıkmasını bekliyoruz. İlk siparişi de biz vermeye hazırlanıyoruz. Beğenmek ne demek, mükemmel, çok harika arabalar olmuş. İstanbul'umuza, havalimanımıza ülkemize yakışır arabalar olduğundan biz eminiz ve bu arabaları ilk alanlardan birisi de biz olacağız."

Takvim Gazetesi'nde yer halan habere göre; İstanbul Havalimanı'nda pankartla yolcu karşılamanın sona ermesine ve yolcuların terminal çıkışında kargaşayla karşılaşmamaları için "meeting lounge" bölümlerinin hizmete alınmasına da değinen Can, bu kararı desteklediklerini bildirdi.

Dünyanın en saygın ve en modern havalimanlarından birinin Türkiye kazandırıldığına dikkati çeken Can, şunları kaydetti:

"Ancak hanutçulara ve çığırtkanlara buraya teslim etmemiz doğru değil. İlgililerin doğru bir karar aldığına inanıyorum, mülkü idare amirimiz ve İGA yetkilileri. Yerinde bir karardır. Burasını bu şahıslar, eski Topkapı otogarına, Tahtakale'ye ve Sultanhamamı'na çeviriyorlar. Yapılan karar doğrudur. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Yapılması gereken bir şeydir. Sadece bize değil ülke turizmine büyük zararı oluyor. Çünkü görüntü kirliliğine neden oluyor. Belli noktalarda, yerlerde yolcuyu beklerlerse böyle bir sıkıntı olmayacaktır." 

Havalimanı taksicileri yerli otomobil ile hizmet vermek istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Taksici lobisi ~ 4 yıl önce
Neden ötv indirimiyle 40bin tl ye alınan Linea dan vazgeçip 500bin tl lik araba alacaksın. Acaba birileri plaka değerini 2 milyondan 3 milyona mı çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zurna ~ 4 yıl önce
Bana da 50 tane ayırın. Sallamak bedava.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afyonlu ~ 4 yıl önce
Herkes sıraya girdi ancak 2 yıla kadar ortaya çıkması imkansız resmi gazetede 13 yıl yazıyor ilgili bakanlık süreyi %50 ye kadar artırabilir diyor araştırın! Ayrıca yıllık 175 bin üretimle ülkemizdeki otomobil dönüşümü 75 sene sürüyor! Yine de iyi olumlu adım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havalimani taksi ~ 4 yıl önce
Siz adamnolun yeter. Milleti taksiden soguttunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iki yüzlü ~ 4 yıl önce
Bu kadar kaliteli hizmet vermeye meraklısınız madem neden D segmenti araç zorunluluğu geldiğinde zarar ediyoruz deyip ağlayıp direk lobi faaliyeti ile bu kararı iptal ettirdiniz. Fiat Linea o havalimanina yakışıyor mu sizce. İşiniz gücünüz şov. Bu yerli araç çıkarsa hepimiz biliyoruz ki üç tane araç alıp yine o ölü Fiat Linea ile hizmet vermeye devam edeceksiniz. Dost acı söyler. Ama bu ülkede tek esnaf siz kaldınız. Bu mantıkla çalışmaya devam ederseniz milyar dolarlık pazar. Pusuda bekleyen çok kişi var. Fırsatını bulduklarında bitirirler sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Inşallah ~ 4 yıl önce
Inşallah bitirirler.
Mantıklı ~ 4 yıl önce
Yerli arabayla insanları dolandırmak daha büyük sevap
112 Ap0 ~ 4 yıl önce
Yerli otomobille hizmet edeceklerine insan olmayı ogrensinler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 4 yıl önce
Önce hizmet vermeyi öğrensinler, yerli arabayı sonra isterler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önce ~ 4 yıl önce
Önce normal arabayla hizmet vermeyi bi öğrenin bikaç yüz yıl sonra elektrikliyede geçersiniz tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 4 yıl önce
Baş tacınız Arap turistler Alman, Amerikan ve Japon dışında otomobil tanımazlar. Bir daha düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhan ~ 4 yıl önce
yerli araba ama tahsilat euroyla olur ;) bırakın bu yalakalığı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000