09 Kasım 2013, Cumartesi 07:50:26

HAVALİMANI ŞEHRİ KALKINDIRIR!

Ardahan Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİAD) Genel Sekreteri Mustafa Akar, havaalanının bölgeye ciddi bir ivme kazandıracağını söyledi...
  • Bunun amator havacilardan baska kimseye faydasi olmaz!!!!!bu kadarda olmaz beee fistik gibi Trabzon var,rizelilerde istiyoyormus simdi vah vah.......ulkenin durumu iyk degil yakinda innsbruck ve paro-bhutan in kardes havalimanlarinida gormeye baslariz anlayan anladi...
  • ülkeyi soymanın hizmet götürüyorum ayağına milyon dolarlık ihale açarak gerçekleştiği başka bir dönem olmadı olmazda. sayelerinde istiklal mahkemeleri hortlayacak.
  • ne olacak havalimanı olunca orada? bir sürü boşa yatırım, her yıl devlete yük. başka? o bölgede bir sürü havalimanı var. havalimanı sayısını az tutup, hızlı tren gibi seçeneklerle şehirlere ulaşımı sağlamak varken bu havalimanı ısrarı nedir anlayamıyorum.
  • Fenerbahçe tamamen kendi kaynakları çılgın(!) proje üretiyor, birilerinden azar işitiyor. Bir başka çılgın projeye ise ses yok. Üstelik bu projenin finansmanı devletten yani bizlerden sağlanacak. İkilemin dibi.

Ardahan Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİAD) Genel Sekreteri Mustafa Akar, havaalanının bölgeye ciddi bir ivme kazandıracağını söyledi.

Ardahan’ın son yıllardaki ekonomik ve sosyo-kültürel çıkışı tüm kesimlerin dikkatini çekerken, yaptırılacak havaalanı iş dünyası üzerinde heyecan uyandırdı. ARSİAD Genel Sekreteri Mustafa Akar, dernek olarak yatırımların ve yatırımcıların en büyük destekçisi olduklarını, bu anlamda yapılacak havaalanının ilin kalkınmasına büyük ivme kazandıracağını ifade etti. Ardahan'da 2014'ün ortalarında açılacak olan Aktaş Sınır Kapısı'yla dikkatlerin bir kere daha ilin üzerine çevrileceğini aktaran Akar, şöyle konuştu: "Ardahanımızın tertemiz insanı ve çılgınlar gibi çalışan valisi var. Yetmedi, şehrimizin sıkıntılarını gidermek için belediye başkanımız var. Güçlerimizi birleştirip şehrimizi en güzel şekilde kalkındıracağımızdan ve de çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim de Ardahan için çılgın projelerimiz var. İlerleyen dönemlerde basınla ve sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşacağız. Sayın valimiz her türlü desteği bize veriyor. Gücümüzü halktan ve devlet büyüklerimizden alıyoruz. Biz ülkemizi çok seviyoruz ve hep sevmeye devam edeceğiz. Ardahan, artık soğuk havalarıyla değil de gelişim gücüyle ön plana çıkacaktır.’’ dedi. (Zaman)

HAVALİMANI ŞEHRİ KALKINDIRIR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bunun amator havacilardan baska kimseye faydasi olmaz!!!!!bu kadarda olmaz beee fistik gibi Trabzon var,rizelilerde istiyoyormus simdi vah vah.......ulkenin durumu iyk degil yakinda innsbruck ve paro-bhutan in kardes havalimanlarinida gormeye baslariz anlayan anladi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 10 yıl önce
ülkeyi soymanın hizmet götürüyorum ayağına milyon dolarlık ihale açarak gerçekleştiği başka bir dönem olmadı olmazda. sayelerinde istiklal mahkemeleri hortlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nox ~ 10 yıl önce
ne olacak havalimanı olunca orada? bir sürü boşa yatırım, her yıl devlete yük. başka? o bölgede bir sürü havalimanı var. havalimanı sayısını az tutup, hızlı tren gibi seçeneklerle şehirlere ulaşımı sağlamak varken bu havalimanı ısrarı nedir anlayamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nox adli yorumcuya ~ 10 yıl önce
guzel analiz edip yorumlamissin tespit dogru ancak bu ulked ebirileri peskeh yemesi lazim arkadas bunu anlamadiniz mi yoksa soylediklerinin hepsine katiliyorum ama eksikligin devletin tepesindekilerin akrabalari birileri bisey yemesi lazim nerden yiyecke iste boyle olumsuz gereksiz isler yaparak devleti zarara ugratmak ...
İkilem ~ 10 yıl önce
Fenerbahçe tamamen kendi kaynakları çılgın(!) proje üretiyor, birilerinden azar işitiyor. Bir başka çılgın projeye ise ses yok. Üstelik bu projenin finansmanı devletten yani bizlerden sağlanacak. İkilemin dibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000