15 Kasım 2018, Perşembe 09:00:22

Havalimanı saldırganına ömür boyu hapis!

Michigan Havalimanı'nda polis memuru Jeff Neville’i boynundan bıçaklayan Tunus asıllı Kanada vatandaşı Amor Ftouhi'nin cezası belli oldu.
  • Polis beni tahrik etti bende bıçakladım der serbest kalırdı.

Michigan eyaletindeki Federal Bölge Mahkemesi’nde görülen davada, jüri heyeti, 21 Haziran 2017’de Michigan Havalimanı'nda polis memuru Jeff Neville’i boynundan bıçaklayan Tunus asıllı Kanada vatandaşı Amor Ftouhi, uluslararası bir havalimanında şiddet ile terör eylemi gerçekleştirme ve havalimanı güvenliğini ihlal etme ithamlarından suçlu buldu.

Tunus-Kanada çifte vatandaşlığı olan Ftouhi hakkında verilen, ömür boyu hapis ve 250 bin dolar para cezası kararının 7 Mart’ta yayınlanması bekleniyor.

Michigan eyaleti’deki Flint kentindeki jüri heyeti, Tunus asıllı Kanada vatandaşı olan Amor Ftouhi’yi (51) uluslararası bir havalimanında şiddet ve terör eylemi gerçekleştirme ve havalimanı güvenliğinin ihlal edilmesi ithamlarında suçlu buldu.

Ftouhi, Michigan eyaletindeki Federal Bölge Mahkemesi’nde geçtiğimiz hafta başlayan duruşmaya katılmazken, jürinin kararını 75 dakikada açıkladı.

Amor Ftouhi, boğazını kestiği güvenlik görevlisinin ölmediğini öğrendikten sonra FBI görevlilerine verdiği ifadede "Onu öldüremediğim için üzgünüm. Görevimi yerine getiremedim" şeklinde konuşmuştu.

Havalimanı saldırganına ömür boyu hapis!

Yorumlar

Burda olsa ~ 5 yıl önce
Polis beni tahrik etti bende bıçakladım der serbest kalırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisi ~ 5 yıl önce
Türkiyedeki adalet sistemi at arabası gibidir nereye sürersen oraya gider

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000