19 Haziran 2011, Pazar 11:01:56

HAVALİMANI POLİSİNE VURDU, TUTUKLANDI!

Havaalanında pasaport işlemlerini yapmak için beklerken ‘sırayı bozduğu’ gerekçesiyle uyarılmasına sinirlendi
  • Yine bizim memleketten gidenler eskiden almanyada olduğu gibi şimdi de Kıbrısta sorun çıkartıyorlar. Aklı başında turist gitmiyor zaten. Türkiyedeki bütün işsizler KKTC ye hücum ediyor.
  • Sana kim olduğumu anlatmaya çalışmak gibi bir gayem yok açıkcası. Ben KIBRISLIYIM ve yüzyıllardır bu topraklarda yaşıyoruz. 1974'e kadar bu adada Kuzey Güney diye bir ayırım yoktu. 30 yıl geçsede kim olduğumuzu iyi biliriz. AB pasaportumuzda yazdığı gibi. Bizler vatandaşlığı CYPRIOT olan insanlarız. Para göndermezsen yine senin turistler pardon vatandaşlar aç kalır. Malum ben Kıbrıs Cumhuriyeti'nin her hakkını sonuna kadar kullanırım. Kıbrıs, orijinal KIBISLILARINDIR
  • Bu turist değil...olsa olsa ARTİST olur...
  • Biz Kıbrıslı diye bir millet tanımıyoruz, Kıbrıs rumu isen öte tarafa geç. Ama bu vatanın insanına "bu turistler" dersen, bu ülkenin senin aç karnını doyurmak için bu kadar fedakarlık yapan insanı seni ve senin gibileri affetmez.
  • Polisimizin yetkileri çok ama çok kıt, bazen işlenmekte olan suçları bile izlemek zorunda kalıyorlar. ABD polisinin elindeki yetkilere imrenmemek elde değil. Bu yaratığı NY havaalanlarından birinde görmek isterdim. Pasaport kontrolünde hudut çizgisi olarak sembolize edilen çizgiyi bile izinsiz geçersen köpek muamelesi görürsün, diğerleri de sana barbarmışsın gibi bakarlar çünkü ABD toplum kurallarını çiğnemişsindir. Gözün yerse polise dokun bakalım.
  • Biz Kıbrıs'ta böyle şeylere alıştık artık.. Başımıza ne geldiyse bu turist(!!!!!)lerden geldi zaten...
  • Eşek sudan gelinceye kadar döveceksin bu itleri. O zaman anlarlar belki.
  • bu tür adamları havalimanına dahi almıcaksın. Trabzon da da dün akşam sarhoş yolcu vardı herkese bagırıyodu. Polis'in yaptığı şey kocaman bir hiç. Sadece uyarı yaptı.
Ercan Devlet Havaalanı’nda bir yolcu, kendisini sırayı bozduğu için uyaran polise sinirlenerek dirsek attı ve Cemil Bulut isimli polisin bayılmasına neden oldu. Olay sırasında alkollü olduğu da belirtilen Cemil Zihni isimli yolcu, “polis memurunu darp etmek”, “polis memurunu görevinden men etmek”, “itale-i lisan (küfür etmek)”, “sarhoşluk” ve “uygunsuz tavır ve hareket” suçlamalarıyla gözaltına alındı ve dün çıkarıldığı mahkemenin emriyle tutuklandı.

Cemil Zihni isimli yolcu, polisi darp etmediğini ancak bağırdığını söyleyerek, polisin elindeki pasaportu alarak yere attığını iddia etti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Fatma Şenol’un huzurunda görüşülen dünkü tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Meryem Beşoğlu ve zanlı Cemil Zihni şahsen hazır bulundu.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Meriç Polis Karakolu’nda karakol amiri olarak görev yapan polis çavuşu Osman Ülman, mahkemede iddia makamının tanığı olarak yeminli şahadet verip olguları aktardı.

Osman Ülman, 17 Haziran 2011 tarihinde saat 20:30 sıralarında Ercan Devlet Havalimanı’nda polis memuru Cemil Bulut’un görevini yaptığı bir esnada, zanlı Cemil Zihni tarafından sol dirseği ile göğsüne vurulmak suretiyle darp edildiğini kaydetti.

Polis memuru Cemil Bulut’un baygınlık geçirerek yere yığıldığını belirten Osman Ülman, polis memurunun bilahare görevinin başına döndüğünü dile getirdi.
Zanlı Cemil Zihni’nin nefesinden alkollü olduğunun anlaşılmasına rağmen alkol testini kabul etmediğini belirten polis çavuşu Ülman, tahkikatın devam etmekte olduğunu söyledi.

Ülman, güvenlik kameralarından tespit edilecek sivil görgü tanıklarının ifadelerine başvurulacağını dile getirdi.

Zanlının TC uyruklu olup, turist statüsüyle ziyaret amaçlı olarak KKTC’ye geldiğini ve ülkede ikametgahı olmadığını belirten Osman Ülman, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis memuruna bağırdığını ancak kimseyi darp etmediğini söyleyen zanlı Cemil Zihni, polisin sıraya geçmediği gerekçesiyle kendisini iterek elindeki pasaportu yere attığını iddia etti.

Zanlı Cemil Zihni, sağlık sorunları nedeniyle acı çektiğini kaydetti.

Tahkikatın devam ettiğine bulgu yapan Yargıç Fatma Şenol, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasına ve doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi.

(Kıbrıs Gazetesi)
HAVALİMANI POLİSİNE VURDU, TUTUKLANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yine bizim memleketten gidenler eskiden almanyada olduğu gibi şimdi de Kıbrısta sorun çıkartıyorlar. Aklı başında turist gitmiyor zaten. Türkiyedeki bütün işsizler KKTC ye hücum ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sana kim olduğumu anlatmaya çalışmak gibi bir gayem yok açıkcası. Ben KIBRISLIYIM ve yüzyıllardır bu topraklarda yaşıyoruz. 1974'e kadar bu adada Kuzey Güney diye bir ayırım yoktu. 30 yıl geçsede kim olduğumuzu iyi biliriz. AB pasaportumuzda yazdığı gibi. Bizler vatandaşlığı CYPRIOT olan insanlarız. Para göndermezsen yine senin turistler pardon vatandaşlar aç kalır. Malum ben Kıbrıs Cumhuriyeti'nin her hakkını sonuna kadar kullanırım. Kıbrıs, orijinal KIBISLILARINDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu turist değil...olsa olsa ARTİST olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz Kıbrıslı diye bir millet tanımıyoruz, Kıbrıs rumu isen öte tarafa geç. Ama bu vatanın insanına "bu turistler" dersen, bu ülkenin senin aç karnını doyurmak için bu kadar fedakarlık yapan insanı seni ve senin gibileri affetmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Polisimizin yetkileri çok ama çok kıt, bazen işlenmekte olan suçları bile izlemek zorunda kalıyorlar. ABD polisinin elindeki yetkilere imrenmemek elde değil. Bu yaratığı NY havaalanlarından birinde görmek isterdim. Pasaport kontrolünde hudut çizgisi olarak sembolize edilen çizgiyi bile izinsiz geçersen köpek muamelesi görürsün, diğerleri de sana barbarmışsın gibi bakarlar çünkü ABD toplum kurallarını çiğnemişsindir. Gözün yerse polise dokun bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz Kıbrıs'ta böyle şeylere alıştık artık.. Başımıza ne geldiyse bu turist(!!!!!)lerden geldi zaten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eşek sudan gelinceye kadar döveceksin bu itleri. O zaman anlarlar belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu tür adamları havalimanına dahi almıcaksın. Trabzon da da dün akşam sarhoş yolcu vardı herkese bagırıyodu. Polis'in yaptığı şey kocaman bir hiç. Sadece uyarı yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000