17 Temmuz 2022, Pazar 13:46:56

Havalimanı Personeliyle Anlaşma Sağlandı. Grev İptal Edildi

Paris Charles de Gaulle Havalimanı işletmecisi ADP’nin çalışanları, maaş zammı anlaşmasının ardından grevi iptal etti.
  • whahaha iyi oldu
  • Saman byinliler şimdi yazar .,bak avrupa %3 bizde % 43
  • Bu kadar aç gözlü yöneticilik yokolsun greve gerek kalmadan verseniz ya adamları memnun edecek yada etmeye yakın ücreti boşu boşuna greve cıkarıp birde ekstra zarar ettiriyor sonra yine zam yapıyorsunuz yh be
  • Adamlar yüzde 3 için grev yapıyor. Ya biz? Enflasyon yüzde 150, artış 40, çalışanlar çok şükür
  • Para güçlü olunca yüzde 3 bile ne kadar önemli insanlar için baksana. Biz olsak yüzde 3 nedir ya der geçeriz

Paris Charles de Gaulle Havalimanı işletmecisi ADP’nin çalışanları, maaş zammı anlaşmasının ardından grevi iptal etti. Kamu yayıncısı France Info'ya göre, Charles de Gaulle havalimanında yapılan toplantıda çalışanlar yüzde 3'lük bir artış için anlaşma lehinde oy kullandı

ARFF ve diğer yer hizmetleri personeli de dahil olmak üzere işçilerin haziran ayı sonlarında protestolara başlamasından bu yana Paris'teki havalimanlarında kaos hüküm sürdüğü için yüzlerce uçuş iptal edilmişti.İşçi sendikaları, daha iyi ücret ve çalışma koşulları taleplerinin karşılanmaması halinde bu hafta sonu tekrar grev yapmakla tehdit etmişti.

İşçiler başlangıçta ocak ayına kadar yüzde 4'lük bir zam talep etmişlerdi.

Charles de Gaulle Havalimanı, geçen haftaki protestoların ve 20 bine kadar bagajın havalimanında sıkışıp kalmasından dolayı hala kendine gelebilmiş değil.

Bir ADP sendika temsilcisi Fransız kanalı BFMTV'ye verdiği demeçte, bunların yaklaşık 17 bininin Air France yolcularına ait olduğunu ve yaklaşık 3 bininin de diğer havayollarından olduğunu söyledi. Yetkili, yolcuların bagajlarını geri almalarının aylar alacağını, birçoğunun ise bagajlarının sonsuza kadar kaybolduğunu kabul etmek zorunda kalacağını söyledi.

Havalimanı Personeliyle Anlaşma Sağlandı. Grev İptal Edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

haber ~ 2 yıl önce
whahaha iyi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizim ~ 2 yıl önce
Saman byinliler şimdi yazar .,bak avrupa %3 bizde % 43

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamak zor ~ 2 yıl önce
Bu kadar aç gözlü yöneticilik yokolsun greve gerek kalmadan verseniz ya adamları memnun edecek yada etmeye yakın ücreti boşu boşuna greve cıkarıp birde ekstra zarar ettiriyor sonra yine zam yapıyorsunuz yh be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 2 yıl önce
Adamlar yüzde 3 için grev yapıyor. Ya biz? Enflasyon yüzde 150, artış 40, çalışanlar çok şükür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İgagüvenlik ~ 2 yıl önce
Sizlerin hiç değilse zam oranı belli oldu.iga daha açıklamadı bile. Sene başı komik bir zam yapmıştı şimdi aynı komikliği yine bekliyoruz.
Km ~ 2 yıl önce
Para güçlü olunca yüzde 3 bile ne kadar önemli insanlar için baksana. Biz olsak yüzde 3 nedir ya der geçeriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferin ~ 2 yıl önce
çok iyi tespit
Ucan garson ~ 2 yıl önce
Merak etme sizde az almiyorsunuz yaptiginiz bisey yok kaptanlar hakli yer hizmetleri yukleme operasyon tgs de kaptan indirip kaldirsin sizde aylik 30-35 arasini begenmeyin
TGS ~ 2 yıl önce
Bizdede garsonlara 35 verip isciye 7 veren zihniyet.... Emek diyor yaziklar olsun
Ee sende olsana ~ 2 yıl önce
Olum bu kadar kıskanıyorsanız elalemin maaşını gidip sizde olsanıza iple bağlayan mı var??
THY ~ 2 yıl önce
Ben gercekten anlamiyorum bu kabindekileri kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar ya doktordan fazla maas aliyor bi cogu dogru duzgun ingilizcesi bile yok ucak ici anonslar rezalet seviye ortada bide maas begenmiyor ne egitim aldin da ordasin havacilik mezunumusun %80 alakasi yok havacilikla kaptanlar egitim masrafi onca cani emanet ediyorlar yani adamda hakli asil isi o yaparken siz kaymagini yiyin bide begenmeyin.
Km ~ 2 yıl önce
Uçan garson veya değil alnımın akıyla helalinden kazanıyorum ya sen ona bak. Bayılıyorsunuz kendinizi bir şey zannedip insanları küçük görmeye çalışmaya. Ezik.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000