06 Nisan 2020, Pazartesi 10:12:17

Havalimanı otoparkında dev yangın!

Florida Havalimanı'nda çıkan yangında 3 bin 500'den fazla kiralık araç zarar gördü.
  • Amerikada pilot itfaiyeden fazla almaz bunuda yazin
  • Trump ülkesindeki virus salgını için felaket tabirini kullandı...24 nisan yaklaşıyor bakalım Ermeni soykırım iddiası için Büyük Felaket tabirini ağzına alacak mı,yoksa o gün geldiğinde o tabiri kendi ülkesi için mi kullanacak?
  • N'olcek bu Emeriga'nın hali,başı bitten kurtulmeyo? Kainatı taksim edemeyenler canlıları telef etmekten imtina edemiyorlar. İnsaniyet namına tek bir unsur kalmadı bakiye.Para para para demişlerdi lakin artık o da kifayetsiz kaldı mevzu erk sahibi olduğunu ispatlama cengine döndü.....Akıbetimiz hayrolsun cümle alemin.

Florida Havalimanı'nda çıkan yangında 3 bin 500'den fazla kiralık araç zarar gördü.

Southwest Florida Fort Myers Havalimanı’nda başlayan yangın 15 dönümlük bir araziye yayıldı. Çıkan yangında binlerce kiralık araç kül oldu.

İtfaiye yetkililerinin uzun uğraşları sonucu söndürdüğü yangında 3 bin 500'den fazla kiralık aracın zarar gördüğü ve yalnızca 20 adet aracın kurtarıldığı belirtildi.

82 bin insanın yaşadığı Fort Myers bölgesinde çıkan dumanlar yüzünden zor anlar yaşanırken olayda yaralanan ya da hayatını kaybeden olmadı.

©AirportHaber.com

Havalimanı otoparkında dev yangın!

Yorumlar

Arff ~ 4 yıl önce
Amerikada pilot itfaiyeden fazla almaz bunuda yazin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pandemik ~ 4 yıl önce
Trump ülkesindeki virus salgını için felaket tabirini kullandı...24 nisan yaklaşıyor bakalım Ermeni soykırım iddiası için Büyük Felaket tabirini ağzına alacak mı,yoksa o gün geldiğinde o tabiri kendi ülkesi için mi kullanacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Disaster ~ 4 yıl önce
N'olcek bu Emeriga'nın hali,başı bitten kurtulmeyo? Kainatı taksim edemeyenler canlıları telef etmekten imtina edemiyorlar. İnsaniyet namına tek bir unsur kalmadı bakiye.Para para para demişlerdi lakin artık o da kifayetsiz kaldı mevzu erk sahibi olduğunu ispatlama cengine döndü.....Akıbetimiz hayrolsun cümle alemin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000