28 Mayıs 2008, Çarşamba 12:35:39

HAVALİMANI MUHABİRLERİNDEN KINAMA!

Magazin Gazetecileri Derneği’nin 15.MGD Altın Objektif Ödül Töreni’nde, Hüsnü Şenlendirici’nin sahne almasını şiddetle kınıyoruz.
  • Magazin gazetecileri de abartıyorlar.İnsanlar alkol almış bunu bilerek insanların gözüne ışık verip mikrofon dayıyorlar sonra da bu insanlar bir tepki verince suçlu oluyorlar.Kusura bakmayın da bunlar da insan ve BİR SABIRLARI VAR ÇOK ZORLUYORSUNUZ.
  • Sanatçının tavrını pek onaylamıyorum... ancak magazin gazetecilerinin tavırlarını hiç hiç hiç onaylamıyorum... dolayısıyla hüsnü'nün tarafındayım...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Kabahat Saksafoncuda (klarnetçi)değil onu bu yerlere getirenlerde
  • Gecmisi cabuk unutuyoruz.Herhalde baska sanatci bulamadilar.100 lerce TV kanali olan Türkiye'de bunun da kitligimi basladi?

2008 senesinde Atatürk Havalimanı’nda kendisini görüntülemeye çalışan bir gazeteciye ağır hakaretlerle birlikte gazetecilik mesleğinin onurunu zedeleyici cümleler sarf eden bir şahsın gazetecilerin gecesine davet edilmesi hayli düşündürücüdür. Atatürk Havalimanı’nda görevini yapan İHA Muhabiri Tuncer Cengiz’e “İşini S...m!” diyen bir şahsın sanatçı kimliği altında bu geceye davet edilmesinin ötesinde sahne alması bizi derinden üzmüştür. Haber için emek sarf edenlerin, gazetecilerin emeğini aşağılayan onlara hakaret eden sözde sanatçı geçinen bu kişiyle aynı çatı altında bir araya gelmesi etik değerleri de ayaklar altına almaktır.

İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği ve burada görev yapan gazeteciler olarak Magazin Gazetecileri Derneği’nin altına imza attığı bu hadiseyi protesto ediyoruz.  

Haber için ter döken gerçek gazetecilerin böyle ayıplara tahammülü olmayacaktır.

CEMİL YILDIZ
İSTANBUL HAVALİMANLARI
MUHABİRLERİ DER. BŞK.

HAVALİMANI MUHABİRLERİNDEN KINAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

pillibebek ~ 16 yıl önce
Magazin gazetecileri de abartıyorlar.İnsanlar alkol almış bunu bilerek insanların gözüne ışık verip mikrofon dayıyorlar sonra da bu insanlar bir tepki verince suçlu oluyorlar.Kusura bakmayın da bunlar da insan ve BİR SABIRLARI VAR ÇOK ZORLUYORSUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEL ~ 16 yıl önce
Sanatçının tavrını pek onaylamıyorum... ancak magazin gazetecilerinin tavırlarını hiç hiç hiç onaylamıyorum... dolayısıyla hüsnü'nün tarafındayım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lazut08 ~ 16 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dupont61 ~ 16 yıl önce
Kabahat Saksafoncuda (klarnetçi)değil onu bu yerlere getirenlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Gecmisi cabuk unutuyoruz.Herhalde baska sanatci bulamadilar.100 lerce TV kanali olan Türkiye'de bunun da kitligimi basladi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000