18 Ekim 2016, Salı 09:30:30

Havalimanı için heyet gelecek

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum'a bir heyet gelerek havaalanı konusunda inceleme yapacağını açıkladı.
  • Çorum-Merzifon arası 50 km. TK Merzifon'dan her gün uçuyor. PGS ise haftada 3-4 gün uçuyor. Çorumlulular havaalanı isteyeceklerine - Merzifon-Çorum arasına servis koysunlar daha çok işlerine yarar. Çoruma havaalanı bir hayaldir.
  • Hadi hayırlısı bakalım inşallah olumlu sonuç çıkar.
  • Merzifon varken Çoruma Havalimanı israf olur gerçekten. Adam gibi servis koysunlar Merzifon Çorum arasına çok işler Havalimanı.
  • Ayranın yok uçmaya,.................
  • Havalimanı yapmak çözüm değil oraya uçuş programlayacak havayolu olmadıktan sonra havalimanı yapsan ne olur yapmasan ne olur? Havalimanı yerine hızlı tren istemek daha doğru olurdu...
  • Her sene altı ay ara ile Çoruma havalimanı haberi yapılır, bıktık artık.
  • Popülizme kurban edilen bir ülke. Plansız yatırımlar. Öngörüsüz üniversiteler Yolcusuz ve ucaksız havaalanları Müteahhitlerin kucağına bırakılmış bir millet. Yazık günah.
  • Kardeşim uçuş olmayacak ki. Ne havalimanı? Sizin önce Amasya-Çorum-Doğu Çankırı biraraya gelip küçük uçak bölgesel havayolu kurmanız ve buna SHGM'den uçuş izni almanız gerekli. Bunun için de hükümet ya da ilgili bakanlığa baskı yapmanız gerekir. Daha sonra bir pist bir de prefabrik terminalle bile havaalanınıza kavuşursunuz. Önce ihtiyaç oluşturmanız gerekli. Ölü doğmuş bir havaalanının Çorum'a faydası olmaz, Merzifon dibinizde zaten. Samsun Çarşamba da öyle. İşiniz zor. Gerçekleri görün.
  • Kanaatimce Türkiye'de otobüs terminali ile havalimanı birbiriyle karıştırılıyor. Ağzı olan havalimanı istiyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum'a bir heyet gelerek havaalanı konusunda inceleme yapacağını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta yapılan Sanayi Şurası’nda da gündeme getirdikleri havaalanı konusundaki gelişmelerden bahseden Başaranhıncal, Başbakan Binali Yıldırım'la görüştüklerini ve Çorum'a bir heyet görevlendirilerek, Merzifon­Çorum konularında inceleme ve araştırma yapılacağını açıkladı.

Türkiye’den her ilin, beldenin hak etse de etmese de havaalanı istediğini dile getiren Başaranhıncal, Çorum’un ise gerçekten havaalanını hak eden bir il olduğuna dikkat çekerek bu konuda somut adımlar atılmasını talep etti. (Çorumhaber)

Havalimanı için heyet gelecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

mzh ~ 8 yıl önce
Çorum-Merzifon arası 50 km. TK Merzifon'dan her gün uçuyor. PGS ise haftada 3-4 gün uçuyor. Çorumlulular havaalanı isteyeceklerine - Merzifon-Çorum arasına servis koysunlar daha çok işlerine yarar. Çoruma havaalanı bir hayaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 8 yıl önce
Hadi hayırlısı bakalım inşallah olumlu sonuç çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merzifon havalimani ~ 8 yıl önce
Merzifon varken Çoruma Havalimanı israf olur gerçekten. Adam gibi servis koysunlar Merzifon Çorum arasına çok işler Havalimanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Ayranın yok uçmaya,.................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No Name ~ 8 yıl önce
Havalimanı yapmak çözüm değil oraya uçuş programlayacak havayolu olmadıktan sonra havalimanı yapsan ne olur yapmasan ne olur? Havalimanı yerine hızlı tren istemek daha doğru olurdu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temcit Pilavı ~ 8 yıl önce
Her sene altı ay ara ile Çoruma havalimanı haberi yapılır, bıktık artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 8 yıl önce
Popülizme kurban edilen bir ülke. Plansız yatırımlar. Öngörüsüz üniversiteler Yolcusuz ve ucaksız havaalanları Müteahhitlerin kucağına bırakılmış bir millet. Yazık günah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corum ~ 8 yıl önce
Kardeşim uçuş olmayacak ki. Ne havalimanı? Sizin önce Amasya-Çorum-Doğu Çankırı biraraya gelip küçük uçak bölgesel havayolu kurmanız ve buna SHGM'den uçuş izni almanız gerekli. Bunun için de hükümet ya da ilgili bakanlığa baskı yapmanız gerekir. Daha sonra bir pist bir de prefabrik terminalle bile havaalanınıza kavuşursunuz. Önce ihtiyaç oluşturmanız gerekli. Ölü doğmuş bir havaalanının Çorum'a faydası olmaz, Merzifon dibinizde zaten. Samsun Çarşamba da öyle. İşiniz zor. Gerçekleri görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otobüs terminali! ~ 8 yıl önce
Kanaatimce Türkiye'de otobüs terminali ile havalimanı birbiriyle karıştırılıyor. Ağzı olan havalimanı istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000