05 Ağustos 2009, Çarşamba 13:20:49

Havalimanı hırsızından Daum'a santaj!

Düsseldorf'ta dizüstü bilgisayarını çaldıran Daum, Doğu Avrupa aksanıyla İngilizce konuşan kimliği belirsiz kişilerin kendisinden 100 bin Euro istediğini açıkladı...
  • ... Aziz bey öder! :-))))))))))

Fenerbahçe'deki görevine başlamak üzere 28 Haziran'da İstanbul'a hareket eden Daum, uçağa bindiği Düsseldorf Havalimanı'nda dizüstü bilgisayarını çaldırmıştı. Kölner Express Gazetesi, "Şantaja uğradım" başlığıyla verdiği haberde, Daum'dan dizüstü bilgisayar karşılığında kimliği belirsiz kişiler tarafından 100 bin Euro istenildiğini yazdı.

Gazete, Daum'un eski eşi Ursel'i arayan şantajcıların Doğu Avrupa ülkelerinin aksanıyla İngilizce konuştuklarını, bir sonuç elde edemeyince, İstanbul'da bulunan Daum'a ulaşarak parayı istediklerini belirtti. Daum'un bunu kabul etmediği, sadece dizüstü bilgisayarının kendisine teslim edilmesi durumunda, belirli bir miktar ödül verebileceğini söylediği ifade edildi. Alman çalıştırıcının bu olaydan sonra avukatı Stefan Seitz'i arayarak, gerekli hukuki işlemleri yapmasını istediği kaydedilen haberde, Daum'un "Umarım bilgisayarıma kavuşurum. Ondan sonra bu konu benim için kapanır" dediği bildirildi. Haberde ayrıca Daum'un bilgisayarında, vasiyetinin, aile fotoğraflarının, oyuncu sözleşmeleriyle kendi sözleşmelerinin ve diğer bazı önemli şahsi belgelerinin bulunduğu ifade edildi.

Havalimanı hırsızından Daum'a santaj!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
... Aziz bey öder! :-))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000