17 Ekim 2017, Salı 14:52:09

Havalimanı hırsızı kıskıvrak yakalandı!

İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında toplam 12 hırsızlık dosyası bulunan Kosova uyruklu L.G, Atatürk Havalimanı’nda fark edildiği polislerden kaçmaya çalışırken yakalandı.
  • Adam adamı vurur,keser,döver tutuksuz yargılanır,hırsız,dolandırıcı,sahtekar,hak yiyen vs aynı şekilde. Ceza, cezalandırmak için değil caydırıcı olması için vardır. Kaldırımlar otopark olmuş,millet yoldan yürüyor,emniyet şeritleri de otoban ortada bir tane polis yok hoş olsa bile umurlarında değil, koskoca ahl'de hırsızlar,yolculardan bahşiş koparmak için bagajlarına yapışan apron kartlılar,suriyeliler cirit atıyor yine polisin umurunda değil. Polis de biz yakalıyoruz hakim serbest bırakıyor mazeretine sığınıp boş vermiş, hakim de herhalde bunlar ufak şeyler içeri atmaya değmez hem yeterli yer de yok diye düşünüyor. İstendiği zaman, hele devlet büyüklerine karşı hakaret tarzı suç işleyen insanları anında tutukluyorlar ki insan bu haberleri duyunca ister istemez sinirleniyor,öfkeleniyor. Hakaret için insan tutuklanıyorsa hırsızlık yapan,adam vuran,kesen neden tutuklanmıyor? Ağır suçlar için neden hücre cezası yok? Kravat takmak neden hafifletici sebep oluyor? 'Tazminat alanı zengin etmez' ve 'kan parası'nı meşrulaştıran' kanunların olduğu bir ülkede ne düzelir? Dün haberde vardı adam sevgilisini 16 yerinden bıçaklamış,öldürmüş mahkeme 'tutkulu aşk' indirimi vermiş Allah'tan yargıtay kararı bozmuş! Böyle bir şey hangi aklı başında ülkede görülür? Bu halimizle mi dünya'ya entegre olacağız,AB'ye gireceğiz? Her türlü suç için ceza'nın ağır ve caydırıcı olmadığı bir ülkede devlete,polise,yargıya güven kalmaz,devletin otoritesi sarsılır,ağırlığı biterse o zaman insanlar kendi kanunları uygular sonuç da kaos olur. Abd'de bir hırsız ilk olayında yakalanıyorsa en az 3 sene yatar,bizde de 210 sabıkası olan serbest bırakılır,fuhuş suç olmaktan çıkar,karşılıksız çek vermek de . Bu ülkede bir terörist,terör suçundan 24 yılla yargılanıyor,18 sene ceza alıyor ve 1.5 sene yatıp çıkıyorsa ne suç biter ne kaos. İnsanlarımız artık sorgulamalı,sormalı,neden demeli diyeceğim ama çok zor.
  • Artık elin adamı da ülkemizde kanunların yetersiz ve uygulanmadığını öğrenmiş ki gelip hırsızlık yapıyor. Nasıl gelmesinler ki geçen TVde bir hırsızlık haberi vardı ve kulaklarıma inanamadım hırsızın tam 210 sabıkası varmış! İyice kanunsuz,adaletsiz bir ülke olduk maalesef...
  • Yav koy giriş yasağı sınır dışı et çıkınca devam edecek
  • İstiyoruz
  • Denetimli serbestlik

İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında toplam 12 hırsızlık dosyası bulunan Kosova uyruklu L.G, Atatürk Havalimanı’nda fark edildiği polislerden kaçmaya çalışırken yakalandı.

Edinilen bilgilene göre 11 Ekim Çarşamba saat 18:40’da Atatürk Havalimanı’nda hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen Kosova uyruklu L.G adlı hırsız, polisler tarafından takip edildiği sırada ticari taksi ile kaçma girişiminde bulundu.

Kaçmaya çalışan hırsız güvenlik kamera odasındaki polis ile yapılan çalışma sonucu havalimanına girişteki yol kontrol noktasında kıskıvrak yakalandı. Atatürk Havalimanı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerinin hırsızla ilgili yaptığı araştırmada L.G’nin 2 ay önce de hırsızlıktan Atatürk Havalimanında yakalandığı ve havalimanında 5 ayrı hırsızlık olayından dosyası olduğu belirlendi. 2 ay önce Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da 7 ayrı hırsızlık suçundan yakalanan L.G sevk edildiği adli makamlarca denetimli serbestlik kararıyla bırakıldığı tespit edildi. Son yakalanmasında adliyeye sevk edilen Kosovalı L.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Havalimanı hırsızı kıskıvrak yakalandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

suç ve ceza ~ 6 yıl önce
Adam adamı vurur,keser,döver tutuksuz yargılanır,hırsız,dolandırıcı,sahtekar,hak yiyen vs aynı şekilde. Ceza, cezalandırmak için değil caydırıcı olması için vardır. Kaldırımlar otopark olmuş,millet yoldan yürüyor,emniyet şeritleri de otoban ortada bir tane polis yok hoş olsa bile umurlarında değil, koskoca ahl'de hırsızlar,yolculardan bahşiş koparmak için bagajlarına yapışan apron kartlılar,suriyeliler cirit atıyor yine polisin umurunda değil. Polis de biz yakalıyoruz hakim serbest bırakıyor mazeretine sığınıp boş vermiş, hakim de herhalde bunlar ufak şeyler içeri atmaya değmez hem yeterli yer de yok diye düşünüyor. İstendiği zaman, hele devlet büyüklerine karşı hakaret tarzı suç işleyen insanları anında tutukluyorlar ki insan bu haberleri duyunca ister istemez sinirleniyor,öfkeleniyor. Hakaret için insan tutuklanıyorsa hırsızlık yapan,adam vuran,kesen neden tutuklanmıyor? Ağır suçlar için neden hücre cezası yok? Kravat takmak neden hafifletici sebep oluyor? 'Tazminat alanı zengin etmez' ve 'kan parası'nı meşrulaştıran' kanunların olduğu bir ülkede ne düzelir? Dün haberde vardı adam sevgilisini 16 yerinden bıçaklamış,öldürmüş mahkeme 'tutkulu aşk' indirimi vermiş Allah'tan yargıtay kararı bozmuş! Böyle bir şey hangi aklı başında ülkede görülür? Bu halimizle mi dünya'ya entegre olacağız,AB'ye gireceğiz? Her türlü suç için ceza'nın ağır ve caydırıcı olmadığı bir ülkede devlete,polise,yargıya güven kalmaz,devletin otoritesi sarsılır,ağırlığı biterse o zaman insanlar kendi kanunları uygular sonuç da kaos olur. Abd'de bir hırsız ilk olayında yakalanıyorsa en az 3 sene yatar,bizde de 210 sabıkası olan serbest bırakılır,fuhuş suç olmaktan çıkar,karşılıksız çek vermek de . Bu ülkede bir terörist,terör suçundan 24 yılla yargılanıyor,18 sene ceza alıyor ve 1.5 sene yatıp çıkıyorsa ne suç biter ne kaos. İnsanlarımız artık sorgulamalı,sormalı,neden demeli diyeceğim ama çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desek boş ~ 6 yıl önce
Artık elin adamı da ülkemizde kanunların yetersiz ve uygulanmadığını öğrenmiş ki gelip hırsızlık yapıyor. Nasıl gelmesinler ki geçen TVde bir hırsızlık haberi vardı ve kulaklarıma inanamadım hırsızın tam 210 sabıkası varmış! İyice kanunsuz,adaletsiz bir ülke olduk maalesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dingo ~ 6 yıl önce
Dingonun ahırı olduk. Doğru tespit. Türkiye hiç bu hallere düşmemişti.
sınır dışı ~ 6 yıl önce
Yav koy giriş yasağı sınır dışı et çıkınca devam edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İdam ~ 6 yıl önce
İstiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşasın ~ 6 yıl önce
Denetimli serbestlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000