31 Ocak 2013, Perşembe 09:26:35

HAVALİMANI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ!

İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havalimanı'nda çalışan temizlik işçilerinin grevi nedeni ile terminallerin içi adeta çöplüğe döndü.
  • Her ne kadar Madrid'den bahsedildiğini bilsem bile başka biri çok kolay Esenboğa sanır. Okuyucuyu yanıltma niye onu anlamadım!
  • Abimizi kızdırmayalım. :)
  • önce başlıktaki harf eksiğini düzeltin,sonra ''başkentin'' diyerek yanıltıcı başlık atmaya son verin,ayrıca 17 karakterli rumuz girdiğim halde en fazla 20 karakter olabilir diye kabul etmiyor

İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havalimanı'nda çalışan temizlik işçilerinin grevi nedeni ile terminallerin içi adeta çöplüğe döndü.

Ekonomik krizin etkisiyle 54 kişiyi işten çıkaran temizlik şirketini protesto eden ve geri adım atılmasını isteyen Barajas Havalimanı'nın 1, 2 ve 3. terminallerindeki 270 işçi, altı gündür grev yapıyor. Grev nedeni ile terminallerin içinde hemen hemen her yerde kağıt, plastik şişe, yiyecek artığı ve torbalardan oluşan çöp yığınları görmek mümkün. Hijyen sorunu yüzünden terminal içindeki tuvaletler de kapatıldı.

Check-in yapmak için havayolu şirketlerinin masasına yanaşan yolcuları da ilk olarak çöpler karşılıyor. Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan FITUR uluslararası turizm fuarı için Madrid'e gelen turizm sektörü çalışanları da havalimanına iner inmez karşılarında duran çöp yığınlarına şaşkınlıkla bakıyor.

Temizlik işçilerine destek veren diğer havalimanı çalışanları ise "Ülke ve şehir için kötü bir imaj olduğunu biliyoruz ama bu pislikten daha çok siyasetçilerimiz bize daha fazla utanç veriyor" ifadelerini kullandılar.

Yıllık 50 milyon yolcu kapasitesiyle İspanya'nın en yoğun trafiğine sahip havalimanı olan Barajas'daki temizlik sorununun çözülmesi için sendikalar ile işveren arasında görüşmeler devam ediyor.

HAVALİMANI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

minotor ~ 11 yıl önce
Her ne kadar Madrid'den bahsedildiğini bilsem bile başka biri çok kolay Esenboğa sanır. Okuyucuyu yanıltma niye onu anlamadım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ThyTheyTey ~ 11 yıl önce
Abimizi kızdırmayalım. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanıltıcı ~ 11 yıl önce
önce başlıktaki harf eksiğini düzeltin,sonra ''başkentin'' diyerek yanıltıcı başlık atmaya son verin,ayrıca 17 karakterli rumuz girdiğim halde en fazla 20 karakter olabilir diye kabul etmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerasus ~ 11 yıl önce
derhal yerine getirin yoksa abimiz çok agresif kızıyor :)
nasa ~ 11 yıl önce
Burasi NASA'nin websitesi degil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000