08 Temmuz 2017, Cumartesi 08:50:44

Havalimanı arazisinde inceleme

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, havalimanının yapılması planlanan arazide incelemelerde bulundu.
  • Ovacık isimliye Allaha şükür şuana kadar yalakalıkla işim olmadı. Bu yalakalığı yapanlar birilerin torpiliyle biyerlere gelenlerler ve gelmek isteyenlerdir. Yalaka olsaydım şimdiye kadar kadrolu devlet memuru olurdum. kara cahil daha yeni bir kaç ay önce bu siteden haberi yapılmadımı Karabük valisi Karabük üniversite rektörü toplantı yaptı bu konuda. gündemi iyi takip et kara cahil. Doğru pilottan bol ne var. yarısından fazlası yabancı pilot çuvalla para alıyor. ayrıca sadece havacılığa değil askeri pilotda da açık olduğundan haberin yok senin. cahil cahil konuşup insanlara iftira atma.
  • Cahillere ne yapsan boş. Ağzı olan konuşuyor. Arkadaş sadece havaalanı olarak kullanılmayacak. Karabük Üniversitesine pilot yetiştirmek için fakülte açılacak burada pilot da yetişecek. Devlet Üniversitesinde pilot yetişecek. Özel okullar da çuvalla para harcayarak değil. Mehmet Ali Şahin başkanımızdan Allah razı olsun.
  • Kastamonuyu kastamonulular kullanmıyor karabüklüler niye kullansın (2017 6 aylık yolcu sayısı 34000 kastamonunun) bu ülkenin yatırımlarından boş dolu karabükte alsa ne olur......
  • Kupon arazileri mi araştırıyor? İzinsiz yapmasın, kızdırmayın kuponlardan sorumlu Başkanı
  • Boş yatırım, Kastamonu yu kullansınlar
  • oraya 50 km kadar mesafede bizim köy var... bizim köye de isteriz...
  • Sayın abimiz büyüğümüz Mehmet Ali Şahin beyimiz MEMLEKETİMİZ için çalışmaları sürdürüyor kendisine cok tşkler ediyorum MEMLEKETİM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİ GEÇENLERDEN

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, havalimanının yapılması planlanan arazide incelemelerde bulundu.

Şahin, beraberinde AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal ile birlikte merkeze bağlı Aşağıkızılcaören köyü sınırları içinde bulunan 769 bin 401 metrekarelik alan içerisinde eğitim ve araştırma maksatlı küçük ve orta ölçekli uçakların kullanabileceği havaalanının yapılması planlanan arazide incelemelerde bulundu.

Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'ın Karabük Üniversitesi'nde rektör olarak görev yaptığı dönemde fikir olarak ortaya çıkan ve son dönemde Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar'ın da elini taşın altına koymasıyla birlikte hızlanan havaalanı projesi ile ilgili milletvekilleri arazide proje üzerinde incelemeler yaptı.

Milletvekili Uysal beraberinde getirdiği proje görselleri ve raporlar ile birlikte konuyla ilgili Mehmet Ali Şahin'i bilgilendirerek pistin yapılması planlanan alanı gezdirdi.

Havalimanı arazisinde inceleme

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Ovacık Ekincikli ~ 7 yıl önce
Ovacık isimliye Allaha şükür şuana kadar yalakalıkla işim olmadı. Bu yalakalığı yapanlar birilerin torpiliyle biyerlere gelenlerler ve gelmek isteyenlerdir. Yalaka olsaydım şimdiye kadar kadrolu devlet memuru olurdum. kara cahil daha yeni bir kaç ay önce bu siteden haberi yapılmadımı Karabük valisi Karabük üniversite rektörü toplantı yaptı bu konuda. gündemi iyi takip et kara cahil. Doğru pilottan bol ne var. yarısından fazlası yabancı pilot çuvalla para alıyor. ayrıca sadece havacılığa değil askeri pilotda da açık olduğundan haberin yok senin. cahil cahil konuşup insanlara iftira atma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ovacık Ekincikli ~ 7 yıl önce
Cahillere ne yapsan boş. Ağzı olan konuşuyor. Arkadaş sadece havaalanı olarak kullanılmayacak. Karabük Üniversitesine pilot yetiştirmek için fakülte açılacak burada pilot da yetişecek. Devlet Üniversitesinde pilot yetişecek. Özel okullar da çuvalla para harcayarak değil. Mehmet Ali Şahin başkanımızdan Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ovacık ~ 7 yıl önce
Doğru demişin. Türkiyede feci pilot açığı var zaten. Hayal mi kuruyorsun sen. Türkiyede pilottan bol ne var. Yalakalık yapma yeri burası değil. Sen git başkanına yalakalık yap.
ha ya cevap ~ 7 yıl önce
Kastamonuyu kastamonulular kullanmıyor karabüklüler niye kullansın (2017 6 aylık yolcu sayısı 34000 kastamonunun) bu ülkenin yatırımlarından boş dolu karabükte alsa ne olur......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kupon ~ 7 yıl önce
Kupon arazileri mi araştırıyor? İzinsiz yapmasın, kızdırmayın kuponlardan sorumlu Başkanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 7 yıl önce
Boş yatırım, Kastamonu yu kullansınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atcatcatcatc ~ 7 yıl önce
oraya 50 km kadar mesafede bizim köy var... bizim köye de isteriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğan ~ 7 yıl önce
Sayın abimiz büyüğümüz Mehmet Ali Şahin beyimiz MEMLEKETİMİZ için çalışmaları sürdürüyor kendisine cok tşkler ediyorum MEMLEKETİM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİ GEÇENLERDEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dd ~ 7 yıl önce
Allah akil fikir versin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000