25 Ağustos 2019, Pazar 08:38:06

Havalimanı personelini taşıyan araç kaza yaptı!

İstanbul Havalimanı'nda görevli personelini taşıyan servis aracı kaza yaptı. Yaralılar olduğu öğrenildi.
  • Kazadır herkesin başına gelebilir. Ancak, hava muhalefeti dahi yokken bu kadar kısa sürede bu kadar çok kaza bişeylerin yanlış yapıldığını ve kazalara rağmen bu eksik konuların hala düzeltilmediğini gösteriyor. Konu emniyet kemeri bağlatmakla çözülemez. Servis kullanıcısı personel tedirgin, en kısa sürede önlemler alınıp, alınan bu önlemlerin kullanıcılar ile paylaşılması insanları rahatlatacaktır.
  • DAHA NE YARGILAMLAR OLUCAK SAÇMA İNSANLARIN ALLAH GİBİ İNSAN DEDİKLERİ ZAT İLK BAŞTA YARGILANICAK SİSTEM BU ÜLKEDE BİTMİŞTİR
  • Şoförler aşırı dikkatsiz. İçinde seyahat eden kişiler acaba şikayet etmiyorlar mi? Ya da servis boşken mi bu şekilde kullanıyorlar bilmiyorum. Yüz metre önümüzde dağ gibi kasis var. Sağımda kocaman altur otobüsü. Arkada başka bir altur minibüsü. Minibüs dibime gelmiş yol istiyor. Nasıl yol vereyim sana. Yol versem geçebilecek misin. O dağ gibi kasiste nasıl duracan.
  • güçlü sendika olsaydı sorun çözülmüştü
  • Altur bu zamana kadar kendini düzeltmedi onu anladık Yaaa THY Tgs yönetimi bu konuda napıyo sadece susuyo illede birilerinin ölmesi şartmı suç biraz da personel de yap eylemini kardeşim neyden korkuyonuz zaten çoğunuz torpilli
  • çalışanlar tepki vermedikçe bu kazalar bitmez !
  • Eeeeeeeyy yetkililer, şoförler uykusuz,yorgun. Değişime gelen şoförler de 1 hafta çalıştıktan sonra extraya geliyor. Kış yaklaştı,hava muhalefeti yolda ki şartları zorlayacak. Bu böyle gitmez !!!
  • Dinlendirilmeliler. !!!
  • Geçmiş olsun.Her kazada burada okuyoruz Altura ve şirket yöneticilerine karşı yazılıp çizilenleri.Ancak herhangi bir açıklama veya düzeltici işlem yapıldığına şahit olmuyoruz maalesef.Birilerinin ölmesi gerekmiyor bunun olması için.Gerçi yöneticiler 9 sene önceki ölümlü kazada Eskişehir'e defin için uçak kaldırarak vefa gösterisi yapmışlardı ama daha fazlası gerekiyordu.Taşıma şirketlerinin işini sağlam yapmasını sağlamak gibi.
  • Ne olacak bizim sonumuz daha kışı görmeden bu durumdayız

İstanbul Havalimanı'nda görevli personelini taşıyan servis aracı kaza yaptı. Yaralılar olduğu belirtildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Gaziosmanpaşa ilçesi Yıldıztabya Mahallesi personelini taşıyan Altur'a ait servis aracının havalimanı istikametinde seyir halindeyken bir kamyonete çarptı. Kaza sonrasında aracın sağ ön tarafında ciddi hasar meydana geldi. Sabah erken saatlerde meydana gelen kazada çok sayıda personelin yaralandığı öğrenildi. 

 Şoförün seyir halindeyken uyuya kaldığı iddia edildi. 

YİNE ALTUR YİNE KAZA!

Öte yandan geçtiğimiz Temmuz ayında da yine Altur'a ait servis aracı İGA personelini taşıdığı sırada kaza yapmış kaza sonrası çok  sayıda personel yaralanmıştı.

O kazadan bir hafta önce de yine başka bir servis aracı Göktürk’te gişeler yakınlarında devrilmiş, 4’ü ağır 16 kişi yaralanmıştı.

©AirportHaber.com



Havalimanı personelini taşıyan araç kaza yaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (90)

Önlem ~ 5 yıl önce
Kazadır herkesin başına gelebilir. Ancak, hava muhalefeti dahi yokken bu kadar kısa sürede bu kadar çok kaza bişeylerin yanlış yapıldığını ve kazalara rağmen bu eksik konuların hala düzeltilmediğini gösteriyor. Konu emniyet kemeri bağlatmakla çözülemez. Servis kullanıcısı personel tedirgin, en kısa sürede önlemler alınıp, alınan bu önlemlerin kullanıcılar ile paylaşılması insanları rahatlatacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rantın sonu ~ 5 yıl önce
DAHA NE YARGILAMLAR OLUCAK SAÇMA İNSANLARIN ALLAH GİBİ İNSAN DEDİKLERİ ZAT İLK BAŞTA YARGILANICAK SİSTEM BU ÜLKEDE BİTMİŞTİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Servis ~ 5 yıl önce
Şoförler aşırı dikkatsiz. İçinde seyahat eden kişiler acaba şikayet etmiyorlar mi? Ya da servis boşken mi bu şekilde kullanıyorlar bilmiyorum. Yüz metre önümüzde dağ gibi kasis var. Sağımda kocaman altur otobüsü. Arkada başka bir altur minibüsü. Minibüs dibime gelmiş yol istiyor. Nasıl yol vereyim sana. Yol versem geçebilecek misin. O dağ gibi kasiste nasıl duracan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendika ~ 5 yıl önce
güçlü sendika olsaydı sorun çözülmüştü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thyyy ~ 5 yıl önce
Altur bu zamana kadar kendini düzeltmedi onu anladık Yaaa THY Tgs yönetimi bu konuda napıyo sadece susuyo illede birilerinin ölmesi şartmı suç biraz da personel de yap eylemini kardeşim neyden korkuyonuz zaten çoğunuz torpilli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 5 yıl önce
çalışanlar tepki vermedikçe bu kazalar bitmez !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O vizyon ~ 5 yıl önce
Eeeeeeeyy yetkililer, şoförler uykusuz,yorgun. Değişime gelen şoförler de 1 hafta çalıştıktan sonra extraya geliyor. Kış yaklaştı,hava muhalefeti yolda ki şartları zorlayacak. Bu böyle gitmez !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gagarin ~ 5 yıl önce
Dinlendirilmeliler. !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne verilirse yiyen misafir ~ 5 yıl önce
Geçmiş olsun.Her kazada burada okuyoruz Altura ve şirket yöneticilerine karşı yazılıp çizilenleri.Ancak herhangi bir açıklama veya düzeltici işlem yapıldığına şahit olmuyoruz maalesef.Birilerinin ölmesi gerekmiyor bunun olması için.Gerçi yöneticiler 9 sene önceki ölümlü kazada Eskişehir'e defin için uçak kaldırarak vefa gösterisi yapmışlardı ama daha fazlası gerekiyordu.Taşıma şirketlerinin işini sağlam yapmasını sağlamak gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 5 yıl önce
Ne olacak bizim sonumuz daha kışı görmeden bu durumdayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000