07 Şubat 2023, Salı 18:38:38

HAVA-İŞ'TEN ACİL YARDIM KAMPANYASI

Türk Hava Yolları çalışanlarının bağlı olduğu yetkili sendika Hava-İş tarafından afet bölgelerine yönelik yardım kampanyası başlatıldı.
  • İnsanlar can derdinde; siz aidattan başka bişey bilmiyorsunuz. Ayıp gerçekten. Aidatını vereceksin tabii ki. Şimdi herkesin sesini kesip; depremzedeler için elinden geleni yapma zamanı. Duaları, yardımları aidat-ikramiye konuşmalarınızla kirletmeyin artık. yeter.
  • Bendne kestiğin 809 tl aidatı bağışla ayakta alkışlayalım ama nerde
  • Bu ay alınan her kuruş sendika aidatı kullanarak gerekli itemleri alıp örnek olun sonra destek bekleyin sendikacılar, kişi başı aldıgınız tutarlar 300-400 tl bence sağlam para yapar
  • Her ay maaşımdan kestiğin 1400 tl ile istediğin kadar yardım yapabilirsin …
  • Ayda 10-15 milyon tl arasi aidat topluyorsunuz 1 senelik geliri verin iste!
  • İnsanlar göçük altında kurtarılmayı beklerken böyle yorumların yazılması vizcdansızlıkta Allahsızlıkta ne noktaya geldiğimizi gösteriyor. Dua et de o insanlarla aynı duruma düşme. Deprem bölgesinde yaşıyosun edepsiz ahlaksız
  • Göçükte kurtarılmayı bekleyen sen olsaydın ve bilseydin yardımla uğraşılacağına bi iki klavye çakalı yardımı baltalamaya çalışıyo. Ne düşünürdün ???
  • Binlerce insan vefat etmiş. Aç soğukta, belki de göçük altında, belki göçükte bi yakını var. Bi yardım çalışması var. Sen hala milli felaket zamanında bile şahsi hırslarınla oynaşıyosun. Allah rızası için gidin bu ülkeden ya!!!!
  • Zerre kadar güvenim yok size.
  • Ben zaten gerekeni kendi çapımda yaptım.Ama bu ay aldığınız aidatı depremzedelere verelim.Aidatlarımız nereye gidiyor görelim.Abant’da toplantı yapılacağına ,bu seferlik yapılacak masraflarıda oralara gönderelim.

Türk Hava Yolları çalışanlarının bağlı olduğu yetkili sendika Hava-İş tarafından afet bölgelerine yönelik yardım kampanyası başlatıldı.

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) tarafından başlatılan kampanya ile afet bölgesindeki insanların acil ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçildi. 

Battaniye, su, güç kaynağı, mont ve kaban başta olmak üzere birçok ihtayacın talep edildiği kampanya ile ilgili Hava-İş tarafından şu açıklama yapıldı:

"Değerli üyelerimiz,

Yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarabilmek için AFAD koordinasyonunda bir yardım kampanyası düzenlemiş bulunmaktayız. Bölgede yaşayan insanların acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere aşağıdaki belirtilen adreslere yardım malzemelerinizi getirmeniz durumunda en kısa sürede bölgeye ulaştırılacaktır.

Ulaştırılacak yardım malzemelerinizin mümkünse kullanılmamış ürünler olması (Kullanılmış ürün olarak sadece Battaniye) yapılacak yardımların daha hızlı ulaşımı için önem arz etmektedir.

Yardım Toplama Yerlerimiz:

Hava-İş Sendikası Genel Merkezi: İncirli Caddesi Volkan Apartmanı No:68 Bakırköy (Seyran Pastanesi Karşısı) İrtibat: +90 (535) 937 38 99 ( 08:00 – 18:00 arası bırakabilirsiniz.)

THY Genel Müdürlük Binası Hava İş Temsilci Odası İrtibat: 0532 744 32 37

Avrupa Yakası Toplama Merkezi: Halkalı Vakıf Bank Sitesi Rıfat Ilgaz Caddesi Ac1 Daire 2 Giriş Kat Atakent/Halkalı/Küçükçekmece İrtibat: 0535 646 78 00 - 0 538 931 18 65

Anadolu Yakası Toplama Merkezi: Pusula Havacılık Yenişehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı No:9 D:45 Kurtköy/Pendik İrtibat: 0532 461 1316 – 0216 759 36 44 – 0533 139 91 88

Battaniye Su Powerbank
Mont Kaban   Atıştırmalık Uyku Tulumu
Atkı, Bere   Bebek Bezi
Süt Bebek Maması

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş)"

HAVA-İŞ'TEN ACİL YARDIM KAMPANYASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Susun artık ~ 1 yıl önce
İnsanlar can derdinde; siz aidattan başka bişey bilmiyorsunuz. Ayıp gerçekten. Aidatını vereceksin tabii ki. Şimdi herkesin sesini kesip; depremzedeler için elinden geleni yapma zamanı. Duaları, yardımları aidat-ikramiye konuşmalarınızla kirletmeyin artık. yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 1 yıl önce
Bendne kestiğin 809 tl aidatı bağışla ayakta alkışlayalım ama nerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kısa boylu fo ~ 1 yıl önce
Bu ay alınan her kuruş sendika aidatı kullanarak gerekli itemleri alıp örnek olun sonra destek bekleyin sendikacılar, kişi başı aldıgınız tutarlar 300-400 tl bence sağlam para yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 1 yıl önce
Her ay maaşımdan kestiğin 1400 tl ile istediğin kadar yardım yapabilirsin …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milyonlar ~ 1 yıl önce
Ayda 10-15 milyon tl arasi aidat topluyorsunuz 1 senelik geliri verin iste!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edepsiz ~ 1 yıl önce
İnsanlar göçük altında kurtarılmayı beklerken böyle yorumların yazılması vizcdansızlıkta Allahsızlıkta ne noktaya geldiğimizi gösteriyor. Dua et de o insanlarla aynı duruma düşme. Deprem bölgesinde yaşıyosun edepsiz ahlaksız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya sen olsaydın ~ 1 yıl önce
Göçükte kurtarılmayı bekleyen sen olsaydın ve bilseydin yardımla uğraşılacağına bi iki klavye çakalı yardımı baltalamaya çalışıyo. Ne düşünürdün ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ya yoruma bak ~ 1 yıl önce
Binlerce insan vefat etmiş. Aç soğukta, belki de göçük altında, belki göçükte bi yakını var. Bi yardım çalışması var. Sen hala milli felaket zamanında bile şahsi hırslarınla oynaşıyosun. Allah rızası için gidin bu ülkeden ya!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 1 yıl önce
Zerre kadar güvenim yok size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 1 yıl önce
Bunu yazdın eğer güvensiz şekilde hala üyeysen sendikaya sen de adam değilsin.
captan ~ 1 yıl önce
Ben zaten gerekeni kendi çapımda yaptım.Ama bu ay aldığınız aidatı depremzedelere verelim.Aidatlarımız nereye gidiyor görelim.Abant’da toplantı yapılacağına ,bu seferlik yapılacak masraflarıda oralara gönderelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000