30 Ağustos 2017, Çarşamba 16:30:34

Hava-İş'te neler oluyor?

Hava-İş Sendikası'nda yaklaşan seçimli olağan genel kurul öncesinde tansiyon git gide yükseliyor. Mevcut yönetim ile muhalifler arasında sıkı bir restleşme yaşanıyor.
  • Ankara Şube ile ilgili bir uygunsuzluk olsaydı herkes emin olsun ki genel merkez hemen üzerine atlardı bunun. Denetim Kurulu da bu gibi durumlar için var arkadaşlar. Yoksa muhalif şubeleri denetlemek için tüzüğe aykırı olarak, ne olduğu bilinmeyen, bazı siyasi parti teşkilatlarından 15 adam göndertip göz dağı verdirtmek için değil!
  • Değerli büyüklerim meslektaş kaptanlarım bi hakikat var pgs deki uçucu yerde çalışan lardan seçilen delegelere thy aldirma sözü vermiş Tatlibal ve dalton kardeşleri. Secilen 10 delege yakın dostum ve başını ceken pegasustan kabin amirlerinden e.soken c.karpuz h.berber b.ay vb gerini sonra..bunlar onurunu thy icin satanlar ve akp lilerdir.insan bunlarla ayni ortamdan olmaktan utanıyor yazıklar olsun size sendikayı bile çıkar menfaate satmaniz.
  • Seçilsende yargılanacaksın gardaş. Tavsiyem katbet ve unutulmaya çalış. Bak siz gibiler için yolun sonu görünüyor. Demedi deme, her işin bir sonu vardır.
  • Sendikanın bigali genel sekreteri utanmadan adaylığını açıklamış. Düşüncesi heralde odasına gelenlere degil butun üyelere yürümek :)
  • Ankara Sube 2013 secimlerini şaibeli bir biçimde kazandığı an oranın bir dönem daha gitmeyeceği belliydi. Başkanlık Vasıflarını taşımayan şahıs şubeyi babasının çiftliği gibi kullanadursun sendikanin Eti'nden sütünden herseyinden butun köyünüde faydalandırmış.
  • Yediklerinin karşılığında, geleceğini kaybetmeyi göze aldığına göre, iyi yemişsin! Ha, iki muhalif eleştiri yayınlıyorsun ya, kimbilir kaç katı geliyor sana! Temizlendiğini mi sanıyorsun, her demin adamı seni? Kaç para fiyatın?
  • Peki üyeler sizin kapıya yerleştirdiğiniz sedirlerin sözlü ve fiziki tacizlerinden dolayı şubeye giremiyorlar bunuda söyleyin
  • Yaptıklarınızı bastırmak için başka iftira bulamadınızmı? Şubelerin mafya tipli adamların tacizleriyle uğraşıyorlar ( Ankara şube, Pendik şube)
  • TARAFLI, YANLI, PARANIN HATIRINA ONURUNU, HAYSİYETİNİ, ŞEREFİNİ SATAN BİR MEDYA KURULUŞU ÖNCE İTİBARINI SONRA OKUYUCUSUNU KAYBEDER.
  • ALİ KEMAL TATLIBAL DİYE YAZILIR BAŞKAN DİYE OKUNUR.

Hava-İş Sendikası'nda yaklaşan seçimli olağan genel kurul öncesinde tansiyon git gide yükseliyor. Mevcut yönetim ile muhalifler arasında sıkı bir restleşme yaşanıyor.

Hava-İş İstanbul Anadolu Yakası (Pendik) Şube Başkanı Sezgin Uzun'un iddiaları üzerine Hava-İş Sendikası avukatlarının karşı dava açtığı öğrenildi. Sendika yönetiminden edinilen bilgiye göre, Sezgin Uzun tarafından gündeme getirilen iddiaların asılsız olduğu belirtildi.

Hava-İş İstanbul Anadolu Yakası (Pendik) Şube Başkanı Sezgin Uzun, Hava-İş Sendikası tarafından yüz binlerce TL usülsüz ödemeler yapıldığını iddia ederek, "Sizin paralarınızla kurulan sözde şirketlerden gelcek sözde kamyoncuların kaderine terk edilmeye sessiz kalacak mısınız?" diye sormuştu.

ANKARA ŞUBE'DE NELER YAŞANDI?

Öte yandan Hava-İş Sendikası Ankara Şubesi'nde resmi görevlendirme yapılıp gönderilen temsilcilere zorluk çıkarıldığını belirten sendika yönetimi, bilgilerin asılmasına izin verilmemesi üzerine polis memurları nezaretinde asıldığını duyurdu.

Edinilen bilgiye göre, sendika şubesi panosunun anahtarının kırık olduğu bahane edilerek bildirgelerin asılmasına izin verilmediği ve zorluk çıkarıldığı belirtidi.

Hava-İş Genel Merkezi tarfından görevlendirilen Avukat Muhammet Öztürk ile Rıfat Şentürk'ün bu tavır üzerine bildirileri polis nezaretinde panonun üzerine yapıştırdıkları öğrenildi.

İşte olaya ilişkin o tutanak











©AirportHaber.com 

Hava-İş'te neler oluyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (130)

Ankara ~ 7 yıl önce
Ankara Şube ile ilgili bir uygunsuzluk olsaydı herkes emin olsun ki genel merkez hemen üzerine atlardı bunun. Denetim Kurulu da bu gibi durumlar için var arkadaşlar. Yoksa muhalif şubeleri denetlemek için tüzüğe aykırı olarak, ne olduğu bilinmeyen, bazı siyasi parti teşkilatlarından 15 adam göndertip göz dağı verdirtmek için değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Desifreci ~ 7 yıl önce
Değerli büyüklerim meslektaş kaptanlarım bi hakikat var pgs deki uçucu yerde çalışan lardan seçilen delegelere thy aldirma sözü vermiş Tatlibal ve dalton kardeşleri. Secilen 10 delege yakın dostum ve başını ceken pegasustan kabin amirlerinden e.soken c.karpuz h.berber b.ay vb gerini sonra..bunlar onurunu thy icin satanlar ve akp lilerdir.insan bunlarla ayni ortamdan olmaktan utanıyor yazıklar olsun size sendikayı bile çıkar menfaate satmaniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dedikoducu herif ~ 7 yıl önce
Kendi ismini de aynı şekilde yazar mısın peki. İsminin baş harfi ve soyadı şeklinde... Tabi delikanlı isen :)
Ergün Söken ~ 7 yıl önce
Aynen arkadaşım kendi adını soyadını da yazsana biz onumuruzu satmış karaktersizmisiz insanların adını buraya yazarak üzerlerinde şüphe bırakarak sen nasıl bir karaktersizlik ve onursuzluk yapıyorsun belki de bu adamların üyeliği bile yok. Ayrıca ben zaten THY de uçuyorum. TK ya Daha once defalarca da girdim. Bunlardan ikisinde bizzat kendim rahatım Onur Air de bozulmasın diye girmedim diğeri de butun sınavları kazanmama rağmen arşiv kaydındaki taksirli trafik kaydından dolayı eğitim gunu bye bye dediler. Ben TK ya herhangi bir sorun yasanmazsa istediğim heran girebilecek bir kapasiteye sahibim boru degil guzel ingilizce Tk ya girmeden once 10 yillik deneyimim var ayrica pegasusa da herhangi bir basvuru yapmadan girdim. Direk evraklarimi aldim ve pegasusa gittim pegasusta 4. Ayimda kabin amiri oldum sirketin satis performans listesinde her zaman en ustlerde oldum devamlılık oranlarına baktığında o listeye ulasabilirsen ulasamazsan bende var kendi adini da yazarsan yollarim sana. çalıştığım 3 yil boyunca 6 gun raporla TK da 2 sene 3 gun 3 ude sirket doktor u vasıtasıyla. gerektiginde ekibe karşı kaptanı kaptana karsi ekibi sirketr karsi ekibi ekibe karşı sirkete laf soyletmeden hakli olana hakkını vermiş bir insanım SENİN çapın ne? Yakin arkadaşlarim demişsin kardeş bizim yakın arkadaslarimizda birbirimizi satmayiz sen bizim olsan olsan kapi kulumuz olursun bizde senin kraliniz zaten. Ayrica sendika sozvermis vermemiş aldırmış aldirmamis beni titretmez bile ama sende girebilecek bir kapasite olmadığı icin buraya saldirmis benim ve diğer insanların adını yazmışsın unutma sende desifre olabilirsin hemde hic alakan olmayan bir konu da tipki buradaki insanlar gibi bunu o zaman hatirla. Ayrica ben sendikaya yillarca yakın durdum durmaya da devam edicem. Bu saydiklarindan da bitek c.karpuzu tanıyorum o da MHP li ben BBP li siyasi görüşlerimizi bile bilmiyorsun birde yakin arkadaşlarim demişsin kardeş....
arkadasim diyorsun ~ 7 yıl önce
arkadaşım diyorsun birde isimlerini yazıyorsun babanın parasıyla kaptan olup kokpitte sürekli rock müzik dinleyen turuncu sakalli.
Tatlıbal ~ 7 yıl önce
Seçilsende yargılanacaksın gardaş. Tavsiyem katbet ve unutulmaya çalış. Bak siz gibiler için yolun sonu görünüyor. Demedi deme, her işin bir sonu vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gizemli işler ~ 7 yıl önce
Sendikanın bigali genel sekreteri utanmadan adaylığını açıklamış. Düşüncesi heralde odasına gelenlere degil butun üyelere yürümek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper mario ~ 7 yıl önce
Ankara Sube 2013 secimlerini şaibeli bir biçimde kazandığı an oranın bir dönem daha gitmeyeceği belliydi. Başkanlık Vasıflarını taşımayan şahıs şubeyi babasının çiftliği gibi kullanadursun sendikanin Eti'nden sütünden herseyinden butun köyünüde faydalandırmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
Süper Mario, bütün engelleri aşarak ödülleri toplarken, sen 2013'te de haramilerle iş birliği yapıp, Ankara seçimlerine şaibeyi karıştırıyordun. Süper Mario, hala kredi borcu öderken, sen hep haramilerle iş birliğinin getireceği nemaları hesaplıyorsun. Süper Mario diye köylü yanını küçümsediğin adamın yüreğini, on kazan yürek yesen de yakalayamayacak diplomalı bir zavallısın. Yaptığın bu benzetmeden, kim olduğunu hemen anladım :)))
To Airport ~ 7 yıl önce
Yediklerinin karşılığında, geleceğini kaybetmeyi göze aldığına göre, iyi yemişsin! Ha, iki muhalif eleştiri yayınlıyorsun ya, kimbilir kaç katı geliyor sana! Temizlendiğini mi sanıyorsun, her demin adamı seni? Kaç para fiyatın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatlıbala ~ 7 yıl önce
Peki üyeler sizin kapıya yerleştirdiğiniz sedirlerin sözlü ve fiziki tacizlerinden dolayı şubeye giremiyorlar bunuda söyleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul ~ 7 yıl önce
Yaptıklarınızı bastırmak için başka iftira bulamadınızmı? Şubelerin mafya tipli adamların tacizleriyle uğraşıyorlar ( Ankara şube, Pendik şube)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak ne diyo Ali bey? ~ 7 yıl önce
TARAFLI, YANLI, PARANIN HATIRINA ONURUNU, HAYSİYETİNİ, ŞEREFİNİ SATAN BİR MEDYA KURULUŞU ÖNCE İTİBARINI SONRA OKUYUCUSUNU KAYBEDER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JASON STATHAM ~ 7 yıl önce
ALİ KEMAL TATLIBAL DİYE YAZILIR BAŞKAN DİYE OKUNUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOĞRU HERİF ~ 7 yıl önce
HELAL SANA

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000