08 Ağustos 2019, Perşembe 09:21:56

Havaist otobüsü kaza yaptı... Bir kabin memuru hayatını kaybetti!

Bu sabah İstanbul Havalimanı yolunda Havaist otobüsünün karıştığı kazada bir kabin memuru hayatını kaybetti.
  • Dünyanın en büyük havaalanı,metrosuz,altyapısız ve dünyanın en çok trafik kazalarında olan ülkemde siyasete alet ediliyorsa olan budur...daha işçi cinayetleri vardı ne oldu şahı...şimdide trafik cinayetleriyle ugrasilacak bu belli son..Allah kardeşimize rahmet eylesin...
  • Unutulur seni be gülüm. Önce mesai arkadaşların, daha sonra yakın çevren son olsana da annen baban eşin unutur. Hayat devam ediyor diyip yaşamlarına devam ederler. Öyle yapmıyor muyuz zaten hepimiz. Yakınlarımızın mezarına bayramdan bayrama gidip bir fatiha okuyup dönüyoruz.
  • 10 saat havada uç birşey olmasın 1 saat yolda git..ecel işte!
  • Otobüslerde telefonlar için jammer cihazlarının getirilmesi artık kesinkes gereklidir. Çalışmasın kardeşim. Kimsenin telefonu çekmesin otobüslerde bu kadar basit. 1 saat konuşmayıver, internete girmeyiver. Bitsin şu araç kullanırken telefona bakan şoför terörü!
  • Allah rahmet eylesin.Ailesine sabır versin.Mekanı cennet olsun.Çok üzüldüm çok...
  • Merak ettiğim işe geliş ve gidişte üniformali şekilde acı olay yüzünden hayatının baharında vefat eden arkadaşımız görev şehidi veya iş kazası kapsamında sayılacakmı , ailesine maddi ve manevi destek olunacakmı? Ayrıca resimlerden gördüğüm kadarı ilede cenazesine şirket yönetiminden kimsenin katılmamasıda UTANÇ abidesi olarak bir kenara yazılsın.
  • Ulaşım olanakları çok kötü Servisle gelmek isterseniz 1:30 saat önceden yola çıkmalısınız ama hava ist işe 40 dk varoyorsunuz ve zahmetsiz b kapısına falan uğramadan öbür türlü 1:30 dakika üzerine yarım saat daha ekleyin bu yaşanan olayların sebebi şirketin bencilce aldığı tasarruf anlayışıdır servisleri iki servis çıkartılması gereken farklı semtlere araç büyütüp insanların zamnından çalıyorsunuz artı şöförlere hakkını vermiyorsunuz bu sebepten mesai kasıyorlar ek iş yapıyorlar tedarikci olan araçlara yine aynı şekilde az paraya zararına iş yaptırılıyor hep bunlardan sebep canlar yanıyor THY -TGS SERVİSLERİ BİRLEŞTİ TGS GÜZERGAHLARI İPTAL OLDU BUDA ARTI BİR HAKSIZLIK insanların hakkını yemeyin şu ulaşım sorunun çözün düzgün yeni alternatif servis güzergahları ekleyin araçları büyütüp 3 farklı semte hatta bazen 4 farklı semte sokmayın yeter artık bıktık
  • Sizin zihniyetiniz batsın ,insan ölmüs hala siyaset pesındesiniz . Bi anne baba evladini yitirmis ,bi abla kardesıni kaybetmis ,bir cok insan bu guzel arkadasini kaybetmis siz hala boyle boyle diyorsunuz. Thy personellerine adam akilli hizmet verip servis ayarlasa bunlar olmazdi, yada ozel şirketler servis soförlerine adam akılli dinlenme saati verse bu kaza olmayacakti. Ama yine zihniyetiniz batsin. Nurlar icinde uyusun guzel insan melek oldu
  • Sebep olanlar sebepsiz kalsın soyları kurusun inşallah.Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  • KOLAY ÖLÜMLER ÜLKESI OLDUK. ARTIK O KADAR BASITCE ÖLÜMLER OLUYOR KI YAZIK KI YAZIK.ATES DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR.ARKADAŞIMIZA ALLAHTAN RAHMET DILIYORUM. AILESINE SABIR DILIYORUM.KIMSENIN UMRUNDA OLMASADA BIZLER ONU HIC AMA HIC UNUTMAYACAĞIZ.

Büyükçekmece'de İstanbul Havalimanı'ndan yolcu taşıyan Havaist otobüsü kontrolden çıkarak kaza yaptı. Önce yol kenarındaki manav tezgahlarına, ardından da elektrik direğine çarpan otobüste bulunan yolcularda 1'i hayatını kaybederken 8 yolcu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Büyükçekmece Çatalca Yolu Caddesi'nde sabah 07.30 sıralarında yaşandı. İstanbul Havalimanı'ndan aldığı yolcuları taşıyan Niyazi Yılmaz yönetimindeki 34 YJ 0259 Havaist otobüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önce yol kenarında bulunan manav tezgahlarına, ardından da beton elektrik diğerine çarptı. Kazada beton elektrik diğeri otobüsün üzerine devrildi.

Olayda Didem Şam (31) isimli Türk Hava Yolları'nda görevli kabin memuru hayatını kaybederken, şoförle birlikte 8 kişi de yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Manav tezgahlarında çalışan vatandaşlar da otobüsteki yolcuların yardımına koştu. Otobüsün camlarını kıran vatandaşlar yolcuları çıkartarak ambulansla hastanelere gönderdi.

Otobüsün kaza gürültüsüyle uyanan manav tezgahı işleten bir vatandaş, “Kazanın sesiyle uyandık, baktık otobüs bu halde. İlk otobüsün içine girmeye çalıştık ama giremedik. Sonra sandalye getirerek, camdan yaralıları çıkardık. Yaralıları buradan çıkararak, ambulansa teslim ettik" ifadelerini kullandı.

Kaza nedeniyle bölgede trafik tek şeride düşerken, otobüsü kaldırma çalışmaları sürüyor. 









Havaist otobüsü kaza yaptı... Bir kabin memuru hayatını kaybetti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (208)

Bilge Akerman ~ 4 yıl önce
Dünyanın en büyük havaalanı,metrosuz,altyapısız ve dünyanın en çok trafik kazalarında olan ülkemde siyasete alet ediliyorsa olan budur...daha işçi cinayetleri vardı ne oldu şahı...şimdide trafik cinayetleriyle ugrasilacak bu belli son..Allah kardeşimize rahmet eylesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marriottçu ~ 5 yıl önce
Unutulur seni be gülüm. Önce mesai arkadaşların, daha sonra yakın çevren son olsana da annen baban eşin unutur. Hayat devam ediyor diyip yaşamlarına devam ederler. Öyle yapmıyor muyuz zaten hepimiz. Yakınlarımızın mezarına bayramdan bayrama gidip bir fatiha okuyup dönüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi ~ 5 yıl önce
10 saat havada uç birşey olmasın 1 saat yolda git..ecel işte!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Telefon Jammer ~ 5 yıl önce
Otobüslerde telefonlar için jammer cihazlarının getirilmesi artık kesinkes gereklidir. Çalışmasın kardeşim. Kimsenin telefonu çekmesin otobüslerde bu kadar basit. 1 saat konuşmayıver, internete girmeyiver. Bitsin şu araç kullanırken telefona bakan şoför terörü!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin.Ailesine sabır versin.Mekanı cennet olsun.Çok üzüldüm çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MERAK ~ 5 yıl önce
Merak ettiğim işe geliş ve gidişte üniformali şekilde acı olay yüzünden hayatının baharında vefat eden arkadaşımız görev şehidi veya iş kazası kapsamında sayılacakmı , ailesine maddi ve manevi destek olunacakmı? Ayrıca resimlerden gördüğüm kadarı ilede cenazesine şirket yönetiminden kimsenin katılmamasıda UTANÇ abidesi olarak bir kenara yazılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 5 yıl önce
Ulaşım olanakları çok kötü Servisle gelmek isterseniz 1:30 saat önceden yola çıkmalısınız ama hava ist işe 40 dk varoyorsunuz ve zahmetsiz b kapısına falan uğramadan öbür türlü 1:30 dakika üzerine yarım saat daha ekleyin bu yaşanan olayların sebebi şirketin bencilce aldığı tasarruf anlayışıdır servisleri iki servis çıkartılması gereken farklı semtlere araç büyütüp insanların zamnından çalıyorsunuz artı şöförlere hakkını vermiyorsunuz bu sebepten mesai kasıyorlar ek iş yapıyorlar tedarikci olan araçlara yine aynı şekilde az paraya zararına iş yaptırılıyor hep bunlardan sebep canlar yanıyor THY -TGS SERVİSLERİ BİRLEŞTİ TGS GÜZERGAHLARI İPTAL OLDU BUDA ARTI BİR HAKSIZLIK insanların hakkını yemeyin şu ulaşım sorunun çözün düzgün yeni alternatif servis güzergahları ekleyin araçları büyütüp 3 farklı semte hatta bazen 4 farklı semte sokmayın yeter artık bıktık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
melek olmus ~ 5 yıl önce
Sizin zihniyetiniz batsın ,insan ölmüs hala siyaset pesındesiniz . Bi anne baba evladini yitirmis ,bi abla kardesıni kaybetmis ,bir cok insan bu guzel arkadasini kaybetmis siz hala boyle boyle diyorsunuz. Thy personellerine adam akilli hizmet verip servis ayarlasa bunlar olmazdi, yada ozel şirketler servis soförlerine adam akılli dinlenme saati verse bu kaza olmayacakti. Ama yine zihniyetiniz batsin. Nurlar icinde uyusun guzel insan melek oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu ~ 5 yıl önce
Sebep olanlar sebepsiz kalsın soyları kurusun inşallah.Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM1 ~ 5 yıl önce
KOLAY ÖLÜMLER ÜLKESI OLDUK. ARTIK O KADAR BASITCE ÖLÜMLER OLUYOR KI YAZIK KI YAZIK.ATES DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR.ARKADAŞIMIZA ALLAHTAN RAHMET DILIYORUM. AILESINE SABIR DILIYORUM.KIMSENIN UMRUNDA OLMASADA BIZLER ONU HIC AMA HIC UNUTMAYACAĞIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000