21 Kasım 2019, Perşembe 19:54:15

Hava-İş THY’den “zorunlu izin” açıklaması istedi

THY'nin yine tasarruf tedbirleri kapsamında, yeni yıl haftasında operasyon dışındaki tüm çalışanları senelik izinlerden düşmek kaydıyla zorunlu izne çıkaracağını AirportHaber olarak yazmıştık. Hava-İş konuyla ilgili THY Yönetimi’nden bilgi talebinde bulundu.
  • Görün bakın 1 Ocak haftası nasıl izinli oluyor çalışanlar
  • Hehe
  • Çelik iş sendikacılık nasıl yapılır öğrensin 1800 e BMW almakla olmaz bu işler başkan
  • Sonunda...
  • Dostlar çarşıda görsün
  • Haksizliklara karsi sessiz kalmadik, kalktik Qatar a geldik ve cok mutluyuz. Her ay maasimizi kesintisiz tikir tikir dolar uzerinden aliyoruz. Cocuklarimizin egitim masrafini sirket karsiliyor, hic cebimizden bir kurus egitime odemiyoruz. Cok fazla okul var, ingiliz, amerikan, alman, fin, isvec, vs. hepsi de birbirinden kaliteli ve donanimli okullar. Sirket kira yardimi yapiyor, kirayi de cebinizden vermiyoruz. Qatar'da hayat guvenli, trafikte abuk subuk makaslar atip hayatinizi tehlikeye atan insan musfettesi orani Turkiye ile kiyaslandiginda 1% seviyelerinde. Herkes trafik kurallarina, hiz limitlerine ve trafik isiklarina son derece uyuyor, uymazsa para cezasi var, Turkiyedeki gibi degil. Trafikte sakin sakin gitmek istediginiz bir yere huzur icinde ailenizle gidebiliyorsunuz. Turk marketleri ve restoranlari sayi olarak oldukca fazla, normal bir Carrefour markette bile butun dunya urunlerini bulabiliyorsunuz. Havalar Mayis itibariyle Ekim ayina kadar oldukca sicak dogru, ancak Kasim ve Nisan araliginda hava sicakligi 25-30 C arasinda ve son derece guzel. Herkes parklarda deniz kenarlarinda piknik yapiyor aileleriyle. Cok kaliteli muzeler sanat merkezleri var gezebileceginiz. Kasim ayi itibariyle ulkede genel olarak festivaller basliyor, hemen her gun/aksam bir etkinlik var biryerlerde. Gecen hafta Katara Cultural Village de Europen Jazz festivali vardi mesela. Aralik ayinda Katy Perry, Marron 5, Chen Khaled gibi unlu starlar konser icin Doha ya gelecek. Ozellikle cocuklu aileler icin Qatar cok ama cok guvenli ve de kaliteli yasanilasi biryer. Bize Linkedin gibi sosyal platformlardan ulasip her turlu bilgiyi alabilirsiniz. Kulaktan dolma abuk subuk bilgilerle bu gibi hayati kararlari olumsuz olarak degerlendirmeyin, buralarda yasayanlarla irtibata gecio gercek bilgiye sahip olarak kararlarinizi vermelisiniz. Turkler olarak sayimiz son yillarda cok artti Qatar'da ve birbirimize de fazlasiyla destek oluyoruz gerek whatsapp gruplarindan gerekse company accommodation lardaki club house larda bulusarak. Qatar'dan selamlar

THY'nin yine tasarruf tedbirleri kapsamında,   1 Ocak yeni yıl haftasında operasyon dışındaki tüm çalışanları senelik izinlerden düşmek kaydıyla zorunlu izne çıkaracağını AirportHaber olarak yazmıştık.

Türk Hava Yolları çalışanlarının yetkili sendikası Hava-İş konuyla ilgili yönetimden konuyla ilgili bilgilendirme talebinde bulundu.

Konuyla ilgili Hava-İş tarafından resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Değerli üyelerimiz,

Yıllık ücretli izinlerin toplu kullandırımına ilişkin THY A.O. 'ya iletmiş olduğumuz yazımız aşağıda yer almaktadır.

Saygılarımızla
Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş)

Hava-İş THY’den “zorunlu izin” açıklaması istedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Gör Bak ~ 4 yıl önce
Görün bakın 1 Ocak haftası nasıl izinli oluyor çalışanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw he he ~ 4 yıl önce
Hehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendikacılık öğrenin ~ 4 yıl önce
Çelik iş sendikacılık nasıl yapılır öğrensin 1800 e BMW almakla olmaz bu işler başkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ederim ~ 4 yıl önce
Sonunda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
Dostlar çarşıda görsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelin ~ 4 yıl önce
Haksizliklara karsi sessiz kalmadik, kalktik Qatar a geldik ve cok mutluyuz. Her ay maasimizi kesintisiz tikir tikir dolar uzerinden aliyoruz. Cocuklarimizin egitim masrafini sirket karsiliyor, hic cebimizden bir kurus egitime odemiyoruz. Cok fazla okul var, ingiliz, amerikan, alman, fin, isvec, vs. hepsi de birbirinden kaliteli ve donanimli okullar. Sirket kira yardimi yapiyor, kirayi de cebinizden vermiyoruz. Qatar'da hayat guvenli, trafikte abuk subuk makaslar atip hayatinizi tehlikeye atan insan musfettesi orani Turkiye ile kiyaslandiginda 1% seviyelerinde. Herkes trafik kurallarina, hiz limitlerine ve trafik isiklarina son derece uyuyor, uymazsa para cezasi var, Turkiyedeki gibi degil. Trafikte sakin sakin gitmek istediginiz bir yere huzur icinde ailenizle gidebiliyorsunuz. Turk marketleri ve restoranlari sayi olarak oldukca fazla, normal bir Carrefour markette bile butun dunya urunlerini bulabiliyorsunuz. Havalar Mayis itibariyle Ekim ayina kadar oldukca sicak dogru, ancak Kasim ve Nisan araliginda hava sicakligi 25-30 C arasinda ve son derece guzel. Herkes parklarda deniz kenarlarinda piknik yapiyor aileleriyle. Cok kaliteli muzeler sanat merkezleri var gezebileceginiz. Kasim ayi itibariyle ulkede genel olarak festivaller basliyor, hemen her gun/aksam bir etkinlik var biryerlerde. Gecen hafta Katara Cultural Village de Europen Jazz festivali vardi mesela. Aralik ayinda Katy Perry, Marron 5, Chen Khaled gibi unlu starlar konser icin Doha ya gelecek. Ozellikle cocuklu aileler icin Qatar cok ama cok guvenli ve de kaliteli yasanilasi biryer. Bize Linkedin gibi sosyal platformlardan ulasip her turlu bilgiyi alabilirsiniz. Kulaktan dolma abuk subuk bilgilerle bu gibi hayati kararlari olumsuz olarak degerlendirmeyin, buralarda yasayanlarla irtibata gecio gercek bilgiye sahip olarak kararlarinizi vermelisiniz. Turkler olarak sayimiz son yillarda cok artti Qatar'da ve birbirimize de fazlasiyla destek oluyoruz gerek whatsapp gruplarindan gerekse company accommodation lardaki club house larda bulusarak. Qatar'dan selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATL ~ 4 yıl önce
Tecrübesiz , upper intermediate ingilizcesi olan teknisyeni alırlar mı ?
Upper intermediate ~ 4 yıl önce
Bu seviyede ingilizcen varsa neden websitelerine girip sartlari okumuyorsun?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000