13 Ocak 2020, Pazartesi 09:22:57

Hava-İş Konut Yapı Kooperatifi'nde ruhsat çıktı

THY çalışanlarının merakla beklediği Hava-İş Konut Yapı Kooperatifi'nde ruhsat çıktı, iki gün içinde temel atıldı. Yüzlerce THY çalışanını ev sahibi yapacak projede, daireler 2021 yılında teslim edilecek.
  • Firma 180 binden topluyormuş doğrumu ?
  • havaiş diye yola çıkıldı, sendikaya güvenildi ama masaya yumruk vuran, ben bu işe başımı koydum diye kükreyen başkan denetim kurulu başkanlığını bıraktı, belki de gecikmesine sebep oldu.
  • Sendika yönetimi ile şirketin arası fena halde açıldı. Büyük ihtimalle şirket bu sendika yönetimini diskalifiye edecek... tatlıbal paraları toplayıp yeni bir tosuncuk halinde ortadan kaybolmaz inşallah. Para yatıranlar dikkatli olsun. 7/24 takip etmek lazım.
  • Üyelere hayırlı olsun. Haftasonuna kadar süre vermiştiniz. Herkes bir açıklama ve eylem planı bekliyor. Tahmininizin üzerinde destek var. Ayçin dönemindeki agresif hataları tekrarlamadan mutlaka bir tepki koyun. Destekleyecegiz
  • evleri kus kadar yapmişlar 120 m2 bürüt diye giren insanlara 54 m2 net 2+1 ev veriyorlar maliyeti bilmem kac tl artiyor. bu kadarda aleni hırsizlik olmaz.
  • Hava- iş sen işini yap gasp edilen haklarımızı savun !!!
  • Bizim aidatlarla ev dik. Aylik kestigin paralar haram olsun. Bu evlerden hayir gelmez alanlara. Cok beddua var.
  • O değilde şu sendika müteahhitliği ve rantiyeciliği bırakıp, toplu sözleşmeleri iki yıllık yapsa, çalışanlarına enflasyon+refah payı içeren zamlar koparsa... diyecegim ama; “ne söylesem masal gelir La Fontaine'den” :)
  • Parfüm dağıtmaya başlamış bizim purserı amiri kaptanı fo su sıraya girmiş. Bu demek ortalık burcu burcu kokacak
  • Haftasonuna kadar süre idi Tatlıbal başkan. Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor, tis'i ilmek ilmek deliyorlar siz yap sat işindemisiniz????

THY çalışanlarının merakla beklediği Hava-İş Konut Yapı Kooperatifinde Ruhsat Çıktı, iki gün içinde temel atıldı. Yüzlerce THY çalışanını ev sahibi yapacak projede, daireler 2021 yılında teslim edilecek.

S.S. Hava-İş Konut Yapı Kooperatifi’nin İstanbul Havalimanı’na yakın Kıbrıs Caddesi’nde inşa edeceği konut projesinin, uzun süredir beklenen ruhsatı çıktı ve inşaat çalışmaları başladı. Kooperatifin inşa edeceği konutlar sayesinde THY çalışanları İstanbul Havalimanı’na en yakın bölgede daire sahibi olabilecekler.

Hava-İş Yapı Kooperatifi, satın alınan arsaların imar sürecindeki bütün prosedürleri tamamlayarak hafriyat çalışmalarına başladı. 556 üyesi bulunan Hava-İş Yapı Kooperatifi, üyelerini net 105 -125 m2 arası büyüklükte daire sahibi yapacak.

30 dönüm üzerine kurulacak olan kooperatifin yüzde 35’lik kısmı konut olarak planlanırken yüzde 65’lik bölümü ise yeşil alan olarak değerlendirilerek konut sahiplerine ferah bir ortamda yaşam olanağı sunacak. İmar tadili sebebiyle sürecin tahmin edilenden fazla sürdüğü belirtilirken gerekli bütün yasal prosedürlerin tamamlandığı ve projesi çizilen kooperatifte inşaat çalışmalarına başlanılması için hiçbir engel kalmadığı belirtildi. İnşaatın 2021 yılı yazında tamamlanması planlanıyor.

Hava-İş Yapı Kooperatifi ile Arnavutköy’de modern, güvenli ve konforlu bir şehir inşa edilecek. Belirli bir yaşam standardı olan üyelerin hayat standartlarına uygun bir biçimde tasarlanan proje sayesinde üyeler İstanbul Havalimanı’na oldukça yakın bir noktada güvenli ve huzurlu bir sitede yaşama fırsatı bulacaklar.

Hava-İş Yapı Kooperatifi projesinde, kapalı havuz, tenis kortu ve basketbol sahaları yer alacak. Toplam alanın yüzde 65’i yeşil alan olarak değerlendirilecak sitede çift katlı otopark da bulunacak.

UYGUR:” ARNAVUTKÖY’ÜN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ OLACAK”

Hava-İş Kooperatifi Başkanı Serdar Uygur, İstanbul Havalimanı bölgesinde inşa edecekleri kooperatif projesi ile üyelerinin konut sorununu çözeceklerini belirterek,” 2016 Ağustos ayında satın aldığımız Kıbrıs caddesi üzerindeki arsanın plan tadili ve imar sürecindeki pürüzlerden dolayı inşaata başlama süresi tahmin edilenden daha uzun sürdü bu nedenle 2019 yılının sonuna kadar beklemek zorunda kaldık. Bu hafta ruhsat alınır alınmaz pürüzlerin son bulmasıyla inşaat çalışmalarına başladık. Hava-İş Kıbrıs Caddesi Kooperatifi çalışmalarından edindiğimiz tecrübe ile 1.5 yıl içerisinde 2021 yaz aylarında projenin tamamlanmasını planlıyoruz. Hava-İş Yapı Kooperatifi, üyelerini net 105 -125 m2 arası büyüklükte daire sahibi yapacak. 106 bin m2'lik bu proje Arnavutköy’ün en büyük projesi olacaktır. 557 daire ve 1 ticari alandan oluşacak proje, üyelerimizin ihtiyaçları ve isteklerine uygun bir biçimde tasarlanmıştır. Hava-İş Yapı Kooperatifi olarak biz Arnavutköy’de üyelerimize güvenli ve modern bir yaşam alanı sağlamak istedik. THY çalışanları konut sıkıntısı yaşıyor ve en önemli husus ‘güvenlikli site eksikliği’. Bu yüzünden Arnavutköy’den uzak kalıyorlar. Bu proje ile tüm üyelerimiz İstanbul Havalimanı’na en yakın noktada güvenli, konforlu ve modern bir yaşam alanında ev sahibi olacaklar. Projemizde, kapalı havuz, tenis kortu ve basketbol sahaları yer alacak. Toplam alanın yüzde 65’inin yeşil alan olarak değerlendirileceği sitede çift katlı otopark da bulunacak. Üyelerimiz Hava-İş Yapı Kooperatifi sayesinde konforlu bir yaşam alanında daire sahibi olacak” dedi.









Hava-İş Konut Yapı Kooperatifi'nde ruhsat çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

mercanlı ~ 4 yıl önce
Firma 180 binden topluyormuş doğrumu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendikanerde ~ 4 yıl önce
havaiş diye yola çıkıldı, sendikaya güvenildi ama masaya yumruk vuran, ben bu işe başımı koydum diye kükreyen başkan denetim kurulu başkanlığını bıraktı, belki de gecikmesine sebep oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçabilirler ~ 4 yıl önce
Sendika yönetimi ile şirketin arası fena halde açıldı. Büyük ihtimalle şirket bu sendika yönetimini diskalifiye edecek... tatlıbal paraları toplayıp yeni bir tosuncuk halinde ortadan kaybolmaz inşallah. Para yatıranlar dikkatli olsun. 7/24 takip etmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 4 yıl önce
Üyelere hayırlı olsun. Haftasonuna kadar süre vermiştiniz. Herkes bir açıklama ve eylem planı bekliyor. Tahmininizin üzerinde destek var. Ayçin dönemindeki agresif hataları tekrarlamadan mutlaka bir tepki koyun. Destekleyecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vurguncu bunlar ~ 4 yıl önce
evleri kus kadar yapmişlar 120 m2 bürüt diye giren insanlara 54 m2 net 2+1 ev veriyorlar maliyeti bilmem kac tl artiyor. bu kadarda aleni hırsizlik olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 4 yıl önce
Sallama kardeşim önce adam gibi bilgi edin.
Bırak konutu monutu ~ 4 yıl önce
Hava- iş sen işini yap gasp edilen haklarımızı savun !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aidat ~ 4 yıl önce
Bizim aidatlarla ev dik. Aylik kestigin paralar haram olsun. Bu evlerden hayir gelmez alanlara. Cok beddua var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kooperatif üyesi ~ 4 yıl önce
Bilmeden sıkma. Yok senin aidatlarmış. kaç para ödedim ben buraya.Biliyor musun. Kuruşu kuruşuna ödedim. Bu attığın şftira için ben ve üyeler sana hakkımızı helal etmiyoruz. Allah seni iftiranda boğsun.
Aidatci arkadaş ~ 4 yıl önce
Evladım sen hastamisin. Ben bir kooperatif uyesiyim ve sendikadan alinan aidatlar burada kullanılmadı. Kendi kazandigimiz maasimizdan aylik taksitler olarak verdik. Yillardir ödüyorum bu taksitleri
Böcük ~ 4 yıl önce
Kardeş, sen yanlış geldin galiba, yüzlerce üyenin 5 yıldır ödediği, önümüzdeki 2 yıl da ödeyeceği paralarla yapılacak o evler.
muhalif ~ 4 yıl önce
her halta benim vergilerimle diyen tipler benim aidatımla yaptın demiş çok mu?
Altar’ın Oğlu Tarkan ~ 4 yıl önce
O değilde şu sendika müteahhitliği ve rantiyeciliği bırakıp, toplu sözleşmeleri iki yıllık yapsa, çalışanlarına enflasyon+refah payı içeren zamlar koparsa... diyecegim ama; “ne söylesem masal gelir La Fontaine'den” :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 4 yıl önce
Parfüm dağıtmaya başlamış bizim purserı amiri kaptanı fo su sıraya girmiş. Bu demek ortalık burcu burcu kokacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metafor ~ 4 yıl önce
Haftasonuna kadar süre idi Tatlıbal başkan. Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor, tis'i ilmek ilmek deliyorlar siz yap sat işindemisiniz????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 4 yıl önce
Sendika ile kooperatifin bir bağı yoktur

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000