13 Kasım 2015, Cuma 09:47:00

Havada yakıt sızıntısı böyle görüntülendi

Amerika Birleşik Devletleri’nde çarşamba günü kısa mesafe uçuş yapan ExpressJet Havayolları’na ait 2762 sefer sayılı Bombardier CRJ200 tipi uçak, yolcuların uyarılarının ardından acil iniş yaptı
  • Öyle bişi 2010 da gine olmuştu quantas havayolları Singapur'dan Sidney'e doğru gidiyordu ve gine yakıt çıktı
  • AB etkisi yapar :)
  • Crj lerin motorlari arkada , kanat uzerinden akan yakit motora girerse motorlar ve ucus guvenligini tehlikeye sokacak durumlar meydana gelmez mi ?

Amerika Birleşik Devletleri’nde çarşamba günü kısa mesafe uçuş yapan ExpressJet Havayolları’na ait 2762 sefer sayılı Bombardier CRJ200 tipi uçak, yolcuların uyarılarının ardından acil iniş yaptı. Yolcuların camdan baktıklarında gördükleri şey ise kanadın üzerindeki yakıt dolum kapağından sızan yakıttı.

Chattanooga’dan Dallas-Forth Worth’a doğru seyir halindeki uçak Albama Huntsville sorunsuz bir şekilde acil iniş yaptı. Yerel bir televizyona konuşan yolculardan Richard Henson, yakıt kokusunun kabin içinden hissedildiğini aktarırken yolcuların uyarıları sonrası kabin görevlilerinin kendilerini neyin yanlış yapıldığı konusunda bilgilendirdiğini söyledi. Henson “Kim Chattanooga’da uçağa yakıt doldurmaktan sorumluysa kapağı düzgün bir şekilde kapatmamış” dedi.

Yine Amerikan medyasına konuşan Roger Nunamann isimli bir ise pilot yolcular açısından bir tehlike olmadığının altını çizerek, “Bu ne yaşanan ilk ne de son olay. Bu tarz bir olayın herhangi bir yangına veya bir kazaya neden olduğunu hatırlamıyorum” dedi.

Cam kenarında oturan bir yolcu ise yakıtınin kanadın üzerinden havaya saçılışını cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyadan paylaştı. (euronews)

Havada yakıt sızıntısı böyle görüntülendi

Yorumlar

Said ~ 8 yıl önce
Öyle bişi 2010 da gine olmuştu quantas havayolları Singapur'dan Sidney'e doğru gidiyordu ve gine yakıt çıktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
O olayda A380'in 2 numaralı motorunda yangın çıkmıştı
Belki ~ 8 yıl önce
AB etkisi yapar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 8 yıl önce
Crj lerin motorlari arkada , kanat uzerinden akan yakit motora girerse motorlar ve ucus guvenligini tehlikeye sokacak durumlar meydana gelmez mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000