17 Mayıs 2011, Salı 10:30:38

HAVADA TUHAF BİR PANİK!

Havada eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı...
  • her haberın altına bır tane cok bılmış hemen yorumu patlatır.tebrıkler 100 kontör kazandınız.güle güle harcayınız
  • Bu uçağın motoruna girenler kuş değil 5, şer 10,ar kiloluk uçan canada yabani ördekleri olup büyüktürler, motora girdikleri anda motor biter, iflah olmaz..jfk nin etrafında aşırı derece vardır o bölgede denizin kenarı olduğu için kuşlar, ördekler her türlü kanatlılar geliyor..

New York-Aruba seferi yapmakta olan Jetblue Havayollarına ait yolcu uçağı, düşme tehlikesiyle karşılaşınca acil iniş yapmak zorunda kaldı. Bu esnada havada benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Pilotlar, motoruna kuş kaçan uçağı sağ salim yere indirmek için ecel terleri dökerken, yolcular önlerine konacak yemeği hayal ediyordu.

Venezüella kıyılarındaki Küçük Antiller adalarından Aruba’ya gitmekte olan uçağın motoruna, yemek servisi yapılmadan kısa bir süre önce büyük bir kuş kaçtı. Sonrasında yaşananları, yolculardan 50 yaşındaki Gina Vicinanza anlattı:

“Uçağın içi tavuk kokmaya başladı. İçimden, ‘Vay canına, bu uçaktaki yemek servisi mükemmel’ dedim.”

‘AĞZIMIN SUYU AKTI’

Bir başka yolcu J.R Meceli ise “yanmış hindi gibi kokuyordu… Herkesin ağzının suyu akmaya başladı” ifadesini kullandı.

Tüm yolcular önlerine konacak yemeği beklerken, pilotlar Airbus 320 tipi uçağın “2 nolu motoruna kuş kaçtığını” belirtti. Uçakta seyahet eden Bob Flynn, kaptan pilotun verdiği bilginin ardından herkesin “sıkıntıyla iç geçirdiğini” söyledi.

JFK havaalanına acil iniş yapan uçak, birkaç saat sonra bir başka uçakla Aruba’ya gitti. JFK yetkilileri, 2011’in başından bu yana “13 kez kuş saldırısı” yaşandığını belirtti.

Vatan
HAVADA TUHAF BİR PANİK!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
her haberın altına bır tane cok bılmış hemen yorumu patlatır.tebrıkler 100 kontör kazandınız.güle güle harcayınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu uçağın motoruna girenler kuş değil 5, şer 10,ar kiloluk uçan canada yabani ördekleri olup büyüktürler, motora girdikleri anda motor biter, iflah olmaz..jfk nin etrafında aşırı derece vardır o bölgede denizin kenarı olduğu için kuşlar, ördekler her türlü kanatlılar geliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000