22 Haziran 2009, Pazartesi 07:15:30

Havada nikah heyecanı

Noah Fulmor ve Erin Finnegan adlı New Yorklu çift Meksika Körfezi’nin binlerce metre yukarısında yerçekimsiz ortamda nikâh kıyarak bir ilke imza attı.
  • SÜPERRR

Özel donanımlı Boeing 727 model bir uçakta müşterilerine yerçekimsiz uçuş tecrübesi sunan Zero Gravity Corporation (Zero-G) adlı şirketin düzenlediği davette çift yeminlerini ‘havada’ ettikten sonra uçaktaki arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi. Biraz zor takılan yüzükler sonrası mutlu çift, yerçekimsiz ortamda birbirlerini öpmeye çabaladı. Düğünde gelinin küçük gezegen küpeler, damadın ise uzay aracı şeklinde kol düğmeleri taktığı görüldü.

Yüzükleri zor takıldı

Damat Fulmor, muradına havada ermenin mutluluğunu yaşarken, fiziksel ve ruhsal olarak kuş gibi olmanın çok keyifli olduğunu kaydetti. Saçının bozulmasını engellemek için kafasına teller yerleştirilen gelin Finnegan ise nikâhın ‘umduğundan daha ilginç’ olduğunu kaydederken klasik düğünleri sıkıcı buldukları için değişik bir yöntem denemek istediklerini belirtti.

Uzaya gitmeden böyle bir deneyim yaşamak isteyen müşteriler için bir saat süren davet esnasında defalarca dik tırmanış ve inişler ile parabolik manevraların yapıldığı uçakta davetliler dengelerini korumak adına büyük çaba sarf etti.

Havada nikah heyecanı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
SÜPERRR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000