02 Ocak 2015, Cuma 13:05:07

HAVADA HAREMLİK SELAMLIK UYGULAMASI

Suudi Arabistan Havayolları, uçuşlarında haremlik selamlık uygulamasına geçme kararı aldı.
  • Helal Olsun adamlara.. Biz ne yapalim hala 13 numarayi koymayalim koltuklarimiza.
  • LÜTFEN Türkçe'i doğru kullanın "Haremlik Selamlık" denmez. Doğrusu " Harem Selamlık " tır. Sanırım manalarını da bilmiyorsunuzdur. Teşekkür ederim.
  • Arap değil mi? Hepsi aynı gerici kafada.
  • Otobüslerde bay bayan yanyana oturamıyor bunu yadırgamıyorsunuz da uçaktaki mi zorunuza gidiyor.havayolu olunca yolcu profili çok mu farklı görüyoruz bazen uçaktaki insanları.bayanlar erkeklerle yanyana oturmak zorunda değil bunun adı yobazlık da olmamalı
  • Beyler birbirinize hakaret etmeyin Birincisi Yorumcunun birisi. Israilliler oldugu mudetce muslumanlar basini (bilmem) neden kurtaramiyacaklar. Birde diyorki. Kur"an dayaziyormus kuranda boyle bir sey yok. Kuranda onlar icin Cok seyler var fakat buraya yazmam yakistiramam. Ikincisi. Arablara. Gelince . Birincisi. Mekke. Geliri Ikincisi petrol. Petrol bitse dahi. Peygamber efendimizin medineye hicreti sirasinda. Arkasina donup. Mekkeye bakmis. Dua etmis. Soyle demis. Allah bu memlekete. Yokluk gostermesin. Onun icin . Onlar ac kalmazlar . Tabiki on tane. Bayanla evlenir paravar Yarini dusunmiyor. Butun kose yazarlara. Ve. Milletimizin yeni yelini kutlarim allah memlekete ve. Milletemize zeval vermesin.
  • TK nın da bu uygulamaya gecmesi yakındır, bekleyin ve görün...
  • Benim hanımın ve kız kardeşimin başka bir erkekle yan yana oturması istemem.talep gelirse neden olmasın şimdi bazıları başlar dir sıra. Uçakta yanındaki tanıyor musun Hayır. ? O zaman..
  • Ne kadar cok fasist ve irkci varmis. Bir irki yahut milleti toptan yargilamak bu kadar kolay olmamali. Rus erkeklerinin kadinlara nasil davrandigini bileniniz var mi? Yahut "gelismis" bati ulkelerinde kadinin ne tur sosyolojik sorunlarla bogustugunu? Cehalet ve onyargilardan arindiginizda daha anlamli bir tartisma duzlemine kavbusabiliriz umarim. Not: Yorumumda herhangi bir dini veya siyasi atif yer almamasina ragmen, bir cok yorumcu yazdiklarimi guncel ve sig bir bakis acisiyla degerlendirip "yobaz, AKP'li vb" yakistirmalar yapacaktir. Bu da benim gorusumu destekliyor; sig, onyargili ve cahil bir kitle ile karsi karsiyayiz. Merak edenlere duyuruyorum, marksistim.
  • arapları yemek içmek ve sevişmek dışında bir iş yapmadıklarından herkesi kendileri gibi sayarlar. halbuki en büyük fuhuş iranda en çok alkol ticareti bae'dedir. tayyör gibi israil işbirlikçileri mevcut olduğu sürece müslümanların başı bktan kurtulmaz. nereye oturursanız oturun huzur bulamayacaksınız yalandan müslümanlar. bunu kuran söylüyor.
  • Petrolun varili yariya indi.Simdiden araplarda zarar canlari calmaya basladi.Hicbirsey uretmeden yiyip icip 10 kadinla gezip har hurup harman savurup (sozde musluman)yasanan saltanat hayati yakinda bitiyor..Ozaman gorurum bu araplari ve turkiyedeki arap hayranlarini....

Suudi Arabistan Havayolları, uçuşlarında haremlik selamlık uygulamasına geçme kararı aldı.

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre, Suudi Arabistan Havayolları'nın bu yönde karar almasında erkeklerin talebi etkili oldu. NTV'de yer alan habere göre; Suudi erkekler, diğer erkek yolcuların eşlerinin yanına oturmalarına karşı çıktığı için Suudi Arabistan Havayolları haremlik selamlık uygulaması başlatma kararı aldı.

Karar uyarınca, akraba olmadıkları sürece kadınlarla erkekler ayrı ayrı oturtulacak.

Suudi Arabistan'da sosyal hayatta da haremlik selamlık yaygın bir uygulama olarak öne çıkıyor.

HAVADA HAREMLİK SELAMLIK UYGULAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Helal Olsun adamlara.. Biz ne yapalim hala 13 numarayi koymayalim koltuklarimiza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
LÜTFEN Türkçe'i doğru kullanın "Haremlik Selamlık" denmez. Doğrusu " Harem Selamlık " tır. Sanırım manalarını da bilmiyorsunuzdur. Teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arap değil mi? Hepsi aynı gerici kafada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Otobüslerde bay bayan yanyana oturamıyor bunu yadırgamıyorsunuz da uçaktaki mi zorunuza gidiyor.havayolu olunca yolcu profili çok mu farklı görüyoruz bazen uçaktaki insanları.bayanlar erkeklerle yanyana oturmak zorunda değil bunun adı yobazlık da olmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beyler birbirinize hakaret etmeyin Birincisi Yorumcunun birisi. Israilliler oldugu mudetce muslumanlar basini (bilmem) neden kurtaramiyacaklar. Birde diyorki. Kur"an dayaziyormus kuranda boyle bir sey yok. Kuranda onlar icin Cok seyler var fakat buraya yazmam yakistiramam. Ikincisi. Arablara. Gelince . Birincisi. Mekke. Geliri Ikincisi petrol. Petrol bitse dahi. Peygamber efendimizin medineye hicreti sirasinda. Arkasina donup. Mekkeye bakmis. Dua etmis. Soyle demis. Allah bu memlekete. Yokluk gostermesin. Onun icin . Onlar ac kalmazlar . Tabiki on tane. Bayanla evlenir paravar Yarini dusunmiyor. Butun kose yazarlara. Ve. Milletimizin yeni yelini kutlarim allah memlekete ve. Milletemize zeval vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TK nın da bu uygulamaya gecmesi yakındır, bekleyin ve görün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Benim hanımın ve kız kardeşimin başka bir erkekle yan yana oturması istemem.talep gelirse neden olmasın şimdi bazıları başlar dir sıra. Uçakta yanındaki tanıyor musun Hayır. ? O zaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fasizme gecit yok! ~ 9 yıl önce
Ne kadar cok fasist ve irkci varmis. Bir irki yahut milleti toptan yargilamak bu kadar kolay olmamali. Rus erkeklerinin kadinlara nasil davrandigini bileniniz var mi? Yahut "gelismis" bati ulkelerinde kadinin ne tur sosyolojik sorunlarla bogustugunu? Cehalet ve onyargilardan arindiginizda daha anlamli bir tartisma duzlemine kavbusabiliriz umarim. Not: Yorumumda herhangi bir dini veya siyasi atif yer almamasina ragmen, bir cok yorumcu yazdiklarimi guncel ve sig bir bakis acisiyla degerlendirip "yobaz, AKP'li vb" yakistirmalar yapacaktir. Bu da benim gorusumu destekliyor; sig, onyargili ve cahil bir kitle ile karsi karsiyayiz. Merak edenlere duyuruyorum, marksistim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavaş... ~ 9 yıl önce
arapları yemek içmek ve sevişmek dışında bir iş yapmadıklarından herkesi kendileri gibi sayarlar. halbuki en büyük fuhuş iranda en çok alkol ticareti bae'dedir. tayyör gibi israil işbirlikçileri mevcut olduğu sürece müslümanların başı bktan kurtulmaz. nereye oturursanız oturun huzur bulamayacaksınız yalandan müslümanlar. bunu kuran söylüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap iste ~ 9 yıl önce
Petrolun varili yariya indi.Simdiden araplarda zarar canlari calmaya basladi.Hicbirsey uretmeden yiyip icip 10 kadinla gezip har hurup harman savurup (sozde musluman)yasanan saltanat hayati yakinda bitiyor..Ozaman gorurum bu araplari ve turkiyedeki arap hayranlarini....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000