23 Temmuz 2011, Cumartesi 15:30:10

HAVADA BİR TUHAF KEYİF! (VİDEO)

6. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali, yapılan gösteri uçuşları ile başladı...
  • neyi ispatlıyor anlamadım,,çay soğuk,kameranın aparatı her an tehlike yaratabilir, orada radyo dinlesen ne olur be adam.
  • deli ayol bu
  • radyo antenini açıyor yaa , daha iyi çeksin diye mi
Sakarya'nın Serdivan ilçesi'nde 6. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali, dün akşam yapılan gösteri uçuşları ile başladı. 4 gün sürecek olan festivale 6 ülkeden 70 paraşütçü katılırken festivalin ilk günü meraklılar için gösteri uçuşları yapıldı 
 
Serdivan Belediyesi ve Boğaziçi Sportif Havacılık Kulübü tarafından 400 rakımlı Kırartepe'de düzenen festivale Amerika, İran, İngiltere, İspanya, Romanya ve Türkiye'den 70'e yakın paraşütçü katılıyor. 
 
Festivalin ilk günü paraşüt meraklıları için çesitli gösteri uçuşları yapıldı. Haftasonu olması nedeniyle halkın büyük ilgi gösterdiği festivalle ilgili olarak Festival koordinatörü Muhammet Şirali yaptığı açıklamada, bölge olarak Kırantepe'nin her zaman uçulabilecek bir yer olduğunu belirterek, "Burası hem dinamik hemde termik uçuşu veriyor. Yağmur kar ve fırtına dışında uçuşa her zaman el verişli bir bölge. " diye konuştu. 
 
Festival 26 Temmuz Salı günü sona erecek.

Haberler

 
HAVADA BİR TUHAF KEYİF! (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
neyi ispatlıyor anlamadım,,çay soğuk,kameranın aparatı her an tehlike yaratabilir, orada radyo dinlesen ne olur be adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
deli ayol bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
radyo antenini açıyor yaa , daha iyi çeksin diye mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000