16 Haziran 2019, Pazar 10:50:41

Havacılık sektörünün Babalar Günü mesajı

Havacılık sektöründe çalışan tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun. İşte havacılık sektöründen Babalar Günü paylaşımları
  • O kadar yetim öksüz insan varken, o kadar aile çocuk sahibi olamiyorken, o kadar aile çocuklarını kaybetmisken, kapitalist düzen böyle istiyor diye ne kadar kötü şeyler yapıyoruz.
  • Bir onur kadar olamadık
  • Babalar günü ve benzer günlerin ne olacağına kim karar veriyor merak ettim. Bununla kalsa iyi, birde insanları ritüel şeklinde hediye alma mecburiyetinde bırakıyor. Hediye alırsan güya görevini yerine getirmiş sayılıyorsun. Sürü psikolojisine çok iyi bir örnektir. Böyle saçma sapan, uydurma, anlamsız günlere alet olmayı reddediyorum.
  • Bütün babaların günü kutlu olsun.babaları sağ olanlar babanızın kıymetini bilin ve onunla zaman çok geçirin.benim gibi babası rahmetli olanlarada allah gani gani rahmet eylesin.2015 ekim.

Havacılık sektöründe çalışan tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun.

Türk sivil havacılık sektöründeki şirketler de babaları unutmayarak sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundular. 

İşte havacılık sektörünün Babalar Günü paylaşımları;

 

Havacılık sektörünün Babalar Günü mesajı

Yorumlar

Babalar ~ 5 yıl önce
O kadar yetim öksüz insan varken, o kadar aile çocuk sahibi olamiyorken, o kadar aile çocuklarını kaybetmisken, kapitalist düzen böyle istiyor diye ne kadar kötü şeyler yapıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlajet ~ 5 yıl önce
Bir onur kadar olamadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uydurma ~ 5 yıl önce
Babalar günü ve benzer günlerin ne olacağına kim karar veriyor merak ettim. Bununla kalsa iyi, birde insanları ritüel şeklinde hediye alma mecburiyetinde bırakıyor. Hediye alırsan güya görevini yerine getirmiş sayılıyorsun. Sürü psikolojisine çok iyi bir örnektir. Böyle saçma sapan, uydurma, anlamsız günlere alet olmayı reddediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memo ~ 5 yıl önce
Bütün babaların günü kutlu olsun.babaları sağ olanlar babanızın kıymetini bilin ve onunla zaman çok geçirin.benim gibi babası rahmetli olanlarada allah gani gani rahmet eylesin.2015 ekim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000