10 Haziran 2009, Çarşamba 10:07:02

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE FLAŞ GELİŞME

Teknik ve mali yetersizlikler nedeniyle Mart 2008’de uçuş lisansı iptal edilen Tarhan Tower Havayolları’nın sahibi olan Tarhan ailesi, havacılık sevdasından vazgeçmiyor. Selahattin ve Yurdakan Tarhan hangi ülkede havayolu şirketi kurmak için kolları sıvadı?
  • BU SÜTUNLARA YAZI YAZAN TEKNİK KÖKENLİ ARKADAŞLAR... 3/8 DEN EVVEL KAÇ ANAHTAR VARDIR.. SONRASINDA KAÇ ANAHTAR VARDIR DESEM CEVAP ANCAK 15 GÜNDE GELİR.. AYRICA BİRDE HANGİ ANAHTARIN MESELA 1/4 ANAHTARIN SIKACAĞI TORK MİKTARINI BİLİRMİSİNİZ..YOKSA KAFANIZA GÖREMİ SIKARSINIZ.. ŞİMDİ BAZI UYANIKLAR YAPMA YAHU DEYİP TORKMETRE LERİ OLDUĞUNU SÖYLERLER.İŞTE
  • BEN HAVACILIK YAPARKEN SİZİN YAZDIĞINIZ İSİMLER .....ORTADA YOKTU NE YAZDI İSEM DOĞRUDUR. SEN SANA DOĞRU GELİYORSA ONA BAK ...YOKSA KAFAN KARIŞIR...ŞUANDAKİ EN ESKİ YÖNETİCİ KONUMUNDAKİ İŞ ARKADAŞLAEIMDI ..BAZILARI TABİKİ BİR ÇOĞUDA 1987 DEN SÖNRADIR..DOĞRU BİR TANEDİR.
  • Deneyimli havacı kim acaba ,Sezgin beymi,Işık beymi yoksa Aydın beymi,l vs. vs..lütfen açıklayın da biz de bilelim.Ne dersiniz sn.tarhan ailesi. Allah yolunuzu açık etsin
  • BÖYLE GÜZEL BİR ŞİRKET ZORLANIYOR..NEDENLERİ İSE YAPTIĞI İŞLERDEN PARA ALAMAMASI DENİYOR..VEYA KENDİ HATALARIDIR. ANCAK NEDEN SON ZAMANLARDA BU ŞİRKETTEN AYRILANLARIN SAYISI ARTTI BİR İNCELEDİNİZMİ.AYRILAN KURNAZLAR HEP AYNI TİPLER ..CAMİA İÇİNDE FIRILDAK GİBİ DÖNÜYORLAR.İŞTE ŞİMDİ HER ARKALARINDA BIRAKTIKLARI YERLER ZORLANIYOR. İLK ZAMAN HERŞEY GÜZEL ÜCRETLER YÜKSEK PARA ALIYORLAR..GENÇLER İŞ GÜCÜ ONLAR LİSANS GÜÇLERİNİ KOYUYORLAR. SONRA TAVAN TABAN MESELESİ BAŞLIYOR. İÇİNDEN ÇIKILMAZ DURUM ORTAYA ÇIKIYOR. ONUN İÇİN BIRAKIN TT VEYA BAŞKASI İŞ KURSUNLAE YOKSA SOKAKTASINIZ.
  • DOMUZ GRİBİ DÜNYAYI SARMASIN....YOKSA ESKİLERİN DEDİĞİ GİBİ TARLAYA DOMUZ GİRDİMİ TÜM MAHSÜLÜ TALAN EDERMİŞ ..İŞTE TEKNOLOJİK CAĞDA İSE DOMUZ GRİBİ GİRİYOR BU ÇOK TEHLİKELİ ...EĞER TURİZİMİ ETKİLERSE İŞTE O ZAMAN SİZLERDE AYNI KONUMA BAŞLAMADAN GELEBİLİRSİNİZ..BIRAKIN TT İNSANLARINI VARSA SÖZLEŞMENİZ VERİN MAHKEMEYE KANUN LAR İŞLESİN..
  • BİLİRSİNİZ İLK LER UNUTULMAZ .....BUYRUN GERÇEKLE BAŞBAŞA KALIN ....İSTANBUL HAVAYOLLARI ...ANLATMAKLA BİTMEZ ..HER KONUMU VEDE KONUSU ....ŞİMDİ O ŞİRKETİN BATIŞINI HAZIRLAYANLAR....YENİLMEZ PEHLİVANLAR...TEKRAR İŞ BAŞINDA DEĞİLMİ..KENDİ KENDİLERİNE GEÇMİŞİ AIRPORT HABERE YANSITAN VE O ZAMANLARDA GAMİT ŞİRKETİNİN SAHİBİ DAVİT İN ÖLÜMÜNDEN SONRA ARAP KADRİ VEDE SONRASI İSE TAİLWİND
  • ÇALIŞTIĞINIZ ŞİRKETLERİN TAMAMINDA BU PROBLEMLER YAŞANDI...TT YAPTIĞI HATAYI BİRÇOK İŞ SAHİBİ VEDE GNM ...YÖN.KURULLARI YAPTI.. UNUTLDU DEĞİLMİ....ŞİMDİ KENDİNİZİ GÜÇLÜ BİR FİRMADA ÇALIŞIYOR DİYE BAKARSINIZ BATMAYA BAŞLAMAK VEDE BATMAK 3 AYI GEÇMEZ..HERKES ALACAKLI OLUR VE ALAMAZ...AMA YİNE AYNI İNSANLARIN BAŞKA BİR ŞİRKET KURMASI İÇİN ALTATAN ALTAN SİZLE RGÜNDEM YARATIR VEDE ÇALIŞMAK İSTERSİNİZ..EĞER İSTERSENİZ BİR ÇOK ÖRNEK VEREBİLİRİM..KİMLER NEREDE HANGİ ŞİRKETİN BAŞINDA MASUM OLARAK GÖREV YAPIYOR.
  • zaten makedonya gostermelık ıranda uccaklar
  • Bu insanların havacılıkla alakası yok hala neden direniyorlar,yine insanların parasını ödemeden çalıştıracaklar.Lütfen bırakın artık....
  • 2 sene oldu 140 tarafında bekliyordu cok sevinmim artık rahatca dolileri koyabilecez celebiiiii

Türk sivil havacılık sahnesinden olaylı şekilde çekilen Tarhan Tower Havayolları, rotayı  Makedonya’ya çevirdi.

Ortadoğu’da turizm, tekstil ve gıda sektöründe faaliyet gösterirken havacılık sektörüne giriş yapan Tarhan ailesi, iki yıl kaldığı sektörde en çok tartışılan ve konuşulan şirketlerden biri olmuştu.

Teknik ve mali yetersizlikler gerekçe gösterilerek önce uçuş lisansı askıya alınan, ardından verilen sürede eksikliklerini gidermediği için Mart 2008’de lisansı tamamen iptal edilen Tarhan Tower Havayolları, tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alsa da Tarhan ailesi havacılıktan kopmaya hiç niyetli değil.

Türkiye’de umduklarını bulamayan Selahattin ve Yurdakan Tarhan, Makedonya’da bir havayolu şirketi kurmak için harekete geçti.

Türkiye’den deneyimli bir havacının da içinde olduğu projenin detayları hakkında henüz detaylı bilgi edinilemezken Tarhanlar’ın bu konudaki açıklaması merakla bekleniyor.

©AirportHaber.com

UYARI

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 15 yıl önce
BU SÜTUNLARA YAZI YAZAN TEKNİK KÖKENLİ ARKADAŞLAR... 3/8 DEN EVVEL KAÇ ANAHTAR VARDIR.. SONRASINDA KAÇ ANAHTAR VARDIR DESEM CEVAP ANCAK 15 GÜNDE GELİR.. AYRICA BİRDE HANGİ ANAHTARIN MESELA 1/4 ANAHTARIN SIKACAĞI TORK MİKTARINI BİLİRMİSİNİZ..YOKSA KAFANIZA GÖREMİ SIKARSINIZ.. ŞİMDİ BAZI UYANIKLAR YAPMA YAHU DEYİP TORKMETRE LERİ OLDUĞUNU SÖYLERLER.İŞTE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BEN HAVACILIK YAPARKEN SİZİN YAZDIĞINIZ İSİMLER .....ORTADA YOKTU NE YAZDI İSEM DOĞRUDUR. SEN SANA DOĞRU GELİYORSA ONA BAK ...YOKSA KAFAN KARIŞIR...ŞUANDAKİ EN ESKİ YÖNETİCİ KONUMUNDAKİ İŞ ARKADAŞLAEIMDI ..BAZILARI TABİKİ BİR ÇOĞUDA 1987 DEN SÖNRADIR..DOĞRU BİR TANEDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Deneyimli havacı kim acaba ,Sezgin beymi,Işık beymi yoksa Aydın beymi,l vs. vs..lütfen açıklayın da biz de bilelim.Ne dersiniz sn.tarhan ailesi. Allah yolunuzu açık etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BÖYLE GÜZEL BİR ŞİRKET ZORLANIYOR..NEDENLERİ İSE YAPTIĞI İŞLERDEN PARA ALAMAMASI DENİYOR..VEYA KENDİ HATALARIDIR. ANCAK NEDEN SON ZAMANLARDA BU ŞİRKETTEN AYRILANLARIN SAYISI ARTTI BİR İNCELEDİNİZMİ.AYRILAN KURNAZLAR HEP AYNI TİPLER ..CAMİA İÇİNDE FIRILDAK GİBİ DÖNÜYORLAR.İŞTE ŞİMDİ HER ARKALARINDA BIRAKTIKLARI YERLER ZORLANIYOR. İLK ZAMAN HERŞEY GÜZEL ÜCRETLER YÜKSEK PARA ALIYORLAR..GENÇLER İŞ GÜCÜ ONLAR LİSANS GÜÇLERİNİ KOYUYORLAR. SONRA TAVAN TABAN MESELESİ BAŞLIYOR. İÇİNDEN ÇIKILMAZ DURUM ORTAYA ÇIKIYOR. ONUN İÇİN BIRAKIN TT VEYA BAŞKASI İŞ KURSUNLAE YOKSA SOKAKTASINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DOMUZ GRİBİ DÜNYAYI SARMASIN....YOKSA ESKİLERİN DEDİĞİ GİBİ TARLAYA DOMUZ GİRDİMİ TÜM MAHSÜLÜ TALAN EDERMİŞ ..İŞTE TEKNOLOJİK CAĞDA İSE DOMUZ GRİBİ GİRİYOR BU ÇOK TEHLİKELİ ...EĞER TURİZİMİ ETKİLERSE İŞTE O ZAMAN SİZLERDE AYNI KONUMA BAŞLAMADAN GELEBİLİRSİNİZ..BIRAKIN TT İNSANLARINI VARSA SÖZLEŞMENİZ VERİN MAHKEMEYE KANUN LAR İŞLESİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BİLİRSİNİZ İLK LER UNUTULMAZ .....BUYRUN GERÇEKLE BAŞBAŞA KALIN ....İSTANBUL HAVAYOLLARI ...ANLATMAKLA BİTMEZ ..HER KONUMU VEDE KONUSU ....ŞİMDİ O ŞİRKETİN BATIŞINI HAZIRLAYANLAR....YENİLMEZ PEHLİVANLAR...TEKRAR İŞ BAŞINDA DEĞİLMİ..KENDİ KENDİLERİNE GEÇMİŞİ AIRPORT HABERE YANSITAN VE O ZAMANLARDA GAMİT ŞİRKETİNİN SAHİBİ DAVİT İN ÖLÜMÜNDEN SONRA ARAP KADRİ VEDE SONRASI İSE TAİLWİND

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ÇALIŞTIĞINIZ ŞİRKETLERİN TAMAMINDA BU PROBLEMLER YAŞANDI...TT YAPTIĞI HATAYI BİRÇOK İŞ SAHİBİ VEDE GNM ...YÖN.KURULLARI YAPTI.. UNUTLDU DEĞİLMİ....ŞİMDİ KENDİNİZİ GÜÇLÜ BİR FİRMADA ÇALIŞIYOR DİYE BAKARSINIZ BATMAYA BAŞLAMAK VEDE BATMAK 3 AYI GEÇMEZ..HERKES ALACAKLI OLUR VE ALAMAZ...AMA YİNE AYNI İNSANLARIN BAŞKA BİR ŞİRKET KURMASI İÇİN ALTATAN ALTAN SİZLE RGÜNDEM YARATIR VEDE ÇALIŞMAK İSTERSİNİZ..EĞER İSTERSENİZ BİR ÇOK ÖRNEK VEREBİLİRİM..KİMLER NEREDE HANGİ ŞİRKETİN BAŞINDA MASUM OLARAK GÖREV YAPIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
zaten makedonya gostermelık ıranda uccaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu insanların havacılıkla alakası yok hala neden direniyorlar,yine insanların parasını ödemeden çalıştıracaklar.Lütfen bırakın artık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
2 sene oldu 140 tarafında bekliyordu cok sevinmim artık rahatca dolileri koyabilecez celebiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000