25 Mayıs 2009, Pazartesi 10:22:13

Havacılık sektöründe artık TurkeyAviation da var

Berke Havacılık Organizasyon ve Turizm Ltd. Şti, havacılık sektörüne TurkeyAviation, TurkeyJets ve TurkeyHelicopter markalarıyla girdi.
  • Laleli kardeşlerim sizin anlayışınız kıt herhalde. 1) Thy tek başına bayrak taşıyıcımız değildir Türkiye Cumhuriyetine tescilli TC- *** işareti ve Türk bayrağı taşıyan ve yabancı hava sahalarında ve havaalanlarında Türk bayrağını gösteren tüm sivil uçaklar ve TSK kanat işareti ve Türk bayrağı taşıyan askeri uçaklarımız.Bayrak taşıyıcılarımızdır. 2) Aşağıdaki yorumdaki *THY*Turkey Airlines değil. Değil mi? başlığını da anlayamamışsınız.
  • Hâlâ bayrak taşıyıcısının ismini bilmeyenler var galiba. İşte onlar için öğrenme fırsatı. THY: "Türk Hava Yolları". Yani: "Turkish Airlines". "Turkey Airlines" değil...
  • Türkiyenin adını İngilizce hindi olmasını isteyen ne kadar adam varmış.Hayret ettim. Millet bu yanlışı düzeltmeye çalışırken.Hala muhalefet edenler var. Her yerden Turkey ismini kaldırmamız lazım.Hatta her yere TÜRKİYE yazmalıyız.Yabancıyıda yazmaya mecbur etmeliyiz.Bu kararname olmalı kanun olmalı.Düzelmeli.
  • Siz o zamanlar bu tartismayi yaptiniz diye biz simdi bos mu verelim? Bir ise yaramamis yaptiklariniz, belki simdi hep beraber bir seyler yapariz. Ama siz bu konuya inanmiyorsunuz yoksa boyle demezdiniz...Tipik Hindi davranisi :)))
  • Kendinizi ne kadar aşağıda görüyormuşsun meğer. Hindilerle nasıl bir diyaloğunuz var sizin böle. :) Niye bu kadar zorladı ki sizi milletin Turkey demesi? Neyse elimden bişey gelmez artık bu saatten sonra size bişey öğretmek adına. Ama biz 1980 de yapardık bu tartışmayı. çok geri kalmışsınız meğer.
  • Bu tartisma ne zaman olsa karsi taraf hemen Misir ornegini verir..Burada da oyle olmus. Misir Ingilizce degil Turkce dir. Yani Misir'a bir tek biz Turkler oyle deriz. Misir kelimesi ayni anlamda Ingilizce olsaydi butun Misir ayaga kalkardi. Bu konu cok onemlidir ama degistirmek icin bir seyler yapmak yerine hep gormezden gelinmistir. Alin iste adamlar degil degistirmek icin gayret sarf etmek Uluslar arasi ucus yapacak firmanin adini TURKEY AVIATION koymuslar. Iyi ucuslar Hindi Havacilik...
  • Turkey isminde art niyet olmayabilir...O, o zamanlar icinmis...Bugun Cumhurbaskaninin katildigi milletler arasi resmi toplanti sirasinda onundeki plakette TURKEY yaziyor!!! Hic mi rahatsiz olmuyorsunuz?? Ama tabi kendinize bunu laik goruyor ve art niyet yok diyorsaniz, devam edin Hindiler. Tipki Avrupali nin bize dedigini size soyledim...Lutfen rahatsiz olun biraz!!! Siz buna mi laiksiniz???
  • bu ismin tarihçesini bilmek lazim yorum yapmadan evvel. o zamanlar hayatlarında ilk defa türk tüccarlar vesilesiyle hindiyle tanışan ingilizler ilk başlarda bu hayvana türkiye/türk tavuğu ismini takarlar. Fakat zamanla bu hayvan turkey ismiyle anılır olur. genel kanının aksine ingilizler ülkemize hindi ismini değil hindiye türkiye ismini özdeşleştirmişlerdir zaman içinde. bizim dünya tarihinin en eski milletine mısırı mı yakıştırdık diye sorulabilir. art niyet yoktur.
  • Sizleri anlamakta zorlanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi turizm portalı goturkey.com yani Hindiye Git. One Father Turkey Oh My God! Aviation firmasını en içten dileklerimle destekliyorum. Siz bunlarla uğraşacağınıza özel havacılık alanında yurtdışı ile aramızdaki kalite ve hizmet farkını nasıl kapatırız diye tartışın.
  • Lutfen yapmayalim boyle hatalar...Isim degisikligini bekliyoruz.

TurkeyAviation, yurtiçi ve yurtdışı pazara yolcu uçağı, özel jet ve helikopter kiralama hizmetleri vererek, Türkiye havacılık sektöründe önemli bir boşluğu, özel uçak kiralama pazarını doldurmayı hedefliyor.

TurkeyAviation, çatısı altındaki TurkeyJets ve TurkeyHelicopter markalarıyla genç, dinamik ve hızlı hareket edebilen aynı zamanda güvenlik ve konforun ön planda tutulduğu hizmetler sunacak. Şirket, ulusal ve uluslararası pazarda kiralama hizmetleriyle de fark yaratmayı amaçlıyor.

TurkeyAviation, yolcu uçağı, özel Jet, helikopter kiralamanın yanı sıra kişiye özel sunduğu VIP hizmetleriyle de göz dolduruyor. Profesyonel kadrosu, sistemli ve üstün hizmet anlayışıyla ulaşımda havayolunu tercih edenlere büyük kolaylıklar sağlıyor. Özellikle iş adamlarına, profesyonellere ve turizme yönelik sunduğu konforlu hizmetlerle ulaşımı sorun olmaktan çıkaran TurkeyAviation, şehirlerarası mesafeleri, ülkeler arası seyahatlerinizi zaman kaybetmeden, sizin istediğiniz gün ve saatte sizin adınıza planlayarak, konforu ve prestiji ayağınıza getiriyor.

Havalimanına TurkeyAviation ile gelebilir, havalimanındaki uzun kuyruklarda, pasaport, bagaj ve benzeri sıkıcı işlemlerle uğraşmak yerine keyfinize bakabilirsiniz. TurkeyAviation’ın profesyonel ekibi sizin yerinize tüm bu işlemleri kısa sürede bitirirken, siz kahvenizi yudumlayarak gazetenizi okuyabilir, gideceğiniz yerdeki programınızı gözden geçirebilirsiniz.
 
Müşterilerinin gerek uçuş, gerekse uçuş öncesi ve sonrası tüm ihtiyaçlarını bilerek, bu talepleri karşılamak için farklı çözümler sunan TurkeyAviation, değerlerine bağlı, kaliteli ve başarılı hizmetleri ile yolcularına her zaman en güvenli hizmeti sunmaya devam ediyor.

Havacılık sektöründe artık TurkeyAviation da var

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 15 yıl önce
Laleli kardeşlerim sizin anlayışınız kıt herhalde. 1) Thy tek başına bayrak taşıyıcımız değildir Türkiye Cumhuriyetine tescilli TC- *** işareti ve Türk bayrağı taşıyan ve yabancı hava sahalarında ve havaalanlarında Türk bayrağını gösteren tüm sivil uçaklar ve TSK kanat işareti ve Türk bayrağı taşıyan askeri uçaklarımız.Bayrak taşıyıcılarımızdır. 2) Aşağıdaki yorumdaki *THY*Turkey Airlines değil. Değil mi? başlığını da anlayamamışsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hâlâ bayrak taşıyıcısının ismini bilmeyenler var galiba. İşte onlar için öğrenme fırsatı. THY: "Türk Hava Yolları". Yani: "Turkish Airlines". "Turkey Airlines" değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiyenin adını İngilizce hindi olmasını isteyen ne kadar adam varmış.Hayret ettim. Millet bu yanlışı düzeltmeye çalışırken.Hala muhalefet edenler var. Her yerden Turkey ismini kaldırmamız lazım.Hatta her yere TÜRKİYE yazmalıyız.Yabancıyıda yazmaya mecbur etmeliyiz.Bu kararname olmalı kanun olmalı.Düzelmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Siz o zamanlar bu tartismayi yaptiniz diye biz simdi bos mu verelim? Bir ise yaramamis yaptiklariniz, belki simdi hep beraber bir seyler yapariz. Ama siz bu konuya inanmiyorsunuz yoksa boyle demezdiniz...Tipik Hindi davranisi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kendinizi ne kadar aşağıda görüyormuşsun meğer. Hindilerle nasıl bir diyaloğunuz var sizin böle. :) Niye bu kadar zorladı ki sizi milletin Turkey demesi? Neyse elimden bişey gelmez artık bu saatten sonra size bişey öğretmek adına. Ama biz 1980 de yapardık bu tartışmayı. çok geri kalmışsınız meğer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu tartisma ne zaman olsa karsi taraf hemen Misir ornegini verir..Burada da oyle olmus. Misir Ingilizce degil Turkce dir. Yani Misir'a bir tek biz Turkler oyle deriz. Misir kelimesi ayni anlamda Ingilizce olsaydi butun Misir ayaga kalkardi. Bu konu cok onemlidir ama degistirmek icin bir seyler yapmak yerine hep gormezden gelinmistir. Alin iste adamlar degil degistirmek icin gayret sarf etmek Uluslar arasi ucus yapacak firmanin adini TURKEY AVIATION koymuslar. Iyi ucuslar Hindi Havacilik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Turkey isminde art niyet olmayabilir...O, o zamanlar icinmis...Bugun Cumhurbaskaninin katildigi milletler arasi resmi toplanti sirasinda onundeki plakette TURKEY yaziyor!!! Hic mi rahatsiz olmuyorsunuz?? Ama tabi kendinize bunu laik goruyor ve art niyet yok diyorsaniz, devam edin Hindiler. Tipki Avrupali nin bize dedigini size soyledim...Lutfen rahatsiz olun biraz!!! Siz buna mi laiksiniz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu ismin tarihçesini bilmek lazim yorum yapmadan evvel. o zamanlar hayatlarında ilk defa türk tüccarlar vesilesiyle hindiyle tanışan ingilizler ilk başlarda bu hayvana türkiye/türk tavuğu ismini takarlar. Fakat zamanla bu hayvan turkey ismiyle anılır olur. genel kanının aksine ingilizler ülkemize hindi ismini değil hindiye türkiye ismini özdeşleştirmişlerdir zaman içinde. bizim dünya tarihinin en eski milletine mısırı mı yakıştırdık diye sorulabilir. art niyet yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sizleri anlamakta zorlanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi turizm portalı goturkey.com yani Hindiye Git. One Father Turkey Oh My God! Aviation firmasını en içten dileklerimle destekliyorum. Siz bunlarla uğraşacağınıza özel havacılık alanında yurtdışı ile aramızdaki kalite ve hizmet farkını nasıl kapatırız diye tartışın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lutfen yapmayalim boyle hatalar...Isim degisikligini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000