22 Ocak 2018, Pazartesi 13:40:28

Havacılık sektöründe 6 milyon dolarlık vurgun!

İran vatandaşı Abbas Amini, 4 adet Boeing 737-400 uçağı satma vaadiyle 6 milyon dolarını aldığı iddiasıyla Ahmet Rasim Durak isimli aracıdan şikayetçi oldu.
  • yargı sistemi ile alırsın paranı ,tabı ahmet rasım durak gibi eski dolandırıcılara denk gelmen buyuk şansizlik.bir kere google den baksaydın bu adamın geçişini keşke.
  • yalnız yakolevler efsane uçaktır. yakıtsız bile uçar!! lada arabalar gibi her şey mekanik...
  • bunlar tek degil , zavallı insanları dolandırıyorlar ve Pilot olarak uçanları bile var Ülkemizde maalesef böyle kişiler Havacılık sektöründe Ülkemizde halen faal,
  • Bence bunlar biraz kemal sunal 'ın filimini izlesin adam ona köprüyü nasıl satmıştı buda aynısı parası çok herhalde haydan gelen huya gider.
  • Fetödur o fetö hersey onun başının altından çıkıyor
  • Yeni baslayanlar icin ucak alim satimi. Rezanin kukucugu minicigi, beginner'i
  • bence kızmayın arkadaş ülkeye usd kazandırmış:)
  • Havacılıkta büyük vurgun başlığını görünce Pegasus haberi zannettim. Bu kadar beynimize kazınmış :)))
  • yerli reza

İran vatandaşı Abbas Amini, 4 adet Boeing 737-400 uçağı satma vaadiyle 6 milyon dolarını aldığı iddiasıyla  Ahmet Rasim Durak isimli aracıdan şikayetçi oldu.

1998 yılında Erzincan eski Valisi merhum Recep Yazıcıoğlu’nu, Erzincan Havacılık Taşımacılık ve Turizm A.Ş (Erhat) isimli şirkete Rus yapımı Yak 40 tipi uçak satışı sırasında dolandırdığı iddia edilen Ahmet Rasim Durak hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İranlı Abbas Amini, Durak’ın kendisini uçak getirme vaadiyle 6 milyon dolar dolandırdığını iddia etti.

Abbas Amini, avukatı aracılığıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na dini istismar etmek suretiyle nitelikli dolandırıcılık iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İranda bir havayolu kurmak için uçak satın almak isteyen Amini, Ahmet Rasim Durak ile irtibata geçti. Durak, elinde dört adet Boeing 737-400 tipi uçak olduğunu belirterek bu uçaklar için Amini’den 6 milyon dolar aldı. Para Durak’ın Avustralya’daki banka hesabına yatırıldı.

Avukatı, Durak’ın dini yönü ağır izlenimi vererek müvekkili Amini’nin güvenini kazandığını ancak uçakları teslim etmesi gereken sürede uçakları teslim etmediğini belirterek, uçak tiplerini Boeing 737-300 olarak değiştirmesine rağmen o uçakları da kabul ettiklerini ancak uçakların bir türlü teslim alınamadığını ileri sürdü.

Uçakların teslim alınamamasından dolayı ödedikleri ücreti iade isteyen Amini, Durak’ın sahte banka belgeleriyle göndermediği parayı göndermiş gibi gösterdiğini de iddia etti.

©AirportHaber.com ÖZEL

Havacılık sektöründe 6 milyon dolarlık vurgun!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ali ~ 6 yıl önce
yargı sistemi ile alırsın paranı ,tabı ahmet rasım durak gibi eski dolandırıcılara denk gelmen buyuk şansizlik.bir kere google den baksaydın bu adamın geçişini keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakolev ~ 6 yıl önce
yalnız yakolevler efsane uçaktır. yakıtsız bile uçar!! lada arabalar gibi her şey mekanik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
bunlar tek degil , zavallı insanları dolandırıyorlar ve Pilot olarak uçanları bile var Ülkemizde maalesef böyle kişiler Havacılık sektöründe Ülkemizde halen faal,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydın ~ 6 yıl önce
Bence bunlar biraz kemal sunal 'ın filimini izlesin adam ona köprüyü nasıl satmıştı buda aynısı parası çok herhalde haydan gelen huya gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetoş ~ 6 yıl önce
Fetödur o fetö hersey onun başının altından çıkıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dura ~ 6 yıl önce
Yeni baslayanlar icin ucak alim satimi. Rezanin kukucugu minicigi, beginner'i

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
bence kızmayın arkadaş ülkeye usd kazandırmış:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahahahaha ~ 6 yıl önce
Havacılıkta büyük vurgun başlığını görünce Pegasus haberi zannettim. Bu kadar beynimize kazınmış :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ss ~ 6 yıl önce
yerli reza

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000