06 Haziran 2023, Salı 08:41:18

Havacılık Personeli "Veda Notu" Bırakarak Canına Kıydı!

Uzun yıllar Türk Hava Yolları'nın (THY) yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services'te (TGS) görev yapan Ömer Koray Özbay, yaşadığı sorunları anlattığı bir not bırakarak canına kıydı.
  • 21 yıl sonra liyakatın tamamen tükenip, itaatın fayda sağladığını görmek çok acı. 21 yıl önce küfredenler birden ağız değiştirip çöreklendiler devlet kadrolarına ve liyakat sahibi dürüst nice insan saf dışı bırakıldı. DHMİ de kadın başını örterek başkanlık kaptı sonra ittifak değişikliği yaptı, güya genel müdür olacaktı ama hesap tutmadı, o hâlâ yerinde fakat nice dürüst türlü sıkıntılar yaşıyor. Yazık, gencecik bir can. Çok üzüldüm. Allah sorsun böyle üzüntülere sebep olan tüm idarecilerden iki cihanda da hesap sorsun.
  • Aynı Baskı yi bizde burada yalakalık ile şef olmuş insanlardan görüyoruz isim vermicem anlayan anladı
  • Ne zaman işe alındığına bakılsın,sicil tecrübe nedir,uçağı burda görmüşler,hoop japonya.ipucu vereyim,o dönem herkes evindeydi,herkes kçö alıyodu
  • Dün yaşa varol diye yırtınan,oy atma resimleri paylaşan ,miting miting koşan sen değilmiydin ? Biraz dürüst olun.Rahmetliyi de bunlara alet etmeyin.
  • Bir insanın ölümüne sebep olanlar derhal yargılanmalı ortada kanıt dev gbi mektup var bu Serkan Alican denen katlar derhal yargılanmalı adalet olmazsa hicbirsey olmaz..
  • 5M DÖNEMİNDE MARUZ KALINAN İNSANLIK DIŞI DAVRANIŞLAR AŞALAMALAR BİRGÜN ĞÜN YÜZÜNE BUNLARDA ÇIKICAK GÖZ YUMAN ÖRT PAS EDEN YÖNETİCİLER SİZLER BUNUN HESABINI AMA BU DÜNYADA AMA ÖBÜR DÜNYADA VERİCEKSİNİZ. NİCE GENÇLERİN AİLEKERİN HAYALLERİNİ İŞİNİ ÇALDINIZ KİMİNİZDE BU ŞEKİLDE HAYATINI ÇALDINIZ İ.KELER K.GOKALP E.ŞEN A.YİĞİT TK NIN GEÇİCİ YAPMIŞ OLDUĞU DEPO DA YÜZLERCE İNSANIN SANİYELERLE ÖLÜMDEN DÖNDÜĞÜ KONU BİLE ÖRT PAS EDİLDİ. Ve NİCELERİ
  • Sen ne zaman girdin şirkete kardeş?
  • yanlarina kalmaz umarim .Allah rahmet eylesin ama seni de mulakattan gecirselerdi torpil icin sikayet ettigin mevkiye torpille gecmis olmayacak miydin? kendimize yapilmasini istemedigimiz seyi baskalarina da yapmayalim, yaptirmayalim
  • Bu olay Japonyada yaşandığı için japon devletinin adaleti varsa orada gerekli işlemler yapılmalı.
  • Çok değerli arkadaşım Koray seninle çalışma fırsatım oldu çok çalışkan,dürüst ve saygılı biri olarak her zaman hafızamda yer edineceksin sana karşı yapılan bu haksızlık umarım cezasını bulur içime sinmiyor sana bu yapılanlar yazarken bile gözlerim dolu dolu mekanın cennet olsun canım kardeşim.

Uzun yıllar Türk Hava Yolları'nın (THY) yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services'te (TGS) görev yapan Ömer Koray Özbay, yaşadığı sorunları anlattığı bir not bırakarak canına kıydı.

TGS İstanbul istasyonunda yaklaşık 7 yıl çalıştıktan sonra kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteğiyle Tokyo'ya gittiğini belirten Özbay, Japonya'ya gittikten sonra yaşadığı baskıların artık dayanılmaz bir hal aldığını ifade ederek intihar etti.

İntiharı öncesinde çektiği bir videoyu ve 4 sayfalık yazılı notu sosyal medya hesabından paylaşan Koray Özbay'dan daha sonra haber alınamadı. Aradan geçen saatler sonrasında ise arkadaşları Özbay'ın ölüm haberini aldıklarını belirtti.

İşte Özbay'ın canına kıymadan önce paylaştığı o not ve çektiği son görüntü:

"Sevgili dostlarım, Hayatıma son verdim. Bugün size, içimdeki duyguların tamamen solduğu ve kaybolduğum bir noktadan yazıyorum. Kendimi bir savaşçı gibi hissettim, her şeyi denedim ve elinden gelen her şeyi yaptım. Ancak bu süreçte duygularımı kaybettim. İçimde bir yerlerde hala bir umut ışığı olsa da, sürekli yenilgilerle karşılaşmanın verdiği acı ve hayal kırıklığı beni sardı. Hırslı biri olduğum için defalarca denedim, bir şekilde hep başardım, fakat 3 yıldır bir türlü istediğim başarıyı elde edemedim. Yenilgiyi kabul etmek benim için çok zor oldu. Her seferinde daha da güçlenerek tekrar denemeye çalıştım, fakat Serkan her seferinde güçlü bir şekilde engel oldu.

Serkan, kuzeni Alican ve arkadaşı Burhan için her şeyi yaptı. Beni sadece onların eksikliklerini kapatmak için kullandı. Onlara her şeyi öğrettim, her şeyi yapmalarını sağladım, fakat sonunda tehdit edildim ve işsiz kaldım. Her adımda kendim, biraz daha kendim olmaktan çıktım. Bir sürü pis iş yapmak zorunda kaldım. Her şeye rağmen engelleri aştım, ancak Serkan'ın varlığı ve gücü karşısında sonunda çaresiz hissettim. Hep engel oldu çünkü. Neyi denesem tehdit etti. Başka bir yola girmeme bile engel oldu. Bu süre zarfında, sevdiğim insanları göremediğim için, içimde büyük bir özlem birikti. Yıllar geçtikçe, bu özlem daha da derinleşti ve arkadaşlarımla olan bağımı sanırım kaybettim. Çünkü kendimi bile kaybettim. Kalbimdeki duygusal ağırlığı taşımak zor geldi ve içimi kapatan bir duvar ördüm. Çünkü bu halimi anlatmak istemedim.

Kendimi bir araç gibi kullanılmış hissediyorum. Tüm çabalarıma rağmen, başarısızlıkla karşılaştım artık yıkıldım. Duygusal bir uçurumun içinde kaybolmuş durumdayım. Artık içimde hiçbir umut ışığı kalmadı. Bu ağır yük altında, duygusal olarak tamamen tükenmiş durumdayım. Kendi iç dünyamda yalnızca boşluk hissediyorum. Hiç bir şansım kalmadı. Para kazanmak için beden işi yapmaktan yoruldum bu kadar emek verip onun yüzünden her şeye sıfırdan başlamaktan yoruldum. Elimden her şeyimi alıp bu insanların bir de sürekli beni aşağılamalarını kaldıramıyorum... Size olan sevgim ve hatıralarınızı her zaman kalbimde taşıyacağım. Beni affedin ve anlayışınız için teşekkür ederim. Lütfen, hayatta kalanlara destek olmaya devam edin ve onlara umut ışığı olun.

Son veda, içimdeki tüm duyguları kaybederek size veda ediyorum. Umarım bir gün bu dünya daha iyi bir yer olur. Umarım hayatınızda bulunan nüfuslu insanlara, güçlerini kullanıp kendilerini Tanrı sanmalarına engel olursunuz. Bunun yolu korkmadan dik durmak ve kulluk etmemek. Ben elimden geleni yaptım. Şikayette ettim ama maalesef herkes korkuyor ve kula kulluk ediyor. En azından savaşan insanlara destek olun... en azıdan... En derin sevgi ve saygılarımla,

Zafer, Batuhan, Ebru, Harun, Okan, Yiğit, Gülizar, Kübra, Cengizhan, Nazmi, Eser, Nicky, Ayhan, İrfan ve adını saymadıklarım bana dostluk yaptığınız için, size sahip olduğum için çok şanslıydım her şey için size teşekkür ederim.

Elveda dostlarım."
 

Havacılık Personeli "Veda Notu" Bırakarak Canına Kıydı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (116)

Liyakat ~ 9 ay önce
21 yıl sonra liyakatın tamamen tükenip, itaatın fayda sağladığını görmek çok acı. 21 yıl önce küfredenler birden ağız değiştirip çöreklendiler devlet kadrolarına ve liyakat sahibi dürüst nice insan saf dışı bırakıldı. DHMİ de kadın başını örterek başkanlık kaptı sonra ittifak değişikliği yaptı, güya genel müdür olacaktı ama hesap tutmadı, o hâlâ yerinde fakat nice dürüst türlü sıkıntılar yaşıyor. Yazık, gencecik bir can. Çok üzüldüm. Allah sorsun böyle üzüntülere sebep olan tüm idarecilerden iki cihanda da hesap sorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW TGS TEKNİK ~ 10 ay önce
Aynı Baskı yi bizde burada yalakalık ile şef olmuş insanlardan görüyoruz isim vermicem anlayan anladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuzenle kankanın ~ 10 ay önce
Ne zaman işe alındığına bakılsın,sicil tecrübe nedir,uçağı burda görmüşler,hoop japonya.ipucu vereyim,o dönem herkes evindeydi,herkes kçö alıyodu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahh Tetik ahh ~ 10 ay önce
Dün yaşa varol diye yırtınan,oy atma resimleri paylaşan ,miting miting koşan sen değilmiydin ? Biraz dürüst olun.Rahmetliyi de bunlara alet etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GODFATHER ~ 10 ay önce
Bir insanın ölümüne sebep olanlar derhal yargılanmalı ortada kanıt dev gbi mektup var bu Serkan Alican denen katlar derhal yargılanmalı adalet olmazsa hicbirsey olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5M TSS BİLMECESİ ~ 10 ay önce
5M DÖNEMİNDE MARUZ KALINAN İNSANLIK DIŞI DAVRANIŞLAR AŞALAMALAR BİRGÜN ĞÜN YÜZÜNE BUNLARDA ÇIKICAK GÖZ YUMAN ÖRT PAS EDEN YÖNETİCİLER SİZLER BUNUN HESABINI AMA BU DÜNYADA AMA ÖBÜR DÜNYADA VERİCEKSİNİZ. NİCE GENÇLERİN AİLEKERİN HAYALLERİNİ İŞİNİ ÇALDINIZ KİMİNİZDE BU ŞEKİLDE HAYATINI ÇALDINIZ İ.KELER K.GOKALP E.ŞEN A.YİĞİT TK NIN GEÇİCİ YAPMIŞ OLDUĞU DEPO DA YÜZLERCE İNSANIN SANİYELERLE ÖLÜMDEN DÖNDÜĞÜ KONU BİLE ÖRT PAS EDİLDİ. Ve NİCELERİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkın sahibi ~ 10 ay önce
Sen ne zaman girdin şirkete kardeş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 cpt ~ 10 ay önce
yanlarina kalmaz umarim .Allah rahmet eylesin ama seni de mulakattan gecirselerdi torpil icin sikayet ettigin mevkiye torpille gecmis olmayacak miydin? kendimize yapilmasini istemedigimiz seyi baskalarina da yapmayalim, yaptirmayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tkperson ~ 10 ay önce
Bu olay Japonyada yaşandığı için japon devletinin adaleti varsa orada gerekli işlemler yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KORAY ÖZBAY ~ 10 ay önce
Çok değerli arkadaşım Koray seninle çalışma fırsatım oldu çok çalışkan,dürüst ve saygılı biri olarak her zaman hafızamda yer edineceksin sana karşı yapılan bu haksızlık umarım cezasını bulur içime sinmiyor sana bu yapılanlar yazarken bile gözlerim dolu dolu mekanın cennet olsun canım kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000