15 Ocak 2021, Cuma 11:22:09

Havacılık personeli aşıda öncelik istiyor

Covid-19 pandemisinin en çok etkilendiği sektörlerden biri olan havacılık sektörünün çalışanları aşı sürecinde kendilerinin de unutulmamasını istiyor.
  • Kendi adınıza konuşun. İslamcı elitler biontech vururken biz neüdüğü belli olmayan çin aşısı olmak istemiyoruz.
  • Dünya nüfusu nasıl 500 milyona düşer yaw diyen gevrekler; aşı olun da yaşayarak öğrenin.
  • Ensar olarak ben aşı hakkımı bir Suriye'li kardeşime devretmeye hazırım.Yeter ki onlar bu ülkede bizden daha iyi yaşasınlar.
  • Kendi ülkesinde yasak olan aşıyı ben neden olacağım?
  • Kobay olmak isteyenler buyursun..Orjinal çin malı..kendi kullanmadi bizi o kadar çok seviyorlar ki kendileri halkına uygulamadan bize satti..3 Gr aklı olan bunu düşünür..Onam formunu imzalayıp aşıyı vurdurduktan sonra geçmiş olsun..5 sene sonra benim cocugum neden olmuyor diye kendine sorduğun zaman bu aşıyı hatırla..
  • Bana sordunuz mu kardeşim öncelik istyomusun diye? Havasen çıkıyor tüm havacılar adına fikir beyan ediyor başvuruda bulunuyor. Önce sendika görevlerini yerine getirin sonra bakarsınız sağlık ocağı işlerine.
  • Kesinlikle zorunlu olsun.Havaalanı çalışanları ,yer hizmetleri ,hostes ve kokpİt dé oncelikli olarak aşı olmalıdır .Sağlık sektöründen sonra en riskli bölüm malesef havaciliktir.
  • Peki havacılık personelinin de bundan haberi var mı? Çoğunluk mevcut aşıyı olmayı düşünmüyor bile.
  • istemiyoruz kardeşim. hem aşı isteğe bağlı olsun. çin aşısı olmak zorunda değilim
  • Maalesef Alman aşısından 23 kisi Norveç'te ölmüş ve resmi makamlar bunu kabul etmistir.Ayarlı basın bahsedemez, Youtube da öyle.Felç ya da kısmi felç kalanları saymıyorum bile. Bana aşı yapılacaksa eğer, resmi makamlar aşının yan etkilerinin tüm hukuki sorumluluklarını da almak zorundadır.Yoksa aşı olmam.İnsanları bir mal gibi barkodlayarak, yani HES vererek aşı yaptıran, ya da yaptırmayan diyerek memleketi açık hava hapishanesine çevirerek bu iş çözülmez.Kar etmiyor diye zamanında DSÖ tarafından örnek gösterilen Hıfzıssıha'yı ya da GATA'yı kapatarak , Türk insanını; başta tıp eğitimi olmayan Bill Gates ve küresel ilaç çetesinin insafına terkedilerek büyük hata yapılmış ve NBC savaşının, biyolojik savaş alanındaki savaş, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kaybedilmiştir.Bu ülke yoktan kurulurken her kurumun, kuruluş hafızasındaki tecrübe bakımından öneminin çok büyük olup, Türk insanı o kurumları koruyamamanın bedelini artık ne yazık ki yaşayarak öğrenecektir.Umarım bu savaşta kaybımız çok olmaz.

Covid-19 pandemisinin en çok etkilendiği sektörlerden biri olan havacılık sektörünün çalışanları aşı sürecinde kendilerinin de unutulmamasını istiyor.

Virüse yakalanan ve hayatını kaybeden insanların oldukça fazla olduğu havacılık sektörü aşının uygulanmaya başlamasıyla seslerini duyurmaya çalışıyor.

Başta uçuş ekipleri olmak üzere havalimanı çalışanlarının her gün binlerce insanla iletişim kurması ve risk altında olması nedeniyle aşı yapılacaklar listesinde öncelikli olması gerektiğini vurgulayan çalışanlar, ilk doz aşıyı bir an önce vurulmaları gerektiğinin altını çizdi.

Konuyla ilgili gerekli çağrıların yapılması için adımlar atan çalışanlara AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık da kulak verdi.

Resmi Twitter hesabından uçuş ekipleri ve havalimanı çalışanlarının aşı listesinde ilk sıraya alınması gerektiğini belirten Kıdık; 'Yolcu temaslı tüm personel bu kapsamda olmalı' dedi.

Aşı yapılacaklar listesinde ilk sırada yer almayan havacılık çalışanları kararın bir an önce gözden geçirilmesini bekliyor.

 

Havacılık personeli aşıda öncelik istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Kendi adınıza konuşun ~ 3 yıl önce
Kendi adınıza konuşun. İslamcı elitler biontech vururken biz neüdüğü belli olmayan çin aşısı olmak istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komplocu geldi hanım ~ 3 yıl önce
Dünya nüfusu nasıl 500 milyona düşer yaw diyen gevrekler; aşı olun da yaşayarak öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ensar ~ 3 yıl önce
Ensar olarak ben aşı hakkımı bir Suriye'li kardeşime devretmeye hazırım.Yeter ki onlar bu ülkede bizden daha iyi yaşasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chine Beach ~ 3 yıl önce
Kendi ülkesinde yasak olan aşıyı ben neden olacağım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cavit ~ 3 yıl önce
Kobay olmak isteyenler buyursun..Orjinal çin malı..kendi kullanmadi bizi o kadar çok seviyorlar ki kendileri halkına uygulamadan bize satti..3 Gr aklı olan bunu düşünür..Onam formunu imzalayıp aşıyı vurdurduktan sonra geçmiş olsun..5 sene sonra benim cocugum neden olmuyor diye kendine sorduğun zaman bu aşıyı hatırla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağlıkçı ~ 3 yıl önce
Dediğiniz çin aşısı yani inaktif aşıyı hic tereddüt etmeden yaptırdım,yan etkileri her cansız aşıda olabileceği gibi kısmi yan etkiler,bende hiçbir yan etki olmadi.mRNA Pfizer aşısını yaptırır mıyım ona eğer gelirse o zaman karar verecegim çünkü genetik yoldan etki eden,yeni uygulanan bir teknolojiyle hazırlanan bir aşi,çin aşısında kafamdaki tek soru işareti yeterli antikor üretip üretmeyecegi,onu da 2.dozdan sonra göreceğiz.
Havacı ~ 3 yıl önce
Bana sordunuz mu kardeşim öncelik istyomusun diye? Havasen çıkıyor tüm havacılar adına fikir beyan ediyor başvuruda bulunuyor. Önce sendika görevlerini yerine getirin sonra bakarsınız sağlık ocağı işlerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin aşı ~ 3 yıl önce
Görün bakın aşıları çok önemli meslek gurubu görülüp yapılsın, hemen aile boyu diğer gerçek havacılardan öncelikli olarak pass ced ile uçaklar dolar, Adana Antep kebap için günlük giderler, arkasında da koltuk boş olursa teknik sıra bekler...
Xxx ~ 3 yıl önce
Kesinlikle zorunlu olsun.Havaalanı çalışanları ,yer hizmetleri ,hostes ve kokpİt dé oncelikli olarak aşı olmalıdır .Sağlık sektöründen sonra en riskli bölüm malesef havaciliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmm ~ 3 yıl önce
Peki havacılık personelinin de bundan haberi var mı? Çoğunluk mevcut aşıyı olmayı düşünmüyor bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 3 yıl önce
istemiyoruz kardeşim. hem aşı isteğe bağlı olsun. çin aşısı olmak zorunda değilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ID2020 ~ 3 yıl önce
Maalesef Alman aşısından 23 kisi Norveç'te ölmüş ve resmi makamlar bunu kabul etmistir.Ayarlı basın bahsedemez, Youtube da öyle.Felç ya da kısmi felç kalanları saymıyorum bile. Bana aşı yapılacaksa eğer, resmi makamlar aşının yan etkilerinin tüm hukuki sorumluluklarını da almak zorundadır.Yoksa aşı olmam.İnsanları bir mal gibi barkodlayarak, yani HES vererek aşı yaptıran, ya da yaptırmayan diyerek memleketi açık hava hapishanesine çevirerek bu iş çözülmez.Kar etmiyor diye zamanında DSÖ tarafından örnek gösterilen Hıfzıssıha'yı ya da GATA'yı kapatarak , Türk insanını; başta tıp eğitimi olmayan Bill Gates ve küresel ilaç çetesinin insafına terkedilerek büyük hata yapılmış ve NBC savaşının, biyolojik savaş alanındaki savaş, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kaybedilmiştir.Bu ülke yoktan kurulurken her kurumun, kuruluş hafızasındaki tecrübe bakımından öneminin çok büyük olup, Türk insanı o kurumları koruyamamanın bedelini artık ne yazık ki yaşayarak öğrenecektir.Umarım bu savaşta kaybımız çok olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklı ~ 3 yıl önce
Bilgilendirme için teşekkür ederiz, keşke herkes kuma gömdüğü kafasını çıkarsada bi sorgulasa ne oluyor diye, cdc ye göre öldürücülüğü %0,013 bir bulaşı için Dünya hapishaneye çevrildi, wfp göre her 6-8 sn yede bir çocuk açlıktan ölüyor neden hiç kimse önlenebilir bu durum için dünyayı ayağa kaldırmıyor, veya %36 ölüm oranına sahip gdo nun sebep olduğu kanser için ayağa kalkmıyor, lütfen okuyun sorgulayın, hiç düşünmeden belki oluşturulan korkuyla aşıya evet dersiniz ama düşününce hayır diyeceksiniz, 1.5 milyarlık Çin 1 milyon insanına bile bu aşıdan yapmamışken neden biz 50 milyon aşı alıyoruz....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000