09 Mart 2011, Çarşamba 12:44:13

HAVACILIK HUKUKU KOMİSYONU YÖNETİMİNİ SEÇTİ

İstanbul Barosu bünyesinde oluşturulan Havacılık ve Uzay Hukuku Komisyonu Genel Kurulu yapıldı.
  • Komisyonun önceki dönem faaliyetleri son derece yetersizdi. Bu dönemlerdeki yönetimlerin kendilerini sorgulayıp sorgulamadıklarını merak ediyorum. Pilotların özlük haklarına ilişkin önemli çalışmalar yapan kişilerin, özellikle Şafak Herdem'in yeni yönetimde yer alması son derece umut verici. Komisyon başkanı arkadaşın geçmiş yönetim kadrosu ile şimdiki yönetim kadrosunu ve hatta önceki başkanlık dönemlerindeki etkinliğini dahi mukayese etmesi gerekir diye düşünüyorum. Uçuş Okulları başlıklı yorumcu arkadaşın beklentilerine cevap verecek kişilerin, özellikle Şafak Bey'in artık yönetimde yer almasından kaynaklı komisyondan beklentilerinin tatmin edici olacağına inanıyorum, .... S. Kadem
  • Özellikle bazı uçuş okullarının dolandırıcılıklarına da eğilin.İnsanlar parasızlıktan güç bela dava açabiliyorlar.
  • Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum, yönetimde yer alan Şafak Bey'in özellikle havacılık çalışmalarına katkısına yakınen şahit olan biri olarak yönetimde yeralmasından duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Komisyonun yeni dönemde faaliyetlerini yakından izleyeceğiz.
  • Bu bana World Focus denen acaip şirketin tuhaf, çaresiz avukatını hatırlattı. Hiçbir davayı kazanamadığı gibi, zavallı kızcağız, herkesin dalga geçtiği kişilik olarak, mağdurlardan gelen resmi kağıtların alınmaması için sekreterlere talimat vermişti. Tam World Focus zihniyeti. Böyle avukata, böyle şirket. Şimdi sanki uzay çalışmaları varmış gibi kendi kendilerine " Uzay Hukuku " denen bir garip icat çıkardılar. Eminim kendileri de bilmiyorlardır.
Hava taşımacılığı sektörünün ve uzay araştırmalarının hukuki platformda avukatlar arasında değerlendirilmesine ortam sağlamak amacıyla kurulan Havacılık ve Uzay Hukuku Komisyonu yeni yönetimini seçti.

Avukat Nazlı Can, yeniden komisyon başkanlığına seçilirken yeni isimler de yönetimde yer aldı.

Avukat Şafak Herdem’in başkan yardımcılığına getirildiği kurulda Turgay Demirci ve İsmail Altay Koordinatörlük görevini üstlendi.

HAVACILIK HUKUKU KOMİSYONU YÖNETİMİNİ SEÇTİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Komisyonun önceki dönem faaliyetleri son derece yetersizdi. Bu dönemlerdeki yönetimlerin kendilerini sorgulayıp sorgulamadıklarını merak ediyorum. Pilotların özlük haklarına ilişkin önemli çalışmalar yapan kişilerin, özellikle Şafak Herdem'in yeni yönetimde yer alması son derece umut verici. Komisyon başkanı arkadaşın geçmiş yönetim kadrosu ile şimdiki yönetim kadrosunu ve hatta önceki başkanlık dönemlerindeki etkinliğini dahi mukayese etmesi gerekir diye düşünüyorum. Uçuş Okulları başlıklı yorumcu arkadaşın beklentilerine cevap verecek kişilerin, özellikle Şafak Bey'in artık yönetimde yer almasından kaynaklı komisyondan beklentilerinin tatmin edici olacağına inanıyorum, .... S. Kadem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Özellikle bazı uçuş okullarının dolandırıcılıklarına da eğilin.İnsanlar parasızlıktan güç bela dava açabiliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum, yönetimde yer alan Şafak Bey'in özellikle havacılık çalışmalarına katkısına yakınen şahit olan biri olarak yönetimde yeralmasından duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Komisyonun yeni dönemde faaliyetlerini yakından izleyeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu bana World Focus denen acaip şirketin tuhaf, çaresiz avukatını hatırlattı. Hiçbir davayı kazanamadığı gibi, zavallı kızcağız, herkesin dalga geçtiği kişilik olarak, mağdurlardan gelen resmi kağıtların alınmaması için sekreterlere talimat vermişti. Tam World Focus zihniyeti. Böyle avukata, böyle şirket. Şimdi sanki uzay çalışmaları varmış gibi kendi kendilerine " Uzay Hukuku " denen bir garip icat çıkardılar. Eminim kendileri de bilmiyorlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000