13 Ağustos 2015, Perşembe 11:48:28

Havacılık festivali zamanı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde havacılık tutkunlarını bir araya getirecek havacılık festivali yarın başlıyor.
  • Birde balıkçılık hobiniz varsa yanınıza mutlaka oltaları almayı unutmayın.festival Alanına yürüme mesafesindeki Melen çayında balık tutabilirsiniz
  • Otobüs ile ulaşım için .İstanbul yönünden geliyorsanız gölyaka sapağında inin.oradan gölyaka minibüslerine binin daha kısa olur.hemen indiğiniz yerden bineceksiniz.ankara yönünden geliyorsanız düzce şehirlerarası otobüs terminalinde inin.firmaların servisleri var.şehir içi servisine binip gölyaka minibüslerinin kalktığı yere gideceğiz derseniz sizi oraya bırakırlar.oradan gölyaka minibüsüne bindiğinizde(3₺)gölyaka merkezde inip bir taksiye binin ve festival Alanına gidin 15-20₺ taksimetre yazar.
  • Inter pilot,alana aracınızla gidebilirsiniz.gölyakada konaklama yeri yok düzce merkeze gidebilirsiniz 25dk mesafede.Ankaradan gelirken Kaynaşlı otoban çıkışından degilde bir sonraki çıkıştan Gölyaka çıkışından otobandan çıkıyorsunuz.gişeleri çıktıktan 150m sonra sağ tarafa gölyaka tabelasından dönüyorsunuz.tabelaları takip edin önce gölyaka daha sonra kültür park mesire alanı tabelasını takip edeceksiniz.20dk içinde festival Alanında olursunuz.her yere dolmuş otobüs var.gölyaka merkez ve festival alanı hariç.onada bir taksiye binseniz 15₺ yazar.
  • Sevgili mighty Ankara dan en koloy nasil geliriz, golyaka da konaklama yeri var galiba organizasyon heyeti ilan tmis ama dolmus olabilirmi,bir de etkinlik alanina kadar aracimizla gidilebirmi
  • Organizasyonu düzenleyen Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediyesi, GSB ve Hava Sporları ekibine şimdiden teşekkürler. Cumartesi festivalde olacağız. Kazasız emniyetli bir festival olması dileğiyle...
  • Bir gölyakalı olarak ve havacılığı seven biri olarak bu organizasyonlar çok değerli.bölge tamamen yeşil ve doğa harika.İstanbuldan gelirken ilk düzce çıkışından çıkılır ve gişelerden çıktından hemen 150m sonra sağa dönülür.15dk içinde oradasınız.gitmişken güzeldere şelalesinde kamp kurabilirsiniz tamamen güvenlidir manzara mükemmel.birde düzce merkez kalıcı konutlardan asar köyüne giden yoldan saklıkente ulaşabilir ve doğayı keşfedebilirsiz.kamp için tavsiye etmem kurt ayı çakal domuz çok miktarda bulunur.
  • Gökçe nin Goat'ı yaşasın
  • Gitmek isterdim..

İstanbul ve Ankara arasında özel aracınızla 2 saatte ulaşabileceğiniz yeşillikler içerisinde bir ilçe, Gölyaka. Düzce’ye bağlı bu şirin ilçenin Efteni Gölü kuş cenneti, Güzeldere Şelalesi, Kardüz Yaylası gibi birçok güzellikleri var. Doğa içi hafta sonu gezileri için ideal bir bölge.

İki metropolün arasında kalmasına rağmen hak ettiği gelişimi henüz sağlayamamış bu ilçe, kalkınmasının turizm yatırımlarından olmasını tercih ediyor. Tam da bu amaçla Düzce Martı Havacılık Kulübü’nün fikirleri, Gölyaka Belediyesi’nin katkıları, Gölyaka Kaymakamlığı ve özel idaresinin girişimleriyle ilçeye bir hava parkı yapılıyor. İnşaat şu an devam ederken bir de festival düzenlediler.

Gölyaka Havacılık Festivali’nin ilki bu yıl 14-16 Ağustos günleri arasında gerçekleştirilecek. Yani bu hafta sonu festival var.
Festivale hava sporlarıyla uğraşan sporcular ve ilgi duyan tüm meraklılar davetli. Festivali yeşillikler içerisinde piknik yaparken izleyebileceksiniz. Sportif havacılık ve hava araçlarıyla ilgili merak ettiklerinizi doğrudan konunun uzmanlarına sorabileceksiniz.

Festivalde neler var?
Yamaç paraşütü, serbest paraşüt, multicopter, model uçaklar, yelken kanat, mosquito, microlight, gyrocopter, ultralight, balon, paramotor ve Türk yapımı planör “Goat” festivalde olacak.

Ayrıntılı program ve bilgi için web sitesi: http://golyakahavaparki.com/

Havacılık festivali zamanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

MIGHTY ~ 9 yıl önce
Birde balıkçılık hobiniz varsa yanınıza mutlaka oltaları almayı unutmayın.festival Alanına yürüme mesafesindeki Melen çayında balık tutabilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIGHTY ~ 9 yıl önce
Otobüs ile ulaşım için .İstanbul yönünden geliyorsanız gölyaka sapağında inin.oradan gölyaka minibüslerine binin daha kısa olur.hemen indiğiniz yerden bineceksiniz.ankara yönünden geliyorsanız düzce şehirlerarası otobüs terminalinde inin.firmaların servisleri var.şehir içi servisine binip gölyaka minibüslerinin kalktığı yere gideceğiz derseniz sizi oraya bırakırlar.oradan gölyaka minibüsüne bindiğinizde(3₺)gölyaka merkezde inip bir taksiye binin ve festival Alanına gidin 15-20₺ taksimetre yazar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIGHTY ~ 9 yıl önce
Inter pilot,alana aracınızla gidebilirsiniz.gölyakada konaklama yeri yok düzce merkeze gidebilirsiniz 25dk mesafede.Ankaradan gelirken Kaynaşlı otoban çıkışından degilde bir sonraki çıkıştan Gölyaka çıkışından otobandan çıkıyorsunuz.gişeleri çıktıktan 150m sonra sağ tarafa gölyaka tabelasından dönüyorsunuz.tabelaları takip edin önce gölyaka daha sonra kültür park mesire alanı tabelasını takip edeceksiniz.20dk içinde festival Alanında olursunuz.her yere dolmuş otobüs var.gölyaka merkez ve festival alanı hariç.onada bir taksiye binseniz 15₺ yazar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inter pilot ~ 9 yıl önce
Sevgili mighty Ankara dan en koloy nasil geliriz, golyaka da konaklama yeri var galiba organizasyon heyeti ilan tmis ama dolmus olabilirmi,bir de etkinlik alanina kadar aracimizla gidilebirmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 9 yıl önce
Organizasyonu düzenleyen Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediyesi, GSB ve Hava Sporları ekibine şimdiden teşekkürler. Cumartesi festivalde olacağız. Kazasız emniyetli bir festival olması dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIGHTY ~ 9 yıl önce
Bir gölyakalı olarak ve havacılığı seven biri olarak bu organizasyonlar çok değerli.bölge tamamen yeşil ve doğa harika.İstanbuldan gelirken ilk düzce çıkışından çıkılır ve gişelerden çıktından hemen 150m sonra sağa dönülür.15dk içinde oradasınız.gitmişken güzeldere şelalesinde kamp kurabilirsiniz tamamen güvenlidir manzara mükemmel.birde düzce merkez kalıcı konutlardan asar köyüne giden yoldan saklıkente ulaşabilir ve doğayı keşfedebilirsiz.kamp için tavsiye etmem kurt ayı çakal domuz çok miktarda bulunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
speedy ~ 9 yıl önce
Gökçe nin Goat'ı yaşasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 9 yıl önce
Gitmek isterdim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000