20 Eylül 2011, Salı 07:45:23

HAVACILIK ESKİŞEHİR'DE MASAYA YATIRILDI

Eskişehir Havacılık Kümesi Derneği ESAC, düzenlediği Üye Tanışma ve Tanıtım Toplantısı ile Eskişehir’deki havacılık firmalarını bir araya getirdi...
  • Sizinki sadece toplanıp muhabbet etmek, sektörün sıkıntıları ortada iken alakasız kararlar alıp sadece karar almış olmakla kalırsınız. Yıllardır havacılık içerisinde bir şeyler yapmış olması gereken kişileri fotoğrafta görüyorum ve sektörün şuanki hali ortada. Koltuğunu kaybetmekten korkan, elini hiç bir taşın altına sokmayan, lafa gelince herşeyi bilen ama uygulamada tamamen sıfır olan boş bir güruh.
  • defalarca oturup konuşup sonra yerinde sayarsınız sizinki toplanmak birilerine bir takım kıyaklar yapmak
  • Havacilik sehri Eskisehiri bu girisimden dolayi kutluyorum. Heryerde havacilik ataga gecmisken havaciligin lideri Eskisehirin bu konuda geri kalmasini onlemek adina guzel bir girisim. Tebrikler CB
Eskişehir Sanayi Odası’nda (ESO) düzenlenen toplantı da ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir’in gündeme getirdiği, Eskişehir-Ankara arasında kurulabilecek Havacılık Vadisi projesi de tartışılan konular arasındaydı.
 
Eskişehir Sanayi Odası Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya ESO Başkanı Savaş Özaydemir, ESAC Başkanı Akın Duman, ESAC Başkan Yardımcıları Şenay İdil ve Zeynel Aksoy, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cavcar, Sivil Havacılık Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hikmet Karakoç ve çok sayıda havacılık sanayinde faaliyet gösteren firma yetkilisi katıldı.
 
Toplantının açılışında konuşan ESO Başkanı Özaydemir, amaçlarının Eskişehir’deki havacılık sanayini daha ileri noktalara taşımak olduğunu belirterek, "Bu günlerde gündeme getirdiğimiz Ankara-Eskişehir arasında kurulabilecek bir havacılık vadisi ülkemizi ve dolayısıyla şehrimizi önemli ölçüde ileriye taşıyacaktır. Eskişehir’de kurduğumuz kümemiz bu konuda çalışmalar yapmakta, fikir üretmektedir. Havacılık alanında çalışan firmalarımız fiilen, fikren ve bedenen kümeye dâhil olmalı birlikte sanayimizi geliştirmeliyiz” dedi.
 
ESAC Başkanı Akın Duman’da toplantıda yaptığı konuşmada Eskişehir’in Cumhuriyet tarihi ile başlayan havacılık sanayinin bu gün şehir için ne kadar önemli olduğunun altını çizerek, “Küme olarak amacımız mevcut alt yapımızı metodik hale getirmek. Yani mevcut sistemi geliştirmek ve havacılık alanında farklılık yaratmak. Kümelenme ile de devlet teşviklerinden daha çok yararlanıp şehrimiz de katma değeri yüksek ürünler üretmek istiyoruz” diye konuştu.
 
Gerçekleştirilen konuşmaların ardından konusunda uzman isimler, Eskişehir Havacılık Kümesi Derneği ESAC’ın faaliyetleri ve Eskişehir’deki havacılık projeleri hakkında katılımcılara geniş bilgi verildi.
HAVACILIK ESKİŞEHİR'DE MASAYA YATIRILDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sizinki sadece toplanıp muhabbet etmek, sektörün sıkıntıları ortada iken alakasız kararlar alıp sadece karar almış olmakla kalırsınız. Yıllardır havacılık içerisinde bir şeyler yapmış olması gereken kişileri fotoğrafta görüyorum ve sektörün şuanki hali ortada. Koltuğunu kaybetmekten korkan, elini hiç bir taşın altına sokmayan, lafa gelince herşeyi bilen ama uygulamada tamamen sıfır olan boş bir güruh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
defalarca oturup konuşup sonra yerinde sayarsınız sizinki toplanmak birilerine bir takım kıyaklar yapmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacilik sehri Eskisehiri bu girisimden dolayi kutluyorum. Heryerde havacilik ataga gecmisken havaciligin lideri Eskisehirin bu konuda geri kalmasini onlemek adina guzel bir girisim. Tebrikler CB

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000