08 Ağustos 2015, Cumartesi 15:17:11

Havacılığın tüm branşları bu festivalde buluşuyor

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde önümüzdeki haftasonu havacılık tutkunlarını bir araya getirecek bir havacılık festivali gerçekleşecek.
  • Muhtemelen katılamıyacağım ama yürekten başarılar, emniyetli uçuşlar olsun hepinize, kutlarım
  • Tertipleyenleri tebrik ederim, mükemmel ve harika bir yer, herkesin görmesini dilerim.
  • Sivil havacılık çomak sokarmı? Kendi uçağıma yakınımı arkadaşımı almak için kişi başı 100euro ödemek durumunda kalan ülkede yaşıyoruz

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce Valiliği, Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediyesi, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu, Türkiye Hava Sporları ve Martı Havacılık Kulübü'nün destekleriyle önümüzdeki hafta 14-15-16 Ağustos 2015 tarihlerinde Düzce’nin Gölyaka ilçesinde havacılık festivali düzenlenecek.

Festival  kapsamında, 840 metre ve 740 metre yüksekliğindeki yamaç paraşütü ve yelken kanat kalkış alanları ve yapımı devam eden hava parkın içerisinde yer alan pistin de açılışı yapılacak.

Misafirlerin ve sporcuların bölgeyi tanıması açısından Kardüz Yaylası, Toptepe ve Güzel dere Şelalesi gezileri gün boyu yapılacak. Microlight, ultralight, gyrocopter, paramotor, yelken kanat, yamaç paraşütü, serbest paraşüt, planör, mosquito  gibi hava araçlarının yanı sıra model uçak, model helikopter, multicopter  uçuşları festivale renk katacak.

Sportif havacıları bir araya getirmesi ve havacılığın gelişmesi açısından büyük önem taşıyan festivale katılımak isteyenlerin kayıt yaptırması zorunlu.

İletişim adresleri;

Web: www.golyakahavaparki.com
E posta: [email protected]

Havacılığın tüm branşları bu festivalde buluşuyor

Yorumlar

rauf akbaba ~ 9 yıl önce
Muhtemelen katılamıyacağım ama yürekten başarılar, emniyetli uçuşlar olsun hepinize, kutlarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal Sarı ~ 9 yıl önce
Rauf Bey, sizi de burada görmek çok güzel olurdu. Hava parkımız tamamlandıktan sonra da bekleriz. Selamlar
İlhan ~ 9 yıl önce
Tertipleyenleri tebrik ederim, mükemmel ve harika bir yer, herkesin görmesini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
Sivil havacılık çomak sokarmı? Kendi uçağıma yakınımı arkadaşımı almak için kişi başı 100euro ödemek durumunda kalan ülkede yaşıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000