17 Mayıs 2010, Pazartesi 13:36:11

HAVACILIĞI TEHDİT EDEN OTOMASYONLAR

Ali Kıdık, Sefa İnan, Murat Herdem ve Oktay Erdağı'nın her Cuma Airport TV'de havacılık gündemini değerlendirdiği Fikir Fırtınası programı yine dopdolu geçti.
  • Hergün bu tazminat konusunu pişirip pişirip manşete taşıyorsunuz. Ayıp artık bir olay bu kadar sulandırılmaz, sakız edilmez. Tamam bu olayı haber yapmanız güzeldi ama tadında bırakın. Genel müdürümüz defalarca açıklama yaptı bizler sustuk zaten kendilerine GÜVENİMİZ TAM birşey demiyoruz susuyoruz ve bekliyoruz. Airporthaber olarak sizde artık bu konuyu uzatmayın. Oktay bey tazminat uzmanı oldu çıktı. ATCO
  • oktay bey dhmi ve hava trafikcilerle derdiniz nedir sen neymisin abi yaa
  • oktay bey konuşmalarındaki son söylemleriyle, en düşük maliyete sahip olan ülkemizi resmen en kötü hizmet veren ülke yerine koymuştur. milli maliyetimizin bu kadar düşük olmasının sebeplerinden biri personel politikasıdır. bunun yanısıra türkiye'de hava trafiği her yıl çok yüksek oranlarda artmaktadır. yatırımların hızı bu oranı yakalayamadığında ise milli maliyet doğal olarak düşmektedir. ayrıca avrupada'ki çoğu ülkeden hava sahası büyüklüğü olarak kat be kat büyüğüz bu da yatırımı zorlaştırmaktadır. sebepleri çoğaltmak da mümkün, doğu ve g.doğu anadoludaki terör sorunu da yatırımları olumsuz etkilemektedir. yani milli maliyet rakamıyla verilen hizmet kalitesini kıyaslamasını ŞİDDETLE KINIYORUM.
  • oktay bey sürekli tekrar ediyor, eurocontrol göndermiyormuş parayı. evet alın harcayın manasında değil elbette . temelde mantık olarak doğru ancak harcanmayan bir para alınamayacağı için kendisinin de bahsettiği yaklaşık 20 maddelik harcama kalemlerinden biri olan personel giderleri arasından seyrüsefer personeli giderleri tam olarak karşılanmaktadır. yani ne kadar harcarsan o kadar milli maliyet ve hazineye yük getirecek bir durum değil kesinlikle. 200 milyon euro kaybı konusu da bu şekilde ortaya çıkmıştır. ayrıca türkiye'nin düşük maliyeti üzerine konuşulurken kendisi ne kadar iyi hizmet o kadar yüksek milli maliyet dedi. türkiye bu milli maliyet rakamıyla 34 ülke arasından en kötü hizmeti veren ülke midir?
 *DHMİ çalışanlarının merakla beklediği havacılık tazminatları konusunda son durum ne?

*Türk Havacılığını Geliştirme Vakfı HAVAK’ın düzenleyeceği ‘Havacılıkta Güç Birliği’ forumunun amaçları ne?

*Libya’da düşen uçağın düşüş nedenine ilişkin iddialar gerçek mi?

*Rusya ile vizelerin kaldırılması Türk turizmine ve havacılığına neler kazandıracak?

İşte tüm bu soruların cevabının yer aldığı Fikir Fırtınası'nın tamamı;


















HAVACILIĞI TEHDİT EDEN OTOMASYONLAR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hergün bu tazminat konusunu pişirip pişirip manşete taşıyorsunuz. Ayıp artık bir olay bu kadar sulandırılmaz, sakız edilmez. Tamam bu olayı haber yapmanız güzeldi ama tadında bırakın. Genel müdürümüz defalarca açıklama yaptı bizler sustuk zaten kendilerine GÜVENİMİZ TAM birşey demiyoruz susuyoruz ve bekliyoruz. Airporthaber olarak sizde artık bu konuyu uzatmayın. Oktay bey tazminat uzmanı oldu çıktı. ATCO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oktay bey dhmi ve hava trafikcilerle derdiniz nedir sen neymisin abi yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oktay bey konuşmalarındaki son söylemleriyle, en düşük maliyete sahip olan ülkemizi resmen en kötü hizmet veren ülke yerine koymuştur. milli maliyetimizin bu kadar düşük olmasının sebeplerinden biri personel politikasıdır. bunun yanısıra türkiye'de hava trafiği her yıl çok yüksek oranlarda artmaktadır. yatırımların hızı bu oranı yakalayamadığında ise milli maliyet doğal olarak düşmektedir. ayrıca avrupada'ki çoğu ülkeden hava sahası büyüklüğü olarak kat be kat büyüğüz bu da yatırımı zorlaştırmaktadır. sebepleri çoğaltmak da mümkün, doğu ve g.doğu anadoludaki terör sorunu da yatırımları olumsuz etkilemektedir. yani milli maliyet rakamıyla verilen hizmet kalitesini kıyaslamasını ŞİDDETLE KINIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oktay bey sürekli tekrar ediyor, eurocontrol göndermiyormuş parayı. evet alın harcayın manasında değil elbette . temelde mantık olarak doğru ancak harcanmayan bir para alınamayacağı için kendisinin de bahsettiği yaklaşık 20 maddelik harcama kalemlerinden biri olan personel giderleri arasından seyrüsefer personeli giderleri tam olarak karşılanmaktadır. yani ne kadar harcarsan o kadar milli maliyet ve hazineye yük getirecek bir durum değil kesinlikle. 200 milyon euro kaybı konusu da bu şekilde ortaya çıkmıştır. ayrıca türkiye'nin düşük maliyeti üzerine konuşulurken kendisi ne kadar iyi hizmet o kadar yüksek milli maliyet dedi. türkiye bu milli maliyet rakamıyla 34 ülke arasından en kötü hizmeti veren ülke midir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000