31 Mayıs 2020, Pazar 14:33:56

Havacı albayın eli havada kaldı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, havacı albayın elini sıkmadı. O anlar sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.
  • Albay ne kadar genc, bizdekikerin ahi gitmis vahi kalmis
  • Dolduralım
  • Merak etmesinler. Amerikalılar her milletten daha çok militaristtir. Ordusuna sahip çıkarlar. Seçimlerde görürsünüz. Bizdekilerle karıştırmayın Yok Ergenekondu, yok, Balyozdu, yok Fetöydü yok cart tı yok curttu yalanları yüzünden canı pahasına üklkesini koruyanları harcamazlar. Dostunu da düşmanını da bizden iyi bilirler.
  • korona var korona

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) ve Space X'in "Crew Dragon" isimli uzay mekiğiyle ilk insanlı uçuş denemesinin ardından düzenlenen tören için konuşma yapmak üzere tören alanına gitti.

Hava Kuvvetleri Albayı Donald Schmidt, Başkan Trump’ın elini sıkmak istedi. Ancak Donald Trump, Havacı Subay’ın bu hareketi karşısında korkarak geri çekildi.

Covid-19 pandemisi yüzünden elini sıkmayan Amerikan Başkanı, tören alanında ki konuşmasında uzaya çıkan astronotlara tebriklerini iletti.

Havacı albayın eli havada kaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Genc ~ 4 yıl önce
Albay ne kadar genc, bizdekikerin ahi gitmis vahi kalmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlarin ~ 4 yıl önce
Subaylari gercek savas egitimi aliyor, bizdekiler tabancayla atis tapamaz, bir yakin dogus bilmez, bir siyasi tarih anlamaz, gercek bir savas egitimleri yoktur, yerel haberlere bakin dayak yiyen cok subay gorursunuz
Bize gelsin ~ 4 yıl önce
Dolduralım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Joni ~ 4 yıl önce
Merak etmesinler. Amerikalılar her milletten daha çok militaristtir. Ordusuna sahip çıkarlar. Seçimlerde görürsünüz. Bizdekilerle karıştırmayın Yok Ergenekondu, yok, Balyozdu, yok Fetöydü yok cart tı yok curttu yalanları yüzünden canı pahasına üklkesini koruyanları harcamazlar. Dostunu da düşmanını da bizden iyi bilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artik ~ 4 yıl önce
Ordu ulkeyi bir arada tutan en onemli unsurdu, simdi ne kaldi elimizde, binbir parca, adam tek kisiye hayatim boyunca sadakatim devam edecek diyor, ohha, sen milletin ordusumusun yoksa tek kisinin adamimi?
Seni ~ 4 yıl önce
Amerikaya alalım..rahat edersin..
Atlara Fısıldayan Cowboy ~ 4 yıl önce
Aynen öyle 1-2 dükkan yakmayı bi eyalet ayaklanmasını ülke elden gidiyor diye haber yapıyor iktidar kanalları komedi :D
Basit Sorular ~ 4 yıl önce
ABD tarihi kaç yıllık? T.C. tarihi kaç yıllık? Iki ülkede yapılmış darbe sayısını bir yaz karşılaştır bakalım, madem çok biliyorsun! Amerikan ordusu kendi halkına silah çekmiş mi? Kendi halkını küçük görmüş mü? Askere gelen erlere köle muamelesi yapmış mı?
Iyi biliyorsun ~ 4 yıl önce
Ne kadar iyi tanımışsın amerikalilar, fetoculari de tanısan yok fetoydu diye adam harcama demezdin umarım
Ekrem ~ 4 yıl önce
Amerıkada askerı darbe olmuyor ama her ülkenin kendi ozel sartları vardır
havacı ~ 4 yıl önce
korona var korona

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000