26 Temmuz 2010, Pazartesi 23:54:02

HAVACI ALBAY İNTİHAR ETTİ

Eskişehir 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi’nde görevli 51 yaşındaki Hava Albay Çetin Köşker, makam odasında tabancasıyla intihar etti.
  • Gazetelerde ikmal albayı ve kadro olmadığı ve terfi edemeyeceği için moralinin bozuk olduğu ve bu yüzden intihar ettiği yazılmış. Ancak ikmalci bir subay zaten general olmayı çok beklemez diye düşünüyorum. Rahmetliyi yıllar öncesinden tanırdım. Sebebini bilen varsa [email protected] adresime yazabilir mi? Tekrar Allah Rahmet etsin diyorum. Kimbilir ne sıkıntısı vardı. Gerçekten çok çok üzgünüm.
  • Allah affetsin.
  • Çetin amcam mekanın cennet olsun , konu ile ilgili dile neler geliyor ama el klavyeye gitmiyor işte...
1'inci Hava Kuvveti Komutanlığı içerisinde bulunan 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'nda görevli Hava Albay Çetin Köşker'in makam odasından silah sesi duyuldu. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, silah sesi üzerine odaya giren subaylar, Albay Köşker'i kanlar içerisinde buldu. Komutanlıkta görevli sağlık ekibinin çabalarına rağmen şakağından vurulan evli ve 2 çocuk babası Albay Çetin Köşker kurtarılamadı. Albayın cesedi otopsi için Eskişehir Asker Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili askeri savcılık soruşturma başlattı.(Hürriyet)

HAVACI ALBAY İNTİHAR ETTİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Gazetelerde ikmal albayı ve kadro olmadığı ve terfi edemeyeceği için moralinin bozuk olduğu ve bu yüzden intihar ettiği yazılmış. Ancak ikmalci bir subay zaten general olmayı çok beklemez diye düşünüyorum. Rahmetliyi yıllar öncesinden tanırdım. Sebebini bilen varsa [email protected] adresime yazabilir mi? Tekrar Allah Rahmet etsin diyorum. Kimbilir ne sıkıntısı vardı. Gerçekten çok çok üzgünüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah affetsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çetin amcam mekanın cennet olsun , konu ile ilgili dile neler geliyor ama el klavyeye gitmiyor işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000